I.S 2010/11: 11. kolo JSL: Vojvodina - Borac

buraz

Post by buraz »

3.Mereba
2.Meda
1.Bilbi
Jedna je crvena a druga je bela....
Dejan

Post by Dejan »

1. Lazetic
2. Bilbija
3. Mitosevic
Mare

Post by Mare »

Mereba 1 bod - Ne skriva se, stalno traži loptu, smanjio soliranje. Kreator naše igre, konstantna opasnost po gol protivnika.
Abu 2 boda - Iznudio prvi penal, drugi realizovao, utakmica je tada bila rešena. U drugom delu pao, ali inače je opao tempo u drugom delu tako da...
Lazetić 3 boda - Ne znam šta kaže statistika, ali meni se činilo da je većina naših korisnih napada išla po strani gde igra Nikola. Popravio zalaganje i u defanzivnim zadacima. Ako ste primetili, uvek je više igrača motrilo na njega. Navlači veliku pažnju protivničkih igrača na sebe i tako ostavalja svojim suigračima više prostora. Jedino su sa ove strane gde igraju Vule i Nikola dolazili upotrebljivi centaršutevi. Svi znamo koliko je u današnjem fudbalu važna igra po bokovima, nadam se da će naši bekovi i krila još više popraviti formu pa da i Bilbija ili neko drugi ko se bude zatekao u ulozi najisturenijeg ima bar 4-5 korisnih lopti na utakmici. Ovako ispadne loša igra Bilbije, ali realno čovek nema puno prilika da se iskaže, teško je biti najistureniji u Voši.

Konačno Vuk na terenu! Bodove mu nisam dao, jer je u igri proveo zadnjih 15 min, kad je sve bilo rešeno i kad se igrači Borca više nisu preterano trudili, već više otaljavali posao čekajući poslednji zvižduk. Vuku sve čestitke, ali za ovu pobedu više zasluge imaju drugi igrači! Nadam se da ćemo ga više gledati na terenu pa će biti prilike i za one prave bodove.
Bodove su još zaslužili sve bolji Meda, tamo gde ja udarim trava neraste - Trajković, Brkić - par puta požrtvovano intervenisao kad je Smiljanić grešio. Vule - trčim ko lud, al me j**e centaršut je isto zaslužio prelaznu ocenu, ostali u glavnom ili malo na terenu ili ispod proseka (po meni je i utakmica bila ispod proseka - šta bi se desilo da nismo dali penal(e)).
Najgori na terenu Smiljanić, ja sam bio među prvima koji je rekao da bi najviše voleo njega da vidim na poziciji levog beka kad Pavlović ne može da igra, ali juče imao par katastrofalnih poteza (jedan mogao skupo da nas košta), čak je jednom prilikom i Milinković morao da interveniše i skreće mu pažnju. Znam da ovo nije njegova strana, ali sam očekivao češće da ga vidim u napadu, jer zna se da je jedna od glavnih karakteristika njegove igre brzina i prodornost. Doduše možda je dobio takva upustva od šefa stručnog štaba, čekamo da ga vidimo na njegovoj poziciji.
021

Post by 021 »

3 boda – Vuk Mitošević, doktor fudbalske veštine. Ostali bi mogli da obrate pažnju na njega, možda bi tada i naučili nešto o fudbalu...
2 boda – Meda. Šut koji nam je doneo drugi penal, asistencija za treći gol.
1 bod – Mereba.

Lazetić bodove može dobiti (zajedno sa Đurovskim, ovom prilikom odsutnim) jedino za demonstraciju beogradske škole fudbala – bespotrebno „carinjenje“ lopte na sredini, umesto trčanja i ubacivanja u prostor, što se od bočnog igrača očekuje. Merebašvili, opet, kao god i Abubakar, pokazuju odsustvo svakog smisla za timsku igru. Jednostavno, od tolikog vučenja lopte ništa dobro ne može ispasti. No kakav je da je, Mereba je i na ovoj utakmici bio motor ekipe, zbog čega će od mene dobiti 1 bod.
Djisa

Post by Djisa »

3 boda - Mereba
2 boda - Trajkovic
1 bod - Bilbija
Kup je nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Glasalo tridesettroje, ovako:

Merebašvili 57 (3 boda)
Mitošević 39 (2 boda)