http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... toka-kazna" onclick="window.open(this.href);return false;Nema nagrada, ali ako izgube na Marakani - fudbalere Voše čeka žestoka kazna
D. Nikolić | 28. 11. 2012. - 10:23h | Foto: Beta |
Prvi čovek fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović održao je vrlo zanimljiv sastanak sa igračima koje narednog vikenda očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi.
Prema navodima "Sporta", predsednik Voše je tražio od igrača maksimalno zalaganje u derbiju kola, a u intervjuu je otkrio i šta sledi fudbalerima u slučaju trijumfa, odnosno poraza.
Na pitanje da li će nagraditi prtvi tim ako osvoji ceo plen na "Marakani", odgovor je glasio ovako:
"Ne dolazi u obzir. Naravno da nemaju nagrade, ali ako izgube, biće žestoko kažnjenji", rekao je, između ostalog, Butorović za "Sport".
15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:3
Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina, subota 19h
- churguzijanac
Bas me zanima da li ce i Vignjevic biti otpusten u slucaju porazaDejan wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... toka-kazna" onclick="window.open(this.href);return false;Nema nagrada, ali ako izgube na Marakani - fudbalere Voše čeka žestoka kazna
D. Nikolić | 28. 11. 2012. - 10:23h | Foto: Beta |
Prvi čovek fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović održao je vrlo zanimljiv sastanak sa igračima koje narednog vikenda očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi.
Prema navodima "Sporta", predsednik Voše je tražio od igrača maksimalno zalaganje u derbiju kola, a u intervjuu je otkrio i šta sledi fudbalerima u slučaju trijumfa, odnosno poraza.
Na pitanje da li će nagraditi prtvi tim ako osvoji ceo plen na "Marakani", odgovor je glasio ovako:
"Ne dolazi u obzir. Naravno da nemaju nagrade, ali ako izgube, biće žestoko kažnjenji", rekao je, između ostalog, Butorović za "Sport".

- madda fakka
Samo da kazem da ne verujem da ce ishod biti povoljan po nas, jer zvezda mora da pobedi... Ne znam... Gledajuci unazad kako sada politicari otvoreno podrzavaju ona dva kluba ne pise se nikome dobro ne samo nama. Ali zivi bili pa videli i drugu uzastopnu pobedu na samoproklamovanoj tzv marakani i da im oteramo 5og trenera sa klupe buahahaha

I Bog je Slaninar...
Gostovanje za sve koji poseduju sezonsku kartu za bilo koju tribinu iznosi 100 dinara.
Ne mogu da docekam gostovanje i da prkosimo sistemu, drzavi. Idemo SLANINARI!
Ne mogu da docekam gostovanje i da prkosimo sistemu, drzavi. Idemo SLANINARI!
ПУШТАМ КИШУ!
-
Najavljena je doping kontrola od strane FKV. Od afere Abubakar odnosi sa zvezdom su veoma losi. U gradu vlada veliko interesovanje za ovaj mec i ocekuje se pun kavez na cmarakani!
- Uvek sa tobom
Svako kome je Vojvodina u srcu treba u subotu da je na marakani...
Sto se rezultata tice njima losa odbarana,nama los napad,sve u svemu neki X
Sto se rezultata tice njima losa odbarana,nama los napad,sve u svemu neki X

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Mene zanima sta bi se desilo da nasih navijaca ode vise od predvidjenog mesta u kavezu? Mnogo mi mali izgleda taj kavez, i zasto oni nama ne obezbede celu tribinu kao i mi njima?
Ajd ako moze neko da mi pojasni! Samo nemojte da mi kazete kako je eto njih vise pa dobiju celu tribinu kad i njima jedna cela zvrji prazna(jug).
Ajd ako moze neko da mi pojasni! Samo nemojte da mi kazete kako je eto njih vise pa dobiju celu tribinu kad i njima jedna cela zvrji prazna(jug).
Ау је*оте, пуца ме адреналин! Ајмо Сланинари, из чистог ината, брига нас резултат! 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Svaki pravi slaninar,bez obzira zbog lose igra nase Vojvodine,treba i mora da se u subotu nadje kod malog juga! Idemo da pokazemo ciji je Novi Sad! Za Vosu,za Novi Sad! Ajmooo 

