22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0

Neizlecivi

Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h

Post by Neizlecivi »

Nikad, ali nikad ne bih stavljao igraca ispred trenera. Osim u ovom slucaju.
Ovde bih stavio i trojku Skuletic, Vulicevic, Trajkovic ispred ovog neuroticara.

Cestitke, bez Serija imate tim sposoban za 0-1 driblinga i prodora za 90 minuta.

Spakuj se, idi i okani se ovog kluba za vjek i vjekove! (Ovo moze komonto u mnozini).
Turija

Post by Turija »

Izostavljanje Serija i Medojevica ili Koraca iz startnih 11 je ravno kao kad bi Ljupko i Uprava '88/89 izostavila Sestica i Sapurica. Takav je uticaj na igru i tim.

To su igraci od kojih uvek najvise ocekujes da vidis nesto fudbalsko na terenu ( Maras da odbrani penal, Mihajlovic da izvede slobodnjak, Jokanovic spartanje na sredini terena, nekad Lerinca da pobegne, Licinara da centrira i sutne, Nikezica i Ivezica za vanserijske golove, Pavkovica da napravi dar mar i veze protivnika u cvor, Vucekovica da se pokloni i glavom da gol, Vujkova i Jurcica borbu i pozrtvovanje...itd).

Danas imamo jos igraca, koji mogu vise od drugih, recimo Gocmanca i Rosica na golu, Delea i Romanica u napadu, Kokanovica u usponu, Barosa na beku. To su igraci bez kojih Vojvodina ne moze i nijedan trener ne sme da ih izostavi. Imamo sasvim korektan tim ( sa nekim nedostacima), ali nemamo trenera za takvu ekipu..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Gori kriminalnoj organizaciji na svim nivoima, pa je fitilj kratak.

Što se izostavljanja Serija tiče, sve granice su odavno pređene, ovo je samo još jedan u nizu post mortem ispada persone koja odavno i nikad nije smela da nas predstavlja.

Ukoliko je zaista slučaj da će skloniti Serija protiv partizana, rezultat je potpuno nebitan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Saki

Post by Saki »

Ja sam dobio informaciju da Sery neće da igra zbog para i nekih procenata. Drugar koji mi je preneo info ne zna isto tacno u detalje, ali je ubedjen da ga neće videti u sastavu. Da znam da postavim sliku na forum, postavio bih spisak igrača koji su pozvani na utakmicu koju mi je poslao sa nekog papira (prepostavljam papir iz neke prostorije u klubu), a Serija kao i što je Mare rekao, nema ni u protokolu.

Nisam bio siguran u info i namerno sam postavio sastav bez njega u timu
Danilo

Post by Danilo »

Od prvih utakmica dolaska Lalatovic je procenio da Seri ne igra odbranu tako da mu taj igrac ne treba... Naravno pod pritiskom navijaca nije mogao da ga eliminise al je trazio da ga se resi. Ne ugranje Serija nije posledica ovoga vec situacije da je Seri od uprave trazio neku lovu koju je uprava odbila da mu da. On se naljutio a Lale jedva docekao da ga izbaci iz protokola
Ovo su moje informacije. Od juce je info da nece biti ni u protokolu za mec
Sem toga veliki su priblemi sa trenerom koji se prikrivaju
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ништа, онда људи данас је права утакмица да им покажемо шта мислимо о њима и њиховом "раду".

Видимо се на стадиону!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Као што рекох, ево тренутно на Вујадину трче Сери, Црни и Боровина, дакле играчи који нису у протоколу.
Last edited by Mare_Liman on Sat Feb 08, 2025 12:17 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Sat Feb 08, 2025 10:53 am Izostavljanje Serija i Medojevica ili Koraca iz startnih 11 je ravno kao kad bi Ljupko i Uprava '88/89 izostavila Sestica i Sapurica. Takav je uticaj na igru i tim.

