1. kolo: TSC - VOJVODINA 2:2 (1:1)
Re: 1. kolo: TSC - VOJVODINA, petak u 19h
Upecatljiv momenat na utakmici. Iako ne volim da pisem o igracima posebno, ovo moram prokomentarisati. Lopta napred, Boris Varga zaostaje bar metar i po iza Zukica i prvi stize do lopte... Zukicu, moras na kondiciji da poradis!
Ja bas usao isto to da napisem,utisak prvog poluvremena!!!

Napisao sam onomad da TSC ma blagu naklonost sudija, ali mi smo odigrali mlako. Penal vrlo sumnjiv, jer je igrac domacih nogom gurnuo i blokirao ruku Bralica i on nije mogao da je pomeri.
Po meni zadovoljili Simic - odbranio penal i dobro degaziranje nogom.
Zatim Devetak, pa Covic ( uvek na pravom mestu, kao i tajming i skok, pa dobar pas).
Takodje solidni Bojic, Mrkaic i Drincic ( popravio izvodjenje prekida) i Andric na momente.
Ostali dosta bledo.
Zukic mora biti zamenjen, kao i jos neki igraci, da bi preuzeli kontrolu igre i presli u ofanzivu.
Malo nam je bod.
PS
Mozda su neki igraci izostali iz sastava zbog testova na koronu?
Zatim Devetak, pa Covic ( uvek na pravom mestu, kao i tajming i skok, pa dobar pas).
Takodje solidni Bojic, Mrkaic i Drincic ( popravio izvodjenje prekida) i Andric na momente.
Ostali dosta bledo.
Zukic mora biti zamenjen, kao i jos neki igraci, da bi preuzeli kontrolu igre i presli u ofanzivu.
Malo nam je bod.
PS
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Komentator reče da je zbog pozitivnog testa izostalo par igrača, Maksimović i još njih par... Nijedno više ime nije rekao... Navodno se čeka drugi test...Turija wrote:Napisao sam onomad da TSC ma blagu naklonost sudija, ali mi smo odigrali mlako. Penal vrlo sumnjiv, jer je igrac domacih nogom gurnuo i blokirao ruku Bralica i on nije mogao da je pomeri.
Ostali dosta bledo.
Malo nam je bod.
PS
Evo vodimo, Varga autogol, igrao sam sa njim u ekipi kad je imao 18 godina, uvek je bip brz, ali da onako ostavi Zukića, nije mi jasno. Kad će Zukić kidati i biti spreman ako neće sad.
Bod nam je ovde malo, bolji smo da ne kažem za klasu.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Stefan Djordjevic i Novica Maksimovic su bili pozitivni na koronu, zato ih nema.
Jel ovaj ima izmene?
Koji je ovaj Simović debil prvo svira jako smešan penal pa onda nam poništi po meni čisti gol.
- Pera Centar
Mislim da smo osteceni danas ovaj Simovic je svirao nepostojeci penal za TSC.Posle toga nam je ponistio cist gol kod 1:2.
- gospodinFKV
Sami smo sebe ostetili tim jaja**kim povlacenjem na 2:1 sa pola sata igre jos. Kad cemo nauciti i koliko cemo jos bodova prosuti zbog toga dok ne naucimo, to sam bog zna...
Требали смо да победимо, без обзира на судијске грешке.fare wrote:Koji je ovaj Simović debil prvo svira jako smešan penal pa onda nam poništi po meni čisti gol.
Bas to.... a da ne zameri kolega Turija,vec se vidi da ce ovo sa Simketom biti vesela sezonagospodinFKV wrote:Sami smo sebe ostetili tim jaja**kim povlacenjem na 2:1 sa pola sata igre jos. Kad cemo nauciti i koliko cemo jos bodova prosuti zbog toga dok ne naucimo, to sam bog zna...

-
Sudjenje je bilo ocekivano lose, treba da se naviknemo, jer ce toga biti cesto. Po meni, rano smo se povukli, previse zutih kartona. Rezultat je realan, posto je i TSC mogao da pobedi.
Kako bi nam dobro dosao neki centarfor kvaliteta Siladjija...
Kako bi nam dobro dosao neki centarfor kvaliteta Siladjija...
Uprava napolje!
Lalatovic dunster najobicniji. On se odlucuje da brani 1:2 pola sata. OK, jos nekako i razumem ali onda ostavlja na terenu Covica i Mrkajica koji jednostavno nisu u sanju da igraju iza lopte. Pa mamu mu jebem valjda je kljuc braniti zone 14 i 11 pre nego 8. Svaka lopta im je nesmetano prosla po zemlji iza ledja dva nasa napadaca. Sabo je doktor fudbala za ovog sarlatana.
Opet naše debilno povlačenje šteta.
Simić ima veliki problem sa centaršutevima i to mu je velika mana. Klasičan linijaš iako ima sasvim dobru visinu i građu. To vidim kao potencijalni problem....
Bunker posle 2 gola ne bih komentarisao....
Bunker posle 2 gola ne bih komentarisao....