Koliko puta sam samo ove sezone rekao joj za koga ja navijam!?
A kako ovi nasi rade i ostariću
nervirajuci se zbog Vojvodine, al sta cu.... Kad je volem!
A onda se setim jednog mog drugara koji rece za svoju zenu: "I znam da je ovakva i onakva, i da me verovatno vara sa nekim, i onda se napijem, dodjem kuci spreman da joj polomim koske a ona se nasmesi samo jednom i ja pocnem da piškam firnajz i sve zaboravim. Jbg, kad je volem!"
I tako stalno, kukamo i jadamo se, a onda dodje utakmica sa nekim blizancem i sve češće (fala bogu bar za to) padne silovanje istih i odmah sve zaboravimo!
Jbg, kad je volem

A onda se setim jednog mog drugara koji rece za svoju zenu: "I znam da je ovakva i onakva, i da me verovatno vara sa nekim, i onda se napijem, dodjem kuci spreman da joj polomim koske a ona se nasmesi samo jednom i ja pocnem da piškam firnajz i sve zaboravim. Jbg, kad je volem!"
I tako stalno, kukamo i jadamo se, a onda dodje utakmica sa nekim blizancem i sve češće (fala bogu bar za to) padne silovanje istih i odmah sve zaboravimo!
Jbg, kad je volem

Veselinovic, grujic i ninoslav su nas dobrano ostetili do sada, majo je svoj zadatak odradio u proslom kolu, ocekujem da sutra delegiraju mazica ili nekog novog keca iz rukava.
Bilo kako bilo, treba da kljuca nas inat i da im pokazemo kako se voli i navija za klub.
Ako tako igraci udju u mec, udbu nece spasiti ni cora i usnica u tandemu. Jos kad bi i srpskom murinju spakovali njegov vojnicki kofer, uzivanje bi bilo potpuno.
Svi na laznu marakanu.
Bilo kako bilo, treba da kljuca nas inat i da im pokazemo kako se voli i navija za klub.
Ako tako igraci udju u mec, udbu nece spasiti ni cora i usnica u tandemu. Jos kad bi i srpskom murinju spakovali njegov vojnicki kofer, uzivanje bi bilo potpuno.
Svi na laznu marakanu.
ПУШТАМ КИШУ!
Pa nas da ode i 800,a nece,mogli bi da stanemo u kavez bez vecih problema.Za tribinu kao jug nas treba bar 2000 da bi imalo smisla.Ustvari,od kad mi slaninari brinemo za guzvu na stadionu,a rodjo?Mene zanima sta bi se desilo da nasih navijaca ode vise od predvidjenog mesta u kavezu? Mnogo mi mali izgleda taj kavez, i zasto oni nama ne obezbede celu tribinu kao i mi njima?

Nikola wrote:Veselinovic, grujic i ninoslav su nas dobrano ostetili do sada, majo je svoj zadatak odradio u proslom kolu, ocekujem da sutra delegiraju mazica ili nekog novog keca iz rukava.
http://www.fss.rs/sr/referees/delegiranje_sudija.html" onclick="window.open(this.href);return false;Црвена звезда : Војводина 1. децембар 2012, 19:00
Главни судија: Мажић Милорад
Помоћни судија 1: Радојчић Игор
Помоћни судија 2: Ристић Милован
Четврти судија: Анђеловски Новица
Посматрач: Јовановић Срђан
Делегат: Стојаковић Бранко
Listajući po sajtu FKVOJVODINA.COM, u delu rivali (svaka čast na ovome - pravo blago) naišao sam na statistiku u dosadašnjih 150 duela odigranih sa zvezdom.
Situacija je sledeća (poražavajuća):
UKUPNO:
Vojvodina 27 pobeda; 38 nerešnih; 85 pobeda petokrake.
Gol razlika: 144:282
VOJVODINA GOST:
Vojvodina 9 pobeda; 11 nerešenih; 54 pobede petokrake.
Gol razlika: 67-165
Najduži post smo imali od sezone 95/96 pa sve do 05/06 i Kizitovog gola, gde ih nismo dobili bukvalno 10 godina. Kao što se da primetiti nisu nam baš cvetale lale na čmarakani, ali nešto drugo mi je bilo zanimljivo. Mi nikad do sada u ovih 150 duela nismo vezali 3 pobede protiv njih. Bilo je još par puta dve vezane pobede, ali tri nikad, ukoliko sam dobro video. Tako da nam se pruža istorijska prilika da novim trijumfom ostvarimo i treću uzastopnu pobedu u duelima sa crvenim državnim projektom.
U poslednjoj liniji iznuđena promena će verovatno biti Đurić, pošto Jokić pauzira zbog kartona. Pretpostavljam da se neopravdano sklonjeni Đurić vraća u prvu postavu, tako da će štoperski tandem činiti Đurić/Trajković što ne bi trebalo da bude loša kombinacija, jedino je problem njihova uigranost, mislim da nikad zajedno nisu igrali nego je uvek tu bio Jokić sa još nekim od njih dvojice. Pretpostavljam da će od promena u vezi jedino biti Ađuru na sredini, jer Đuru uvek ubacuju kad je teško. Kako ono kažu, kad je muka tu je Đuka, kad hebete Đuku ne zovete. Mada ovi naši nešto slabo hebu u poslednje vreme. Napad mislim da nema promena Katai, Abu i Boske. Jedino mi nadu uliva njihova slaba igra i njihova odbrana koja je šuplja ko švajcarski sir. Tako da se nadam da će neko od ovih naših diletanata uspeti bar jednom da ih probije, a pošto već dugo, dugo, nismo uspeli dva put da ga uguramo nekom mislim da je sad prava prilika, e sad da li su cige te sreće ko što niko nije pa da ga dva puta prime od nas i da li je to dovoljno da se kući vratimo pevajući sa sva tri boda, videćemo vrlo brzo.
Odoh sutra za BG, poslednje je kolo, sledi duža pauza a igra se protiv jednog od stubova srBstva, pa šta više da se poželi.
Situacija je sledeća (poražavajuća):
UKUPNO:
Vojvodina 27 pobeda; 38 nerešnih; 85 pobeda petokrake.
Gol razlika: 144:282
VOJVODINA GOST:
Vojvodina 9 pobeda; 11 nerešenih; 54 pobede petokrake.
Gol razlika: 67-165
Najduži post smo imali od sezone 95/96 pa sve do 05/06 i Kizitovog gola, gde ih nismo dobili bukvalno 10 godina. Kao što se da primetiti nisu nam baš cvetale lale na čmarakani, ali nešto drugo mi je bilo zanimljivo. Mi nikad do sada u ovih 150 duela nismo vezali 3 pobede protiv njih. Bilo je još par puta dve vezane pobede, ali tri nikad, ukoliko sam dobro video. Tako da nam se pruža istorijska prilika da novim trijumfom ostvarimo i treću uzastopnu pobedu u duelima sa crvenim državnim projektom.
U poslednjoj liniji iznuđena promena će verovatno biti Đurić, pošto Jokić pauzira zbog kartona. Pretpostavljam da se neopravdano sklonjeni Đurić vraća u prvu postavu, tako da će štoperski tandem činiti Đurić/Trajković što ne bi trebalo da bude loša kombinacija, jedino je problem njihova uigranost, mislim da nikad zajedno nisu igrali nego je uvek tu bio Jokić sa još nekim od njih dvojice. Pretpostavljam da će od promena u vezi jedino biti Ađuru na sredini, jer Đuru uvek ubacuju kad je teško. Kako ono kažu, kad je muka tu je Đuka, kad hebete Đuku ne zovete. Mada ovi naši nešto slabo hebu u poslednje vreme. Napad mislim da nema promena Katai, Abu i Boske. Jedino mi nadu uliva njihova slaba igra i njihova odbrana koja je šuplja ko švajcarski sir. Tako da se nadam da će neko od ovih naših diletanata uspeti bar jednom da ih probije, a pošto već dugo, dugo, nismo uspeli dva put da ga uguramo nekom mislim da je sad prava prilika, e sad da li su cige te sreće ko što niko nije pa da ga dva puta prime od nas i da li je to dovoljno da se kući vratimo pevajući sa sva tri boda, videćemo vrlo brzo.
Odoh sutra za BG, poslednje je kolo, sledi duža pauza a igra se protiv jednog od stubova srBstva, pa šta više da se poželi.