8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 1:0
Re: 8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar, subota 19h
Fale Laza i Comi i to mnogo a Pazarci igraju u nesim sorcevima
(bice 3 boda) .

Dobra utakmica, borbena! Stojanovic ne dolazi do izrazaja na spicu, inace Ali danas posebno inspirisan, dobri su i ostali pre svega Mijat, Boba, Mare, Puska i Nasta, par jako lepih akcija, steta sto nismo ucackali bar jedan pa da mirnije ulazimo u drugo poluvreme. I Pazarci fino igraju, nema onog tipicnog JSL prenemaganja, dosli ljudi da igraju fudbal. 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cigani kiksali protiv Vozdovca obavezno moramo uzeti 3 boda
.

Ma nije moguce, mora da je opet kradja u pitanju!fare wrote:Cigani kiksali protiv Vozdovca...

Bravo Bobo svaka cast e zbog ovog poteza je pokazao zasto mora da igra ako ne u prvoj postavi makar drugo poluvreme evrogolcina
.

Bravo momci! 

Al se ovaj komentator nalupetao za vreme utakmice, za Envera pa za Mijata i na kraju slag na tortu delimo prvo mesto sa ciganima hahahaha na njegovu zalost bezimo im 1 bod od sada gledam prenos na mute

Nasa Vosa gazi redom sve pobedjuje!!!
Cestitke momcima na velikoj pobedi i novom rekordu!!!
Cestitke momcima na velikoj pobedi i novom rekordu!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Sledece kolo: Partizan-Zvezda,Cacak-Vosa.... Ukoliko pobedimo u Cacku,jednog blizanca otpisujemo u napada na jesenju titulu. Nije bitno kako smo igrali veceras,bitno je da ovaj tim postaje takmicarski 

Sve ne mogu da se naviknem da Vojvodina pobedi kada je to potrebno. Do sada je uvek bilo da, kada se poklope sve kockice, mi kiksnemo.
Dobra utakmica, svidja mi se to sto stalno napadamo i vrsimo pritisak na poslednju liniju protivnika.
Svi su bili odlicni (osim Stojanovica), jedino sto mi je zapalo za oko je Puskina "brzina" i visak kilograma koji mu dodatno otezava kretanje.
Stojanovic je jako mekan, odustaje pre nego sto stigne do lopte, jednostavno mora mnogo vise da grize da bi opravdao igru za prvi tim.
Boba!

Dobra utakmica, svidja mi se to sto stalno napadamo i vrsimo pritisak na poslednju liniju protivnika.
Svi su bili odlicni (osim Stojanovica), jedino sto mi je zapalo za oko je Puskina "brzina" i visak kilograma koji mu dodatno otezava kretanje.
Stojanovic je jako mekan, odustaje pre nego sto stigne do lopte, jednostavno mora mnogo vise da grize da bi opravdao igru za prvi tim.
Boba!

Уф...није ми добро...Воша прва!!! 

Mnooooogo smo dobili ovom pobedom. Jos ide i pauza u prvenstvu,samo se o Vosi prica.

Bobi naklon do poda
Inace je da ne kazem komplet ekipa odigrala odlicno, ali nismo imali srece u 1. poluvremenu. Istrpeli smo povrede Laze i Mirka, pa ce u buduce biti lakse opet sa njima igrati. To je ta borbenost, tako mora da se trci i grize. Svaka cast, momci!

Ne secam se kada smo odigrali ovako muski i srcano! Presing, brza igra... TO HOCU DA GLEDAM NA KARADJORDJU!
Bravo momci!
Bravo momci!

Vratio sam se sa utakmice zadovoljan (iz puno razloga), bez obzira na minimalac i malo konfuzniju igru u prvom poluvremenu, zbog neigranja Ivanića i Veselinovića, kao i izmešanih uloga u našem napadu.
Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje i prava je šteta što par lepih šansi nismo pretvorili u gol(ove) - falio nam je taj drugi gol za mirnu završnicu i još bolji utisak.
Lepo je videti solidno popunjen Istok i time 3-ipo navijačke tribine Vojvodine (jer bilo je nešto gledalaca i na Velikom Jugu), pa kad se zaori sa Severa: javi se Istok, pa javi se Zapad, usledi aplauz i ,,Vojvodina, Novi Sad".
Borbeni i solidni Pazarci, dobro su nas namučili.Fantastičan gol Bobe Novakovića doneo je neopisivu radost na tribinama, terenu i na našoj klupi.Zasluženo smo pobedili, a jedina slabija karika u našoj ekipi bio je Stojanović, kojeg je Marić, opravdano, prvog zamenio.Nekako je bio spor, mlitav i slabo se kretao, pa je bio opšti utisak da nam Laza mnogo nedostaje.
Po mojoj proceni, večeras ponovo najbolji Pekarić - pravi vođe ove naše mlade ekipe.
Poletanović preuzeo odgovornost u srednjem redu i u usponu je forme.Njemu uz rame borbeni Tumbasević, na sredini terena, sigurni Puškarić (uz problem sa brzinom, pa možda i kilažom, kako je neko ovde već naveo).
Sjajni Alivodić u driblinzima i zalaganju, ali je propustio mnoge prilike da postigne(mo) gol iz lepih akcija i kontri.
Sve u svemu, pobeda za anale i istorijski izazov za ovu i sledeće generacije.
Kako napisa Voja, ako pobedimo u Čačku, pričaće se mnogo o Vojvodini, a ja očekujem 10.000 gledalaca na sledećoj utakmici u Novom Sadu, uz, naravno, ponovo otvorena vrata na Istoku, kao otvorenu pozivnicu za uspavane Novosađane.

Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje i prava je šteta što par lepih šansi nismo pretvorili u gol(ove) - falio nam je taj drugi gol za mirnu završnicu i još bolji utisak.
Lepo je videti solidno popunjen Istok i time 3-ipo navijačke tribine Vojvodine (jer bilo je nešto gledalaca i na Velikom Jugu), pa kad se zaori sa Severa: javi se Istok, pa javi se Zapad, usledi aplauz i ,,Vojvodina, Novi Sad".
Borbeni i solidni Pazarci, dobro su nas namučili.Fantastičan gol Bobe Novakovića doneo je neopisivu radost na tribinama, terenu i na našoj klupi.Zasluženo smo pobedili, a jedina slabija karika u našoj ekipi bio je Stojanović, kojeg je Marić, opravdano, prvog zamenio.Nekako je bio spor, mlitav i slabo se kretao, pa je bio opšti utisak da nam Laza mnogo nedostaje.
Po mojoj proceni, večeras ponovo najbolji Pekarić - pravi vođe ove naše mlade ekipe.
Poletanović preuzeo odgovornost u srednjem redu i u usponu je forme.Njemu uz rame borbeni Tumbasević, na sredini terena, sigurni Puškarić (uz problem sa brzinom, pa možda i kilažom, kako je neko ovde već naveo).
Sjajni Alivodić u driblinzima i zalaganju, ali je propustio mnoge prilike da postigne(mo) gol iz lepih akcija i kontri.
Sve u svemu, pobeda za anale i istorijski izazov za ovu i sledeće generacije.
Kako napisa Voja, ako pobedimo u Čačku, pričaće se mnogo o Vojvodini, a ja očekujem 10.000 gledalaca na sledećoj utakmici u Novom Sadu, uz, naravno, ponovo otvorena vrata na Istoku, kao otvorenu pozivnicu za uspavane Novosađane.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov