1. kolo: c.z. - VOJVODINA 0:0
- churguzijanac
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, petak 20h (Arena, B92)
Samo defanziva što na pripremama što u prvom kolu, a tranziciju cemo da vidimo na proleće.
Za sada očekivane viktorije 

- churguzijanac
Tužno je meni ovo.Lopta ide samo nazad.Teška defanziva.Nema ko kontru da istrči i pas napred.Jedino Simić i to je to.
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 0:0 (45')
Promaja na nasoj desnoj strani, previse prostora se ostavlja Kataiju. Ocekivana defanziva, ali sa nula hrabrosti unapred. Uplaseni Busnic, Topic i Noveski.
Zadnjih deset min totalno pali, tada su cigani i imali pet suteva i svaki napad im je bio opasan.
Ako ovako nastavimo u drugom poluvremenu maksimalno mozemo da izdrzimo petnaest minuta. Sada su vec poceli da nas opsedaju, jer su uvideli da ne pokazujeno nikakvu ambiciju i kvalitet da idemo napred.
Nemam optimizam za drugih 45', ali hajde, neka me demantuju.
Zadnjih deset min totalno pali, tada su cigani i imali pet suteva i svaki napad im je bio opasan.
Ako ovako nastavimo u drugom poluvremenu maksimalno mozemo da izdrzimo petnaest minuta. Sada su vec poceli da nas opsedaju, jer su uvideli da ne pokazujeno nikakvu ambiciju i kvalitet da idemo napred.
Nemam optimizam za drugih 45', ali hajde, neka me demantuju.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Izašao na mocartu snimak stative Nabuana, užasna reakcija Simića, užasno markiranje Cucina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Moralo je biti 0-1
-
- gospodinFKV
Gadan fudbal s nase strane, ali ovakav fudbal donosi bodove, i uvek cu radije gledati ovo, nego Lalatovicevo dobijanje gola u prvih 10min, pa jalovu inicijativu na 40m od njihovog gola. Bravo momci, lavovski bod posle dosta godina!
Disciplinovano. Bez straha. Bravo svima!
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Хехехехе.... 

Jel sam rekao da je Kovacevic bolji igrac od Sanicanina a bolji je i Stevanovic.Prema tome dzabe ste plakali....

- Pera Centar
Svaka cast momci!!
Ovih 0:0 je kao pobeda.
A imali smo i mi svoje sanse.
Ovih 0:0 je kao pobeda.
A imali smo i mi svoje sanse.
- Deep Purple
Pa mi da smo samo malo pametniji i da imamo napadaca danas bi pobedili... Svaka cast Djordjevicu
Demantovali su me. Uz dosta srece, ali uz ogromnu brobenost i srcanost svih, dosli smo do vrlo bitnog boda za samopouzdanje svih i prekid sramotnog niza protiv crvenog blizanca.
Zasluzen bod, uzet na ciganski nacin, na ciganskom terenu.
Bravo za sve.
Zasluzen bod, uzet na ciganski nacin, na ciganskom terenu.
Bravo za sve.
Gojko Kacar wrote:
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 0:0
Bravo za bod.
Nego jel zna neko da šutne na gol
Nego jel zna neko da šutne na gol