3. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
Ja ne smem da dam nikakav komentar,jer smo na cudan nacin dosli do pobede.Dok sam gledao mec na TVu,valjda zbog uzbudjenja ucinilo mi se da je to pravi prvoligaski mec,gde nas je Rad razbucao i bio mnogo,mnogo bolji tim... ali posle kada sam malao analizirao mec,gledajuci snimak sa video kasete,pa oni sem onih sansi u 16. minutu nista nisu pokazali.Mi smo delovali nekako mnogo odlucnije i zustrije nego pod Djumijevom palicom... e sad dal je to prvi korak ka boljem sutra ili samo jedan bolji dan od 1000 losih,nasih fudbalera... ostaje nam da nagadjamo....

-
Citam ove komentare posle jedne JADNE pobede Vojvodine i sve sto mogu da kazem jeste: Moglo se pretpostaviti! Desila se pobeda, veoma sretno, jel se vrlo lako mogao ponoviti scenario iz utakmice sa Borcem, al ovog puta na srecu nije, jer je Vosa prva ucackala gol, i eto navijaci se malko osokolili, cestitaju jedan drugom prva 3 boda, javlja se nada u bolje sutra, a UPRAVA??? Eeeee uprava zadovoljno trlja ruke, jer je uspela malo da zamaze oci javnosti, i dalje ce moci u miru da krade, i naravno ona je bila u pravu sto znaci: Nije bila kriva uprava, kriv je bio trener!
Umesto da se rasiri veliki transparent :
UPRAVA NAPOLJE, RIDJOSICU LOPOVE!!!
Umesto da se od pocetka utakmice skandira ta parola, i kad se da gol da se skandira jos jace i da se time pokaze da nikakvi trenutni rezultati ne mogu da produze zivot foteljasima koji su FK Vojvodinu doveli do PONIZENJA, ne nista od toga se ne desava, kao da i medju navijacima ima onih "na platnom spisku" ko ce ga znati...
Ne znam Gospodo, mozda ce Vojvodina i uspeti da izbori opstanak, ali hoce li sledece sezone biti bolje??? Hoce li Vojvodina uspeti uskoro da pobedi Zvezdu, Partizana, makar u Novom Sadu? Hoce li se za koju sezonu ozbiljno ukljuciti u borbu za titulu? Hocemo li je ikada gledati u Ligi Sampiona? Ma mi ne mozemo ni u kup UEFA, stadion nam ne zadovoljava propise, a kamoli nesto vise, nemamo sponzora, Sportski centar u Veterniku se raspada, ma citav klub je u bunilu, al bitno da smo pobedili Rad, eeeeeeej to je sada postao uspeh!
Mozda ce neko reci da sam pesimista, al ja se nimalo ne radujem pobedi Vose protiv Rada, sto neko rece mozda bi bilo bolje da ispadnemo, da Vosin brod potone, pa ce valjda tada ti PACOVI napustiti taj brod, a onda uz neke nove ljude da krenemo ka vrhu...
Pozdrav i uzdravlje!
Umesto da se rasiri veliki transparent :
UPRAVA NAPOLJE, RIDJOSICU LOPOVE!!!
Umesto da se od pocetka utakmice skandira ta parola, i kad se da gol da se skandira jos jace i da se time pokaze da nikakvi trenutni rezultati ne mogu da produze zivot foteljasima koji su FK Vojvodinu doveli do PONIZENJA, ne nista od toga se ne desava, kao da i medju navijacima ima onih "na platnom spisku" ko ce ga znati...
Ne znam Gospodo, mozda ce Vojvodina i uspeti da izbori opstanak, ali hoce li sledece sezone biti bolje??? Hoce li Vojvodina uspeti uskoro da pobedi Zvezdu, Partizana, makar u Novom Sadu? Hoce li se za koju sezonu ozbiljno ukljuciti u borbu za titulu? Hocemo li je ikada gledati u Ligi Sampiona? Ma mi ne mozemo ni u kup UEFA, stadion nam ne zadovoljava propise, a kamoli nesto vise, nemamo sponzora, Sportski centar u Veterniku se raspada, ma citav klub je u bunilu, al bitno da smo pobedili Rad, eeeeeeej to je sada postao uspeh!
Mozda ce neko reci da sam pesimista, al ja se nimalo ne radujem pobedi Vose protiv Rada, sto neko rece mozda bi bilo bolje da ispadnemo, da Vosin brod potone, pa ce valjda tada ti PACOVI napustiti taj brod, a onda uz neke nove ljude da krenemo ka vrhu...
Pozdrav i uzdravlje!
PRIJATELJ
Drago mi je da nam se prikljucuju,,novi"clanovi foruma.ali mi se ne svidja kad nekome ko je simpatizer Vojvodine nije draga pobeda protiv rada.Mislim da je bilo kom sa ovog foruma draga svaka pobeda pa bila ona i sa Kamenicom,Slavijom ili Elanom i da nam je tesko posle svake izgubljene utakmice.Slazem se sa simpatizerom za to da je uprava malo zamazala oci sa ovom pobedom ali mu kazem,da bi se sa severa i istoka culo UPRAVA NAPOLJE mora neko da povede navijace a posto sam vec napisao da su pojedine vodje navijaca postali placeni navijaci po zanimanju i da im je trenutno dobro sa ovom upravom,sumnjam da ce mo uskoro to cuti sa tribina.Sto se tice pojedinih postova,da je ovo Djumijeva pobeda,to je smesno.Bivsi trener nije mogao pobediti Futog,Srem i ........................ tako da sigurno ne bi ni Rad.Uostalom videli smo kako su se igraci borili za vreme njega a kako juce.To potvrdjuje moju pricu da on nije mogao da vodi ovaj klub uspesno vec da samo tone rezultatski i nalazi opravdanja.Posto znam da cita ovaj post,pitao bi ga sta je sa Milutinovicem,da nije otisao u onaj Nemacki klub?Bitno je da se atmosfera promenila na bolje,da su se malo zbili redovi,da su igraci dobili dva autoriteta od trenera(Dzimiku i Saulu),da smo uzeli ova tri boda i da ipak malo odlucnije idemo ka opstanku.Nadam se da ce mo uspeti.Pozdrav.
Uostalom videli smo kako su se igraci borili za vreme njega a kako juce
da se nadovezem samo na "prijatelja" da nas je i sreca krenula a ima ljudi koji i to mogu da povezu sa autoritetom ili bilo cim drugim pa na kraju i sa djumijem.
jedno kratko pitanje:da smo protiv borca imali bar jedan deo srece kao protiv rada da li bi duricic jos uvek bio trener?
i jos jedno
zna li neko hoce li biti sad nekih pojacanja iz fk novi sad?

da se nadovezem samo na "prijatelja" da nas je i sreca krenula a ima ljudi koji i to mogu da povezu sa autoritetom ili bilo cim drugim pa na kraju i sa djumijem.
jedno kratko pitanje:da smo protiv borca imali bar jedan deo srece kao protiv rada da li bi duricic jos uvek bio trener?
i jos jedno

zna li neko hoce li biti sad nekih pojacanja iz fk novi sad?
Sreca prati hrabre.Sto se tice autoriteta,sumnjam da ce Dzimiki neko odbiti pruzenu ruku kad bude izmenjen.A sumnjam da ce drzati dosadne sastanke na kojima niko nista ne slusa i kojima se mnogi podsmevaju.Za razliku od Djumija,Dzimi je prestojao pored klupe,vicuci,pozivajuci igrace i savetujuci ih.Ma covek je bio odlican igrac,razume igru.Nadam se da ce biti dobar trener i da ce nastaviti sa solidnim rezultatima.Sto se tice vase brige za Djumija,moj predlog je da se uclanjujete na forume ostalih klubova(ko ih ima) i da ga nudite,to nam je sansa za nove bodove.Pozdrav
PRIJATELJ wrote:Sto se tice vase brige za Djumija,moj predlog je da se uclanjujete na forume ostalih klubova(ko ih ima) i da ga nudite,to nam je sansa za nove bodove.Pozdrav
Ovde nije dosta sto se Djumi vredjao dok je bio trener,pa onda i kada je smenjen,sada se prozivaju i svi oni koji su mu pruzali podrsku.Da nije malo previse od koga god da je?
E moj Prijatelju.... mislis da je "pruzena ruka" odraz autoriteta???PRIJATELJ wrote:Sto se tice autoriteta,sumnjam da ce Dzimiki neko odbiti pruzenu ruku kad bude izmenjen.A sumnjam da ce drzati dosadne sastanke na kojima niko nista ne slusa i kojima se mnogi podsmevaju.Za razliku od Djumija,Dzimi je prestojao pored klupe,vicuci,pozivajuci igrace i savetujuci ih.
A ako mu sastanci budu kao i konferencije za stampu,ne bio mu ja igrac u timu nikada.
I zasto lazes narod da je Djumi sedeo na klupi u toku meca?

Novi sad je u strasnoj buli.Moraca je duzan navodno 12 bodova.Iovako mislim da su naj ozbiljniji kandidati za ispadanje.Problem je sto Moraca za svakog igraca iole vrednog trazi odmah pare jer po nekim informacijama nece dugo biti u Novom Sadu i kako cujem kopa sakom i kapom da ode u Celarevo.Moje je misljenje da ako Novi Sad,vec ove jeseni bude vidjen za ispadanje(nazalost),da ce mo moci na zimu dovesti najbolje iz njega.Max,znaci nista konkretno.Pozdrav.
Vojo,Dzimi je svoje vrednosti pokazivao na terenu,kao igrac a nadam se i kao trener.Djumi je bio odlican na forumu i konferencijama za stampu.Na terenu se pokazao.Ne pruzena ruka,je odraz nekulture ali i takvi znaju kome smeju bez posledica da je ne pruze.Sto se tice aktivnosti,bas je bio aktivan.A, i to malo sto je rekao,bas je imalo odjeka medju igracima.Red firm nisam ti ja kriv sto si podrzavao jednog od naj losijih trenera(po rezultatima)u klubu.Treba izvaditi njegove fleke sad.Volim brate sto je trener Vojvodine,igrac iz kluba,sto je oformio strucni stab igracima iz kluba.Ma milina ih videti i bude neke davne lepe uspomene.Pozdrav.
znam da moraca trazi novac za igrace(a ko ne trazi?) ali ja sam pitao zbog toga sto se u fk ns pricalo dosta o djumiju(pogrdno) i da je bilo razgovora o prelascima u vosu ali i sami igraci isticu da nece da dodju,ne zato sto moraca trazi novac,nego zato sto,nasa uprava ne placa.sada je njihov,bivsi, trener u vosi pa im je mozda otvoren put da se izvuku na vreme
Ma samo da mi imamo igru i rezultat,moze trener da nam bude i Uche Agboo sto se mene tice.PRIJATELJ wrote:Vojo,Dzimi je svoje vrednosti pokazivao na terenu,kao igrac a nadam se i kao trener.Ne pruzena ruka,je odraz nekulture ali i takvi znaju kome smeju bez posledica da je ne pruze
A "pruzena ruka"!?Pa zar ne rekose da je Dzimi odbio da otpozdravi navijace?