Smenjen Djumi! Sta dalje?

slavko

Post by slavko »

Evo vidim,Djumi smenjen. Iskreno mi je zao jer smo se navikli mi na njega,on -vise manje na nas. Vidim takodje svi ga maltene oplakuju,blagodare,pozdravljaju. U najmanju ruku kao da je umro. ALi nije! I ukoliko je zaista dobar i kvalitetan trener za njega nece biti zime. A na taj nacin ce zapusiti usta onima koji ga bas i nisu podrzavali.
Gospodine Djuricicu Milane ,zelim vam svu srecu u karijeri,sto pre prebolite vosu i budite aktivan clan ovoga foruma,da u nekom buducem vremenu cujemo i vas glas o svemu sto ce se dogadjati. Nadam se da ovo nije oprostaj! :lol:
Sve najbolje,
Slavko
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Djumi

Post by Djumi »

slavko wrote:Evo vidim,Djumi smenjen. Iskreno mi je zao jer smo se navikli mi na njega,on -vise manje na nas. Vidim takodje svi ga maltene oplakuju,blagodare,pozdravljaju. U najmanju ruku kao da je umro. ALi nije! I ukoliko je zaista dobar i kvalitetan trener za njega nece biti zime. A na taj nacin ce zapusiti usta onima koji ga bas i nisu podrzavali.
Gospodine Djuricicu Milane ,zelim vam svu srecu u karijeri,sto pre prebolite vosu i budite aktivan clan ovoga foruma,da u nekom buducem vremenu cujemo i vas glas o svemu sto ce se dogadjati. Nadam se da ovo nije oprostaj! :lol:
Sve najbolje,
Slavko
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djordje

Post by Djordje »

Djumi je smenjen. Bio sam u Banatskom dvoru,gledao sam, ne znam kako to da nazovem,da li igru? Ako je to igra... Mislim da Djumi nije kriv za aktuelna desavanja. Cinjenica je da rezultata nije bilo,ali mislim da je on najmanje tome kriv. Pitao bih PRIJATELJA,obaziruci se na njegov komentar u vezi sa Djumijevom smenom, da li misli da eventualni dolazak Nikole Rakojevica ili nekog drugog iz CG klana moze nesto dobro doprineti klubu. Pravih pojacanja nije bilo,klinci su OK ali neiskusni.
A sto se tice utakmice u Dvoru...prokomentarisite igru Stepanova,molim Vas...Greska za greskom, izgubio je snagu vec u 70 minutu... videlo se po licu da ne moze vise da trci...Marko #10 je bio usamljen,po tri igraca je islo na njega, Buach se trudio kao i uvek,ali samo trudio...
Dejan

Post by Dejan »

Komentari posetilaca sa b92 sajta...

14/08/2005 | Izvor: B92, Sportski žurnal
Smenjen Đuričić, odlazi Stepanov?

iz naseg fudbala se teraju samo oni ljudi koji su posteni i rade za fudbal.mozda sad jose maourinho bude trener mada ni on ne bi mogao bolje da uradi od ovakve vojvodine.
(prva ljubav, 14. avgust 2005 11:21)

Ne daj se Voso!
(ns, 14. avgust 2005 11:26)

Pa kako da ostanu u ligi kad stalno prodaju najbolje igrace,covece oni iz dva kola imaju dva poraza i oni se bave prodajom igraca pa gde je tu veza sa mozgom,utrkuju se ko ce vise da pokrade Vojvodinu.
(SRBENDA, 14. avgust 2005 11:40)

Ocigledno se mora menjati nesto iz korena.Vojvodina mora biti u vrhu naseg fudbala.Moj predlog bi bio da za trenera dodje Dundjerski.!!!
(mihajlo, 14. avgust 2005 13:35)

Ajmo sada Dzimija Marica za trenera!
(firma Tel Aviv, 14. avgust 2005 14:43)

Na zalost,za Vojvodinu,nastavljaju se teski dani,i izlazak iz velike krize ovog naseg uglednog kluba nije ni na vidiku.Zar je moguce da nema sposobnih i voljnih ljudi da pomognu Vosi???
(Dejan,Toronto, 14. avgust 2005 16:52)

sramota za upravu fk vojvodine,ti ljudi nemaju obraz!!!djuricicu zelim mnogo uspeha u buducoj karijeri a vreme ce pokazati ko koliko vredi.poruka za igrace vojvodine:stidite se!!!
(tuga, 14. avgust 2005 16:58)

