Kup SCG - sezona 2005/06
Stvarno ne zelim ovde da se foliram i da pricam u stilu "sta sam rekao",ali neke stvari su se mogle naslutiti.
Neki su pricali da cemo im dati 5 komada,a neki da nismo mogli dobiti lakseg protivnika,a ja sam rekao da se bojim da mi ne dobijemo 5 komada i nisam bio daleko.
Nema se sta reci,svi smo mi ozlojedjeni,kriva je uprava,a krivi su bogami i igraci.
Treba ih sve vostiti,a opet kazem ako neko vidi uvece igrace kako bance po gradu neka im j... sve po spisku.Batina mora vec jednom da proradi.
Stvarno drugog izlaza nema,brukaju nas nevidjeno,jos samo neka se neko usudi da kaze da je neko drugi kriv,a mozda mi navijaci.
Dosta je bilo!!!
Neki su pricali da cemo im dati 5 komada,a neki da nismo mogli dobiti lakseg protivnika,a ja sam rekao da se bojim da mi ne dobijemo 5 komada i nisam bio daleko.
Nema se sta reci,svi smo mi ozlojedjeni,kriva je uprava,a krivi su bogami i igraci.
Treba ih sve vostiti,a opet kazem ako neko vidi uvece igrace kako bance po gradu neka im j... sve po spisku.Batina mora vec jednom da proradi.
Stvarno drugog izlaza nema,brukaju nas nevidjeno,jos samo neka se neko usudi da kaze da je neko drugi kriv,a mozda mi navijaci.
Dosta je bilo!!!
Bato majstore vodi nas do titule 

Au,kakva bruketina.Max,ne treba me prozivati da bi ispratio ,,divne"rezultate i ,,veliku"taktiku trenera Marica.Dzimi nadao sam se i verovao da ces biti trener kao sto si bio igrac ali sam se prevario.Ti,majstore pojma nemas.Uz to,svojom slepom poslusnocu i izvrsavanjem zapovesti vajnog nam direktora i ovo malo vrednog si rasturio.Zbog tebe igraci koji mogu da doprinose nesto klubu ga napustaju.Zbog tri igraca koja forsira Cvetko rasturio si ceo tim.Dozvolio si da Stepanovu i Vukelji ni Dundjerski ne moze da kaze nista.Ako imas casti i morala koferi ti moraju biti spakovani i u rukama cim se vratis.Nadam se da ces poneti i kofere novog pod predsednika zajednice prvoligasa.E sad treba da vidimo sta ce uraditi vodje navijaca.Da li ce mo dobiti izvestaj uprave(davno obecani). Pozdrav
Ovo me je dotuklo, a najvise me boli to sto njih i posle svega tako zabole... I je sam uz Duke-a, ne treba im vise dati da nose dres sa grbom bar zbog svih nasih legendi (Gospode) koji su ga sa ponosom nosili. E sad pitanje za vodje: hocete li za vikend zajedno sa igracima piti u "la chance-u" ili cete konacno ____ isamarati ukoliko ih vidite negde u izlasku?
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Jesmo, pred kraj kad smo imali sansu da smanjimo na 2:1. Inace, njihov golman je branio u dresu zemuna, verovatno zato sto se prosle godine menjao sa njihovim golmanom a novu garnituru jos nisu dobilimax wrote:izgubili smo???jesmo li presli pola???

Vreme je da slavimo!
Kazem vam ponovo da nema smisla stavljati to kao poll, jer cete svi biti za. Tu odluku mora da donese Upravni odbor (ili vec ko je nadlezan) s tim da se proveri da li Pravilnik o takmicenju dozvoljava da se igra bez obelezja Kluba. Moze nazad da pise 'FK Vojvodina' (i to im je mnogo), ali bez grba.
You'll never walk alone!