6 igraca iz nase skole. Protomajstor mora da je zadovoljan, ja jesam.

Svaka cast Aci Veselinovicu.
Gajic ovako na prvu loptu ima potencijala, ali obavezno u teretanu, tu fali misica.
Đukić nije mogao da stigne na zakazanu konferenciju, Veselinović je već rekao svoje i otišao. Tako da su imali odvojene konferencije, ali se pojavio. Ne treba širiti dezinformacije!fare wrote:A gospodi iz Beograda veoma tesko pao poraz pa nisu poslali nikog na konferenciju posle utakmice.
plus gol Merija,dva gola Duce,Sergej veceras doneo pobedu i verovatno direktan plasman Laciu u ligu sampiona,kapnulo nesto i na kladionici...fare wrote:Nevezano za ovu temu fenomenalan vikend za sportsko drustvo Vojvodina dobili :fudbaleri ,rukometasi,vaterpolisti i kosarkasi.
I ja sam to primetio,svima kada treba dajemo,a kada nikom ne treba osilimo se pa mi uzmemofruskogorac wrote: Kako god dobar moj prijatelj i ja smo se slozili kada nema pritiska, presije, ostvarujes rezultat. Tako je i sa NASOM VOSOM.
Ovo sam i ja pomislio, cak me i Radovanovic stasom posetio na njega, doduse stavom skroz suprotna prica.fruskogorac wrote:Radovanovic kao pre koju sezonu Mojsov