18. kolo: VOJVODINA : Čukarički 0:1 (0:0)
Re: 18. kolo - VOJVODINA : Cukaricki
Ko ce sada dati Randjelovicu pas u dubinu? Iz cega cemo stvoriti priliku za Depua?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne znam da li sam naježeniji zbog činjenice da mi pokušavamo sa trojcem Savićević-Radulović-Uroš Nikolić ili što nas Savić ponižava sa tatinim sinom u ekipi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Овде нико од играча нема муда да одигра 1 на 1 осим Серија и Делеа, једва чекам пљување “звездица”, нећу да се правим да нисам био за повратак Лалата али пакуј кофере. Не могу да верујем да не може да се нађе доказани неки модерни странац за тренера..
- gospodinFKV
Ne treba nama moderan stranac, imamo mi i domacih modernih trenera. Evo ga jedan.
Drugog smo smenili, ''jer mora da nastavi napredak''. Ovo danas je izgleda napredak.
DzeLa(la)t fudbala.
Drugog smo smenili, ''jer mora da nastavi napredak''. Ovo danas je izgleda napredak.
DzeLa(la)t fudbala.
Ево ти ранђеловић наркоману огавни
- Deep Purple
Posle ovoga bih mu uručio otkaz, kada trener odabere da igra iza lopte na ovako važnoj utakmici i na kraju mu to ne donese rezultat.
Чисто да се не заборави да је рекао ДА ПОТПИСУЈЕ да би био ДРУГИ са овим играчима и у случају да не буде да прихвата ДА НЕ БУДЕ ИСПЛАЋЕН НИ ЈЕДНУ ПЛАТУ
Kad treba da se bude nindza nas "trener" izadje kao mindza. Ni kamen na kamenu nece ostati iza njega velikog znalca fudbalskog maga i motivatora kad zavrsi ovaj svoj mandat. Da valja makar 1% bio bi kod svojih, to sto ga oni ni stapom za pecanje nece da dirnu uprkos svim politickim vezama i vezicama izmedju njega, njih i Velikog Vodje govori sve sto treba da se zna o njegovim kvalitetima i fudbalskim i ljudskim. Jeb'o onog ko nam ga doveo.
I ako mi neko pomene osvojen kup, taj kup smo osvojili UPRKOS Lalatovicu a ne zahvaljujuci njemu!
I ako mi neko pomene osvojen kup, taj kup smo osvojili UPRKOS Lalatovicu a ne zahvaljujuci njemu!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja sam ocekivao dijametralno razlicito izdanje Vojvodine, od vidjenog danas (napad, trka, zelja, borba...), a eto, dobili smo prepoznatljiv antifudbal - Lalatovic style. Danas je bio ulog 6 bodova, a trener ceka sa jednim na 0:0, pa ako udje, slucajno, neka u gol Mirkovica.
PS
Depu treba da igra centarfora, a Dele krilo. Time bi dobili prodornost po oba krila i napadaca koji.moze da skoci u 16m protivnika. Neka i promasi, ali jedna ili dve ce uci, jer Depu ima skok i igru glavom.
PS
Depu treba da igra centarfora, a Dele krilo. Time bi dobili prodornost po oba krila i napadaca koji.moze da skoci u 16m protivnika. Neka i promasi, ali jedna ili dve ce uci, jer Depu ima skok i igru glavom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Najgora utakmica Vojvodine koju sam pogledao u poslednjih 5 godina.
Trener u utakmici sa direktnim konkurentom, koji nam je unistio sezonu u julu, odluci da igra rezervisano.
Igras kuci siso ciganska, napadni iz svih snaga, sta se branis.
A onda uvodi UN i Vukana...
OTKAZ MOMENTALNI
Igras kuci siso ciganska, napadni iz svih snaga, sta se branis.
A onda uvodi UN i Vukana...
OTKAZ MOMENTALNI

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sram vas bilo sve po redu. 10 igrača dodje da pozdravi navijače...Seri po izlasku ide odmah u svlačionicu? Ma kakav god da si igrač veći od kluba nisi. Seri sram te bilo i ja te lično ne želim više gledati u ovom dresu. Niko nije veći od kluba. To neka bude jasno i upravi i igračima, a i vama na forumu ovde. Kako sada pravdate ovaj u najmanju ruku neljudski potez prve "zvezde" ekipe???
Lalate odlazi, uprava napolje!
Lalate odlazi, uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Da ne editujem napisaću novi post.
Ja bih voleo da imamo 10 NAŠIH klinaca na terenu baš kao i vi ovde, ali da li vidite kvalitet u njima? Koga biste vi na teren? Sukačeva, koji je izjavio da je zvezda najveći klub u Srbiji i na Balkanu?? Ja neki kvalitet vidim samo u Kokanoviću. Za Borovinu još ne znamo nismo ga videli. Pa naša deca kače storije sa marakane i pobede czv. U našoj omladinskoj školi je 95% navijača bg blizanaca, a možda i više. Ja znam samo da je brat Mirka Topića navijač Vojvodine u celoj Omladinskoj školi... Problemi su naravno na mnogo višem nivou, ali naša deca (čast izuzetcima) TRENUTNO nemaju kvalitet, srce i sve ostalo što je potrebno da igraš u Vojvodini.
Još jednom sram bilo sve koji nisu došli da pozdrave navijače, najviše Serija koji je posle izmene otišao u svlačionicu i time nadam se završio epizodu u Vojvodini.
Ja bih voleo da imamo 10 NAŠIH klinaca na terenu baš kao i vi ovde, ali da li vidite kvalitet u njima? Koga biste vi na teren? Sukačeva, koji je izjavio da je zvezda najveći klub u Srbiji i na Balkanu?? Ja neki kvalitet vidim samo u Kokanoviću. Za Borovinu još ne znamo nismo ga videli. Pa naša deca kače storije sa marakane i pobede czv. U našoj omladinskoj školi je 95% navijača bg blizanaca, a možda i više. Ja znam samo da je brat Mirka Topića navijač Vojvodine u celoj Omladinskoj školi... Problemi su naravno na mnogo višem nivou, ali naša deca (čast izuzetcima) TRENUTNO nemaju kvalitet, srce i sve ostalo što je potrebno da igraš u Vojvodini.
Još jednom sram bilo sve koji nisu došli da pozdrave navijače, najviše Serija koji je posle izmene otišao u svlačionicu i time nadam se završio epizodu u Vojvodini.
Stojim u mestu gubim vreme
- Mare_Liman
Зашто и како Кабић и даље слободно шета нашим градом? Јајара циганска...
Наркомане одлази...
Наркомане одлази...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ovo danas je bila jedna velika sramota, sve je bilo pogrešno, a najodgovorniji je ovaj trenerski prevarant, oterati ga što pre ako se išta planira od ove sezone!