Ova Turijina analogija najbolje oslikava trenutne događaje. Sad će nas ubeđivati kako je Seri drkadžija, kvari atmosferu i da je najbolje da napusti klub. Ako ste već toliko stručni, onda bi trebalo da znate kako hendlovati ubedljivo najboljeg igrača kog je Vojvodina imala u nazad X godina. Ali, nije da nismo znali od početka kako će se situacija odvijati. Po ko zna koji put je samo trebalo poslušati ljude koji bezinteresno vole Vošu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Mali Lane je prevario klub, mali Milosevic je isto dju**e prevario klub zajedno sa mamom, Seri je smradina koja hoce pare... Ili ce pre biti da vi ne znate svoj posao da radite??

Kuku, a sledece godine treba titulu da osvojimo...
VošaNS

Post by VošaNS »

Nisam toliko gotivio Serija baš zbog te odbrane, ali ako se Seri stvarno nadje izvan protokola u ovakvom meču onda mislim da traLalatović nema više šta da traži na našoj klupi. Uprava napolje, Lalate odlazi!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Cane

Post by Cane »

Ček malo, ajde da probamo malo racionalizovati stvari.

Ako on ima po ugovoru koji je potpisan pravo na određena davanja, procente ili šta god to bilo, onda mu to niko ne sme uskratiti. Svako takvo činjenje predstavlja kršenje ugovora i onda on ne samo da ima pravo da se buni i ljuti nego ga u tome treba podržati maksimalno. Bilo kakvo njegovo "disciplinovanje" i izostavljanje kojim bi se tražilo od njega da odustane od ugovorenog, "oprosti dugovanja" i slične gluposti zaslužuje osudu i sankcionisanje bukvalno svih u lancu od odlučivanja koji to traže od njega i tu ne sme biti kompromisa. Postoji i sindikat fudbalera, neka tela našeg saveza ali što je važnije i UEFA, tako da ih Seri mora terati za to do kraja i bez oprosta.

Ali ako se nekim slučajem ne radi o tome nego igrač samovoljno i mimo odredbi ugovora traži nešto na šta nema pravo po ugovoru i zbog neispunjenja toga se "ljuti" i odbija da se zalaže na treningu i utakmicama, to je onda nešto sasvim drugo i ako se recimo dešava neposredno pred neku značajnu utakmicu onda se to običnim rečnikom zove ucena i zaslužuje takođe osudu ali iz sasvim drugih razloga.

Baš zato treba tražiti jasnu i nedvosmislenu informaciju o čemu je reč i onda na osnovu toga zauzeti stav, a ovako napamet se opredeljivati je potpuno neozbiljno.
I da ne kaže neko kako je to teško jer eto sad treba na reč verovati ili neverovati ovom ili onom, tražiti neka posebna tumačenja ili nešto slično, apsulutno je moguće.
U ovom slučaju obe strane imaju isti ugovor i treba samo da se striktno primene odredbe iz njega, ako je došlo do konflikta nemoguće je da neko od njih ne krši ugovoreno.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nema mira kod nas nikako, kakav haos, valjda će igrači na čelu sa Medom izneti ovaj duel muški.

Da je klub prekršio neku odredbu ugovora Sery danas ne bi odradio trening na Vujadinu već bi se pravio “lud”. Samo da ga balvan od trenera nije izostavio iz protokola sve ostalo se da ispeglati ako postoji neki interni problem.

Video sam i ja tu sliku sa protokolom, neka ispeglaju sa Serijem do utakmice kako znaju i umeju ako postoji bilo kakav problem.
djoks

Post by djoks »

Замолио бих све добре људе да се ори “Сери, Сери, Сери” као и лалате одлази па макар било 3:0 у првих 15 минута
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Tigers1990

Post by Tigers1990 »

Znači sve je jasno. Sery se dogovorio, klub ne (zbog postotaka). Sery se najutio, a trener je to jedva dočekao da ga izostavi iz protokola. Ciganska posla!
Locked