Evo sad sam stigao kuci i da Vam dam kratak izvestaj sa utakmice u Niksicu.Odmah da vam kazem da ovakvo sudjenje nisam doziveo za 10 godina bavljenja trenerskim poslim.Ovo je necuveno

Kad u bi Vosa imala ovakvo sudjenje otisla bi Ligu Sampiona.
Poceli smo utakmicu dosta rezervisano a Niksicani dosta agresivno i sa velikom zeljom za pobedom.Mi smo kontrolisali igru i u prvih 15 minuta imali 3 zrele prilike(Jovanovic-los sut,Maslic -golman odbranio,Kizito-iz 2 pokusaja sa par metara bio izblokiran).Moram da kazem da je do 15 minuta nas najbolji igrac na terenu bio Kizito a igrao je u veznom redu.na jednu loptu uz levu aut liniju je startovao na protivnickog igraca malo ostrije i tada su svi skocili i poceli da tuku Kizu.Prvo igrac koga je faulirao,pa jos jedan igrac Sutjeske a na kraju je pritrcao i fizioterapeut Niksicana i udario Kizu rukom u glavu.Epilog svega igrac Sutjeske-zuti karton,Kizito-crveni karton.Ljudi nismo mogli da verujemo da se to desava.Kad se napravila guzva svi nasi igraci su skocili da brane Kizu koji nije zasluzio crveni karton.Nasi navijaci tada skandiraju "FSCG LOPOVI".
Do kraja poluvremena se vodila rovovska borba u kojoj domacin nije imao sansi sem jednog udarca koji je todic lako ukrotio.Primamo gol posle izbijanja lopte od strane nase odbrane u 44 minutu.(evro gol).
Na poluvremenu sam ostavio ekipu na terenu i sastanak smo drzali na klupi za rezervne igrace.Mnogo sumnjivih tipova se skupilo kod tunele.
Drugo poluvreme smo odigrali mnogo bolje iako sa igracem manje drzali loptu u nogama i bili tim koji se sa pravom i ponosom zove VOJVODINA.
Jovanovic iz slobodnog udarca pogadja precku,zatim ima jedan izvanredan sut ali golman Sutjeske poslednjim naporom brani taj udarac.
U 60 minutu menjam Maslica posle pogibeljnog starta koji je bio za zatvor.Vukelja je uneo dosta zivosti i ima jednu izvanrednu sansu ali sutira tik pored gola.Zatim umesto indisponiranog Lazarevica uvodim Popovica.Domacin pokusava da odbrani rezultat od 1:0 ali se oseti da Vosa kontrolise igru.Posle napada po levoj strani Popovic prihvata loptu na 20-ak metara od gola i rezantnim udarcem salje loptu u golmanov desni ugao-1:1.Do kraja utakmice domacin je pokusavao uz obilatu pomoc sudijske trojke da postigne gol ali nista nam nisu mogli.Nasi navijaci su nas bodrili tokom celog meca(njih oko 20 ali su nam davali snage da izdrzimo sve torture i nepravde.Da ste samo mogli da ih vidite kada smo dali gol.
Svi momci zasluzuju pohvale za borbu na terenu tokom 90 minuta ali ja cu posebno pohvaliti Milutinovica i Kacara koji su prosto "preorali" teren.
Sudija je produzio utakmicu za 3 minuta ali se igralo 5 minuta nadoknade.
Konacno morao je da odsvira kraj.
Svi zajedno odlazimo kod nasih navijaca i pojedinacno svakom od njih cestitamo na podrsci.Krenuli smo prema svlacionici svi zajedno a iza nas se cula pesma VOJVODINA NOVI SAD

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .