20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

ssnigd

Post by ssnigd »

Svako ima pravo na svoje misljenje, kao i uostalom da ga izrazi. Ali verujte da se niko iz uprave nece osecati ponizenim sto smo mi kao poceli da bojkotujemo dolazak na utakmice. Njima to i odgovara, jer je manje svedoka. Jedino cemo mi da se osecamo odvratnim jer cemo morati da gledamo onu stoku na nasem stadionu, kako se osecaju superiorno u nedostatku nas. Pa kada su se oni zadnji put dovikivali sa istokom kada smo svi bili tamo, kada :?: Samo zato sto smo svi zajedno i sever i zapad, odmah odreagovali i sprecili njihovo sirenje.
Nisam nista pisao ovih dana, jer nista novo nisam ni imao da kazem. Razocaran jesam, kao i svi, i ne zelim da imenujem nikoga kao krivca, mada se to zna :wink: ali plasljivac i kukavica nisam. Na stadion dolazim naravno, jer ne bih mogao da zivim mirno a da znam da sam se predao i povukao, posebno zato sto nam dolazi stoka seljacka u grad i na stadion. Ne smemo dopustiti da oni vode glavnu rec, iako ce biti desetostruko brojniji.

Ne nadam se nicemu. Ako ne budem video tucu na terenu(ali da mi bijemo), za mene su svi oni p***e redom. Bez izuzetaka. Brka bi morao da se malo trgne i da pocne da brani inace ce i on na klupu, a svetsko prvenstvo moze samo da sanja. Onakve golove primati je strasno. Najvise verujem u malog Bilbiju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare

Post by Mare »

ssnigd wrote:Pa kada su se oni zadnji put dovikivali sa istokom kada smo svi bili tamo, kada :?: Samo zato sto smo svi zajedno i sever i zapad, odmah odreagovali i sprecio njihovo sirenje.
Za ovo što se tiče zapada najviše zasluge idu na račun STARE GARDE (nadam se da će i u sredu biti tamo, pozdrav za te momke)

Ne nadam se nicemu.
I ovo je tačno, ne treba se sad nadati nekom dobrom rezultatu, ali borbu i zube moraju da pokažu, ajd što ne znate, ali problem je kad se ne trudite.

Brka bi morao da se malo trgne i da pocne da brani inace ce i on na klupu, a svetsko prvenstvo moze samo da sanja. Onakve golove primati je strasno.
Mislim da su ga to svetsko prvenstvo i prevelika medijska pažnja na kraju i doveli do ovakve forme i ovih grešaka!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Hteo bi malo da konkretizujemo priču, da vidimo sa kakvim arsenalom raspolažu neprijatelji i koje su tu naše šanse.

Golmana neću da analiziram, samo ću da kažem da im brani Božović.

Odbrana im se sastoji od 4 igrača, Knežević na desnom beku, Jovanović i Krstajić kao centralni, a Lomić levi bek.

Da se primetiti da je Knežević izuzetno nekoristan u napadu iako ga njihov trener u ofanzivi izuzetno forsira, to kljuse treba puštati i tražiti šansu da njegove pogešne pasove i izblokirane lopte materijalizujemo brzim kontra napadima, od njega nam ne preti apsolutno nikakva opasnost. Centaršut mu je blago očajan, iako se stalno forsira. U odbrani sasvim solidan. Još jedna bitna stvar na koju bi morali naši igrači i navijači sa zapadne tribine, da obrate pažnju jeste da ga pokušaju maksimalno isprovocirati, jer mu je fitilj jako kratak. Očekujem od ekipe sa zapada da konstantim uvredama dovedu Kneževića do ludila i da napravi crveni karton. 8)

Jovanović, nije ništa posebno, znate ga iz utakmica mlade repezentacije.

Krstajić je već mnogo krupnija riba, ali jako spora, opasan je u prekidima kod kornera.

Lomić, ima jako dobar centaršut, opet ne savršen, lopte su mu balonjare ispore, ali je dosta slab u odbrani, sušta suprotnost od Kneževića. Ne odlikuje ga brzina.

Vezni red im se sastoji od Fejse, Ilića (moguće Petrovića), Moreire, Davidova i Tomića.

Fejsu svi znate, on im služi za prenos lopte u napad i dosta može da pretrči.

Ilić je kako kažu potpuno nespreman kondiciono, i tu treba tražiti priliku za dobar presing, praktično ga treba u prih pola sata potpuno iscediti.

Moreira je poprilično nemotivisan ove sezone i nije to isti igrač kao pre 2 godine. Potpuno su neuigrani on i Ilić kada igraju zajedno, u defanzivi nepostoje!

Davidov, igra korisno, puno kontakta sa loptom i ne greši, po meni najveća opasnost. sve zavisi od da li će mu biti dan. Međutim mislim da će to Vule lepo spakovati u džep.

Petrović, odiše samopouzdanjem, ali svi znamo da koji su mu kvaliteti, skok igra i ne smemo dozvoliti da nam uleti u šesnaesterac i da gol, na to obratiti posebnu pažnju, spor je igrač i lako uočljiv, mora se pratiti. Ako bude igrao očekujte da će stalno imati izlete u našem petercu.

Tomić, je potpuna kopija Dušana Tadića, stalno dribla i gubi lopte, udarila ga slava u glavu. Ako bude igrao po desnom krilu, zajedno sa Kneževićem mislim da naša leva strana ima kapaciteta za ovu dvojicu. Obojica su jako spori.

Napad:

Kleo, ne zna sa loptom, loš prijem, ali može da bude opasan ako ga pustimo 1 na 1 sa Brkom. Pod pritiskom nema pojma.

Diara, brz, ali u gužvi se ne snalazi.

Partizanu ova utakmica je biti ili ne biti, pouzdano znam da su premirali Smederevo da izvuče bod protiv cigana, trener Smedereva ih je posetio u Zemunelu. Ićiće na pobedu po svaku cenu. Naša orjentacija treba da bude da igramo sa što bržim igračima, da im sečemo pasove, jer su dosta neuigrani. Njihova sporost je naša prednost, i očekujem da kontre prešte, slično kao preošle godine kada ih je Džimi uništio prvo poluvreme, znamo svi dobro šta se i zbog čega dalje dešavalo. Voleo bi da se Džimijev recept iskopira i u sredu! Nismo toliki autsajderi, biće motiva sa obe strane.

Ne znam šta su uradili sa sudijama, svašta može da se očekuje. Bato ti su tu na potezu, nedaj da nas onako pokradu...

Želja mi je da još neko napiše neku analizicu.

Po meni, njihove slabe tačke su:
-sporost,
-neuigranost,
-Knežević,
-pritisak moranja.

Njihova prednost je skok igra, čuvajmo se Petrovića, Klea, i prekida kada Krstajić ide u napad.

Edit: Dodao bi još kao njihovu slabu tačku nemotivisanost Moreire, i nespremnost Ilića i tu će im biti jako velika rupa po sredini!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zeljafcv wrote: Kleo, ne zna sa loptom, loš prijem, ali može da bude opasan ako ga pustimo 1 na 1 sa Brkom.

Njihova prednost je skok igra, čuvajmo se Petrovića, Klea, i prekida kada Krstajić ide u napad.
Lepo si ti sve to analizirao... samo,zasto bi se cuvali ovoga sto ne zna sa loptom i ima los prijem :lol: A kad izadje 1 na 1 sa golmanom i Dejan Govedarica je opasan :lol:

O predstojecim mecevima nema tu sta mnogo da se prica.Djumi nam je stavio na znanje,da se "pripitomio" sto se igrackog kadra tice.Znaci,tim se zna.Zna se ko ce izaci na teren,iskreno ocekujem i Tadica,jer bice tu sveta,a treba zaraditi OSMICU u Zurnalu... na klupi ili ne daj boze tribinama to je nemoguce.Najebace Janko opet :lol:

Utakmica,kao i sve do sada... pola sata pred mec sva masa ustalasana,napaljena.... svi sve ocekuju,zagrevanje igraca je jos uvek donekle detalj koji podize adrenalin navijacima u nasem fudbalu i onda.... kad sudija da znak,kod prva 4 kontakta s loptom... sve postaje jasno.Polako,jedan po jedan navijac pocinje da psuje u sebi sopstvene roditelje,i da priznaje da je opet namagarcen,da je konjina,budala.... mrtvo trcanje,katastrofalna primopredaja lopte,namestanje stucni pre izvodjenja auta.... gestikuliranje vsrnih stratega sa klupe u fazonu "smiri,smiri".... kao da se igra finale lige sampiona,kao da pobeda/poraz kostaju 10000000 eura.Ako ko i slucajno da gol,trener druge ekipe nece odmah menjati formaciju,jer to rade samo amateri.Nego ce kao i svaki vrsni poznavalac fudbala sacekati poluvreme,da u svlacionici kaze svakom ponaosob kako bi trebalo agresivnije uci u drugo poluvreme,a sto se kretanja tice,ubaciti u "drugu".U slucaju,da se u prva dva minuta ne ucini nista,ne brinite,tu je trener,da vrhunski smiri dominantnog protivnika i dekocentrise ga izmenom igraca u 47.minutu.Ali,nije to bilo kakva izmena,vec izmena koju je i sam racunar na osnovu zadatih parametara zatrazio... naravno,izaci ce spic,a uci veznjak... ma daj,sta ja vas da ucim... ja sam sve to vec davno video bar jedno 100 puta uzivo,a posto vise ne gledam utakmice,vi to bolje od mene znate.