Milan Djuricic je sjajan trener i covek!Rezultatska kriza je zbog ljudi iz uprave Cvetka Ridjosica,Rabrenovica...
(+Ns+, 14. avgust 2005 17:25)

Milan Djuricic je sjajan trener uveo je u prvi tim igrace koji su postali mladi reprezentativci!Nekakve cudne mutne radnje se desavaju u tom klubu vec godinama!Mora se sve iz korena menjati!Vosa mora biti iznad svega!Uprava napolje,napolje sa privatnim igracima saboterima i pijavicama
(Vidjeniji covek NS, 14. avgust 2005 20:07)

Vosa mora ostati prvoligas!!!
Posle smene Djuricica koji nije imao adekvatne uslove za rad jedino resenje je Bobe Pavkovic!!!
(liman, 14. avgust 2005 20:08)

Koliko god voleo Vosu mislim da ona treba da ode u drugu ligu da bi se mogla bolje vratiti u normalu i ocisti ove zle energije.
(yogi, 14. avgust 2005 20:36)

Sta reci posle svega,sramota!Stvarno mi nije jasno dokle ce ovakvi da nas vode i kradu,tu mislim na upravu,kao i na fsscg savez.Nase igrace treba malo na njivu da beru kukuruze,pa potom svakome po par samara,pa ni onda ako nedodju sebi u rudnik malo na odmor jedno mesec dana.Izvinjavam se na malo tezim recima,ali mislim da ce te se i vi sloziti samnom.
(DUKES, 14. avgust 2005 21:21)

Ja sam Slaninar od glave do pete i mislimda je spas za Vojvodinu da ispadne iz prve lige kako bi se kasnije vratila jaca.Prosli put kad smo ispali vratili smo se i bili sampioni.Jel treba da gledamo kako svi na Vojvodini ostre ku..c?Bruka ziva da mi idemo u Banatski Dvor da se borimo za zivu glavu?
(Sasa Rajic, 14. avgust 2005 23:38)

Djuricic je trener koji je isao ispred vremena u kome se nalazi Vojvodina. Tek kada odu ostali ljudi shvate koliko je vredio
(Mirko, 15. avgust 2005 01:13)

Djuricic i Pavkovic su jedina 2 trenera koji su svojim kvalitetom pokazali da mogu da vode Vosu.Djumi sretno gde god bio!
(Zoran, 15. avgust 2005 02:27)
Djordje

Post by Djordje »

Kada je vec otisao Djumi, jedino resenje po meni moze biti Bobe Pavkovic,koga je realno,nemoguce dovesti.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

I ja glasam za Bobeta Pavkovica :!:
Владика
Administrator

Sta dalje, opusteno u drugu ligu?

Post by Владика »

Nas svet voli da kaze da svako svoje ima svoje zasto. Eto Djumi je zabelezio dva poraza i dobio je odkaz. Kako je lepo videti da sistem funkcionise. Eto na primer menadzer godine ne nadje pare da se plati evropska licenca i Vojvodina propusti mec sa HSV u intertoto kupu. Zarada od tv prenosa i reklama bi bila preko 100000 evra plus sto bi nasi igraci bili vidjeni! Da li je to gubitak? Eto, ode mladi golman Jovic bez dinara obestecenja i niko kriv. Kada padne kisa na Veterniku krov nad sobama prokisnjava i niko kriv. Nema osvetljenja u tunela na zapadu, dva odzaka napravljena na severu i niko kriv? Izgubimo jedinog sponzora, na stadionu nikad manje reklama i koje tu kriv. O. K Djumi je dobio otkaz ali isti stepen odgovornosti mora biti od spremacice pa do Ridjosica.
Zakljucak -Uprava Napolje-!
ice

Post by ice »

Kako ovo boli sto si napisao Podbara,a sve je tacno.
Ja sam sablaznjen saznjanjem da su ona dvojica.....(ne smem da kazem) Rabrenovic i Ridjosic i dalje u klubu.
Znam da su oni marionete i da hoce da usicare nesto sitno za sebe i da postoje oni koji su gora opasnost od njih,ali dajte da se oni vec jednom oteraju iz kluba,bar kao pocetak nekog spremanja.
Ne bi bilo lose okaciti protiv Rada transparent-RABRENOVIC I RIDJOSIC NAPOLJE IZ VOJVODINE!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
upss!

Post by upss! »

od đuričića je traženo u subotu da sam podnese ostavku jer u klauzuli stoji da mu je vojvodina dužna isplatiti obeštećenje a ako sam podnese ostavku nikom ništa,Bože moj zabrinuo se cvetko da ne isplati koji evro više,a ne govori niko o tome što su i dalje na platnom spisku vojvodine vislavski i bekvalac,što je na premijama prvog tima rabren,panta i ko zna ko još.
podbara je sve rekao za evropsku licencu i našim nadanjima o evrokupovima,kad bi izborili evropu znači džaba-prošli bi kao zemun.
nadamo se pavkoviću ali da se ne zanosimo,čovek je rekao doviđenja vojvodini još pre četiri godine zbog pojedinih ljudi koji su tada bili u klubu i kad pogledamo ti ljudi su još tu,tako da-piši propalo.
nesumnjivo je da se oseća miris CG klana oko kluba i da imaju produženu ruku u klubu,zato se i spominje rakojevic kao mogući naslednik.
sa đuričićem može samo da bude kao sa nekim netalentovanim,pod navodnicima,igračima koji su odlaskom iz vojvodine postigli veći uspeh i ja mu to i iskreno želim.trener koji je ispred naših prvoligaških trenera po tehnici rada i treninga par godina,nije kriv za to što pojedini igrači ne znaju da ono sa treninga sprovedu u delo na utakmici.
i posle svega-cvetko zbogom,rabrene zbogom,jeftiću zbogom

vojvodina,nekom majka nekom maćeha
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Nemora niko da brine za moj ugovor :!: Danas sam bio u N.Sadu i mislio sam da sazovem konferenciju za stampu i oprostim se od svih na jedan kulturan i primeren nacin treneru Vojvodine.Ali nazalost to se nije desilo :!:
Posle toga sam popio pice sa Ogijem,Jestrom,Saletom i Tomom.UGOVOR SAM POCEPAO PRED NJIMA IAKO SAM MOGAO DA GA NAPLATIM.Za 2 godine ugovora mogao sam naplatiti oko 50 000 evra.Djumi nije lesinar i nezeli novac koji nije zaradio.Mozda neki od vas misle da sam "budala" ali ja nemogu protiv sebe :!:
Dejan

Post by Dejan »

Djumi svaka cast za ovo,ali kada razmislim te pare koje biste mogli da uzmete i koje vam po ugovoru i pripadaju svakako ce otici u dzepove ovih lesinara i pijavica iz kluba :!:

Ali kako kaze nas Djole Balasevic "Neko sve to od gore gleda" :!:
Владика
Administrator

Milan Djuricic okom statistike

Post by Владика »

Puno se spomine sta je Djumi uradio u klubu , evo sta statistika kaze- Djumi je vodio Vojvodinu u 17 prvenstvenih meceva, ostvario je 5 pobeda, cetiri remija i osam poraza uz gol razliku 13-19. Kao domacin Vojvodina je 4 puta slavila, jedanput je remizirala i tri puta je bila porazena uz gol razliku 10-6. U gostima Vojvodina je slavila jedared, tri puta je igrala nereseno dok su momci u crveno belim dresovima pet puta pognutih glava napustili teren. Najcesci rezultat je bio 0-1 i to cak 4 puta.
To je samo deo statistike koji se odnosio na rezultate. Da li se moglo vise? Po mom skromnom misljenju mozda smo mogli da osvojimo 5 ili 6 bodova vise ali na to su uticali kartoni, povrede, lose sudjenje i konstantna pretnja strajkom!
ISUS

Post by ISUS »

To nisu neki rezultati ali stvarno je radio u teskim uslovima.
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Volim fudbalere koji imaju buducnost i klub koji ima proslost :!:
Image
Turija

Post by Turija »

Đumi, treneru naš i prijatelju, ne mogu da stignem da pratim ovu večerašnju simultanku.Kasno je, a sutra se radi.Pozdrav za laku noć.
Locked