5. kolo: Mladost - VOJVODINA 2:2 (2:2)
- Neizlecivi
Re: 5. kolo: Mladost - VOJVODINA, subota 20.30
Јебем ти терен и ово је суперлигаш ово је њива.
Ово су бре месарчине поломиће нам играче.
Ово су бре месарчине поломиће нам играче.
- Deep Purple
I pored primljenog gola posle centaršuta sa njegove strane. Gruzijac odlično deluje. Ovo nije njegov gol.
- Mare_Liman
Каква реакција Царевића, идеално...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Грузијац одличан свакако, Радуловић у 30 секунди замало дао гол и опет показује да је квалитетнији од Малбашића...Ево баш док пишем на његов продор гол... Мали је за Кабића Меси, озбиљно смо профитирали његовим долаксом...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Atomski fudbal već dva gola 

Ako kaze jos jednom Lučanci razbicu televizor
Auuu ljudi ovo duva sa svih strana
Auuu ljudi ovo duva sa svih strana
Ala nam fali zadnji vezni? Velika rupa izmedju naseg napada i odbrane.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
И са тим задњим везним мислим да би скоцкали сјајну екипу, види се напредак, сад да л' велик ил не не бих да улазим у то, свакако терен није у најбољем стању да се види то, ал кад би нам дошо тај задњи везни имали би сјајну екипу кад би се све то уиграло...
Gruzin odličan, Radulović isto. Ubiše Čumića. Odbrana promaja. Zukić ne stiže da se poveže. Igramo atomski fudbal u odnosu na ono pod Mimom i Batakom.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Slazem se. Dobar posao radi i Bolingi. Carevic na nivou. Malo je mozda pogresio kod primljenog gola.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Radulović je bio ciganski najveći projekat i najveći talenat. Hvala Tvorzi. Da nije bilo njega mali nikad ne bi došao. Neće da daje procente 

Kakav pas Bolingija za Zukica
zar je to toliko tesko? Dobro kretanje i pas u prostor... to je 80% gola... ostalo je realizacija.
Inace obozavam kada vidim uigranu akciju iz prekida, a ne samo centarsut pa sta bude bude.
Tu se vidi da trener radi na taktickim detaljima na treninzima. Za sada je obecavajuce

Inace obozavam kada vidim uigranu akciju iz prekida, a ne samo centarsut pa sta bude bude.
Tu se vidi da trener radi na taktickim detaljima na treninzima. Za sada je obecavajuce
Kod ovog drugog našeg gola sam morao da proverim da li gledam dobru utakmicu...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ja nez da li smo pod rastavcem a posle i batakom ikad preokrenuli