Djumi,jedina ti je sansa napaliti ekipu.... na koji nacin,ne znam... ustvari,da sam ja u svlacionici znao bih sta bi im rekao (jedan je Cira Blazevic :lol: ).Ako u prvih 10 minuta svaki igrac ne istrci bar po tri kilometra,nista necemo uraditi!!!!

Srecno!!!!
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Voja wrote:
Zeljafcv wrote: Kleo, ne zna sa loptom, loš prijem, ali može da bude opasan ako ga pustimo 1 na 1 sa Brkom.

Lepo si ti sve to analizirao... samo,zasto bi se cuvali ovoga sto ne zna sa loptom i ima los prijem :lol: A kad izadje 1 na 1 sa golmanom i Dejan Govedarica je opasan :lol:
Kakvu glupost sam napisao, izvinjavam se, hteo sam da kažem da mu je lako oduzeti loptu, dovoljno je da ima jednog igrača pored da mu malo smeta (bukvalno njega bi i igrač Lakićevih (ne)kvaliteta mogao markirati), ali ako se ostavi sam na 7 i manje meteri ne promašuje. :D Opasan je u skoku.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

@Zeljafcv
Lepa analiza. Na ovih 13 još Washington i to je to. Što se tiče meča s nama, sumnjam da će igrati Ilić, Moreira, Diara i Cleo svi zajedno od početka. Čak bih rekao da očekujem samo Moreiru i Clea od starta. Možda i Diara.
Prvo poluvreme očekujem da obori sve standarde u dosadi, a drugo se nadam možda nekom fudbalu na momente. I jedna i druga ekipa će da dave loptu neproduktivno(oni više), a mi sa tri zadnja vezna ni ne možemo drugačije. Smatram Lomića njihovom odbrambenom rupom, i probao bih sa Mrđom ili Bilbijom po toj strani. Igra glavom im je debelo bolja no naša, no srećom pa Knežević centrira kao Ćirković onomad, ali Lomić može i da ubode neku...Diara je po meni najveća opasnost, ali Stevanović ga ostavlja često na klupi, nadajmo se i da će sad.

Ukoliko ne bude sudijskih upliva, očekujem maksimum jedan gol na meču, naravno kao plod nečije greške(nadajmo se njihove). Suma sumarum, umetnici :lol: Fejsa, Petrović, Tomić, Tumbasević, Medojević i Ađuru će svojim trčanjem da označe i prelome meč.

p.s Nisam spominjao našu odbranu. Pravim se da je imamo. Kao malo dete kada čvrsto zažmuri u nadi da će ono što ga plaši nestati...
Last edited by Red Marquis on Mon Mar 22, 2010 7:15 pm, edited 1 time in total.
Io odio Belgrado
Brane

Post by Brane »

Voja wrote:
Utakmica,kao i sve do sada... pola sata pred mec sva masa ustalasana,napaljena.... svi sve ocekuju,zagrevanje igraca je jos uvek donekle detalj koji podize adrenalin navijacima u nasem fudbalu i onda.... kad sudija da znak,kod prva 4 kontakta s loptom... sve postaje jasno.
:hurray: :hurray: :hurray:
Somborac

Post by Somborac »

Tako mozda dozivljavate vi, koji iz raznih razloga ne gledate utakmice uzivo :lol: Ja zivim za svaki taj trenutak utakmice!

Mislim da nasa brzina moze da odnese mnogo vecu prevagu u odnosu na njihovu veoma sporu odbranu!Stvar je samo da udjemo hrabro sa mud*** u utakmicu, da ih odvalimo bez repskta i da odigramo domacinski! Da igraci srce ostave na terenu, a mi dlanove i gas na tribinama! Samo tako ce mi svaki rezultat, igra i dozivljaj biti pravi!

Svi na stadion, da stanemo uz nas klub, nas grad, nasu Vojvodinu :!:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovde su opisani njihovi igraci, a ni reci o nasima.

Pocecu

Brkic - Misterija. Koliko moze niko ne zna, a sad mu je prava sansa da navijacki stisne zube i poskida neke ludorije(ako ih bude). Forma u poslednje vreme, reklo bi se, losa.

Vulicevic - Jasno ko dan. Ipak, mozda malo defanzivnije u sredu.

