Ali eto i tebe nazad na forumu, Lalatu falathe Gari wrote:Ako nemamo za kim drugim da žalimo i nemamo koga drugog da pozdravljamo s tribina, osim Lalatovića, treba nas jebati još više i zaslužujemo sve što se dešava u klubu.

Ali eto i tebe nazad na forumu, Lalatu falathe Gari wrote:Ako nemamo za kim drugim da žalimo i nemamo koga drugog da pozdravljamo s tribina, osim Lalatovića, treba nas jebati još više i zaslužujemo sve što se dešava u klubu.
Tu sam ja uvek, ali samo me retki literarno inspirišuRed Marquis wrote:Ali eto i tebe nazad na forumu, Lalatu falathe Gari wrote:Ako nemamo za kim drugim da žalimo i nemamo koga drugog da pozdravljamo s tribina, osim Lalatovića, treba nas jebati još više i zaslužujemo sve što se dešava u klubu.![]()
Odakle mu obraza da izjavi da će gostujući tim biti u prednosti zbog stanja terena? Šta, oni treniraju u Novom Sadu inače? Na Čairu je isti takav pa je ko kući? Ili je to što Voša igra tika taka ko Barsa, pa joj ne leži uništen teren? I kaže Radnički je agresivna ekipa...pa? Zar nisi spremio ekipu na krvava kolena? Dalje nisam ni čitao, mnogo je iritantan.Pera Centar wrote:https://www.fkvojvodina.rs/krivokapic-n ... i-publike/
Mislio sam da je ovaj Krivokapić rešenje za trenera, ali njemu izgleda fali testosterona.
Ali čoveče, razdrmaj se malo, živni...
Pa kad pročitam neke postove onda si ti moj Radoye debelo u pravu.Radoye wrote:Sami smo krivi, braco.
Uvek tri nasa igraca protiv cele odbrane i uvek jedan slobodan kao duh... kakav se tada fudbal igrao ljudi moji....slanina wrote:Kad smo imali tim ovi timovi su dobijali i po 5 komada tamo.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oo1UllYGqSk[/video]
Je l to Šaula?severozapad wrote:Au, ali reakcija na njihov gol na kraju na vec 0-5 za nas.
![]()
Drugo vreme..
Antic ub'o onaj jedan u kvalifikacijama za Evropu, bese li u Belorisiji il' digod. Jedan. Jednom. Nikad vise.angua wrote: I koji bi nas bek u poslednje vreme dao onakav gol ko Sabo?
Ub'o i Vulicevic slican protiv Burse cini mi se. Ali to je bila sreca pre svega... ni sam nije zeleo da postigne gol tadaRadoye wrote:Antic ub'o onaj jedan u kvalifikacijama za Evropu, bese li u Belorisiji il' digod. Jedan. Jednom. Nikad vise.angua wrote: I koji bi nas bek u poslednje vreme dao onakav gol ko Sabo?