20. kolo: partizan-Vojvodina 0:2
- Pera Centar
Re: 20. kolo: partizan-Vojvodina, subota, 14h
Daj Merry-ja, vadi ovog halavog sto siri ruke!!
Utisak na poluvremenu: Cim uzmemo loptu, brze bolje im vratimo...
Ucackajte jedan!!
Ucackajte jedan!!
Da se na RTS-u organizuje TV-duel na kojem će Ožegović i Bandalovski izneti svoja viđenja o pojmu ništavila u filozofiji Kjoto škole.
Ovde se ne bih slozio... bez Ivanica,Vukcevica,Babica,Ozegovica... mi bez problema drzimo nulu na JNA.Tako nikad nismo bili jaki. Za sada nas vade Maksimovic i Sekulic,jer krpe sve rupe,a bogme umeju i da potkajlajuStexman wrote:A mi nikad slabiji...

- madda fakka
poluvreme apsolutni sh*t jedino mi drago sto mi odbrana polako uliva poverenje nazad... najbolji igraci poluvremena maksimovic i pankov.
I Bog je Slaninar...
Kao sto rekoh mislim da jos nisu bili na nekom posebnom testu i ne bih voleo da Abu udjemadda fakka wrote:poluvreme apsolutni sh*t jedino mi drago sto mi odbrana polako uliva poverenje nazad...

Nisam mislio na danasnje stanje vec na generalno ovu sezonu kaad sam rekao da smo nikad losiji.Voja wrote:Ovde se ne bih slozio... bez Ivanica,Vukcevica,Babica,Ozegovica... mi bez problema drzimo nulu na JNA.Tako nikad nismo bili jaki. Za sada nas vade Maksimovic i Sekulic,jer krpe sve rupe,a bogme umeju i da potkajlajuStexman wrote:A mi nikad slabiji...Odbrana nam pored ove dvojice za sad i ne treba.A ovaj prednji deo tima katastrofalan. Sad vise nisam siguran jel se Meri smeje zato sto je po prirodi takav covek ili nasim "igracima"!?
Ozegovica, kad bih imao prilike udavio bih ga. Tako alavo stvorenje nisam video u zivotu.
Pustajte Merija majke vam ga hohstaplerske!*
uce Meri u 87. minutu
Sad rece spiker da su poslata 3 igraca na zagrevanje a medju njima nije Meri!
Kakvi smradovi nam vode ekipu, cccc...
A abu se sprema da udje.
Kakvi smradovi nam vode ekipu, cccc...
A abu se sprema da udje.
- churguzijanac
Ovi sektasi nikad losiji, i jos igraju bez Abua. Treba imati muda i ubaciti Merija .Sustali smo. Nemamo snage ni kontru da istrcimo.
Ala ne volim kad igramo ovako bezmudo.Koga mi tu imamo koji k***c da respektujemo.Palme dok se njisu!?
Daj Merija!!!!!
Ala ne volim kad igramo ovako bezmudo.Koga mi tu imamo koji k***c da respektujemo.Palme dok se njisu!?
Daj Merija!!!!!
AAAAAAAAAAAAAA JEBEM TI SUNCE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- madda fakka
AAAAAAAAAA PA OVO JE BOLJE OD SEXA!!!! GAZI GO*NA!!!
I Bog je Slaninar...
Е због овог' волЕм Војводину!!! ГАЗИ БРЕ!!!

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
- Ken mahniti
AHAHAHAHAHAHA