Nestorovic - Jasno ko dan, i ovde. Ili ko noc...Ne znam. Nema preko pola. Ma nema van 25 metara da izadje

Plec - Nasa velika sansa

Drugi Stoper - Njihova velika sansa

Meda - Velika sansa da pokaze koliko moze. Kao navijac Vose, od njega se ocekuje krv

Adjuru - E. Od ovog coveka ce, vrlo verovatno direktno zavisiti ishod njihovih napada. Ukoliko uspe da zatvori ono sto drugi stoper i Nestor ne uspeju bice dobro. Ukoliko ne, bice veselo u nasih 16

Tumba(Ukoliko zaigra) - Neka nastavi igre sa proleca, i moze biti jako opasan po crne

Merebasvili - Prvi pravi test za njega. I sansa. Navikao je da ga biju(verovatno) u Gruziji, i treba ocekivati od njega dobru partiju. Budite sigurni da ce stevanovic imati poseban plan za njega.

Bilbija - Mozda nasa udarna igla u mecu.

Tadic(ukoliko zaigra) - Ne ocekujem bas nista. Apsolutno. Ukoliko pocne utakmicu jebali smo jeza...u ledja...pred njegovom majkom...

Mrdja - Ukoliko povedemo, moze biti da ce kapiten biti taj koji ce dotuci protivnika. Sa nesto vise postavljenom njihovom poslednjom linijom, i uz 1-2 dobre lopte iza ledja, mogao bi prijatno da nas iznenadi. Nadam se...

Stjepanovic(Ukoliko zaigra) - Jedna od poslednjih prilika(uz onu u subotu, i polufinale kupa) da pokaze da necemu ustvari i sluzi. Mogao bi iznenaditi, ipak, tesko da ce to i uciniti.

Adams(Ukoliko zaigra) - Otkud znam, nisam siguran ni da znam kako decko izgleda :D

Eto

Njihovi problemi? Pola ekipe im je problem, ali oni dobijaju tekme na ime. Kvaliteti Krstajic, Bozovic i nije los, Moreira(ako mu je dan), i napadacki dvojac, koliko god ih ne postovali, mogu puno, jedan visok i stamen drugi nizak i brz. Ostali, zaista nista posebno
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv

Post by limanfkv »

Ima "vrucih glava" kod njih Knezevic, Moreira, Tomic...da se to isprovocirati, jos ako nama krene kako treba, a krenuce ... :wink:
0.0625
newnowapv

Post by newnowapv »

Zeljafcv wrote:Mante se prazne priče o kupovini utakmica, igračima i bojkotu, da li ste vi normalni!? Kakav je to kukavičluk!? Ostavite sada Mrđu na miru, on će otići i nećete ga se rado sećati, bitna je FK VOJVODINA! Dolaze nam seljani, ne smemo dopustiti miševima da se lože na Karađorđu, da se osećaju glavanim u našoj Srpskoj Atini. Što više ljudi da dovedemo, Mi drugi grad nemamo, mi drugi klub nemamo! Ova utakmica je za nas pitanje opstanka, svi ko jedan da se nacrtamo u sredu na Karađorđu, da srce ostavimo na tribini, branimo lokal patriotizam! Odbranimo zlatne generacije iz 66. i 89., odbranimo 1914., te ljude koji su nam stvorili našu Vojvodinu... mislite o tome dok slušate ovu pesmu

http://www.youtube.com/watch?v=bnRID5VOfls

SREDA 15 H, SVI NA KARAĐORĐE!!!

Apsolutno!

Ljudi, gubili smo mi i od crvene stijene i kojekakvih klubova, i dalje smo isli na utakmice! Da smo onda prestali, gde bi sad bili? I kad nas je bilo 50 na severu, pevalo se!
Onaj ko ne dodje na ovu vaznu utakmicu, skoro pa daje na izvol'te nasu teritoriju grobarima... naravno kazem za one pojedince koji mogu da dodju, ali iz inata nece...
Evo sa faksa, sa mog smera ce doci 6-7 njih na sever, umesto da se trudimo da nas bude sto vise, vi se povlacite.

Vidimo se u sredu!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Ljudi, kakva je situacija sa povredjenim igracima?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Turija

Post by Turija »

Željo, Red Marquis, Rabba :hurray:
Stvarno dobra zapažanja i analize.Moj drug Voja isto tako :!: , ali iz ,,suprotnog ugla".Sad samo ostaje da Djumi ,,složi kockice". :lol:
,,Temperatura raste" (do prvih nekoliko dodavanja ?( :wink: )
Srećno!
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Friend

Post by Friend »

Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Sam cu sebi dati odgovor. :D

SOS tvrdi da ce Bilbija biti spreman za sredu.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Locked