BB je navodno najavio dolazak Filipovica...
Napadaci koji bi mogli da budu interesantni za nas u ovom prelaznom roku su:
Rade Vukotic rodjen 82 u BIjelom Polju igra na poziciji klasicnog napadaca,visok je oko 190 jak u duelima i sto bi se reklo tehnicki potkovan napadac.Karijeru je poceo u Jedinstvu(BP) dobrim igrama je privukao paznju na sebe pa je otisao u OFK-u kasnije se ponovo vratio u BP,pa ponovu u OFK-u pa se NK.Gorica interesovala za njega ali ne znam zasto nije doslo do dogovora...ne znam da li je i dalje u Jedinstvu...
Darko Drinic(81) rodjen u Titelu.karijeru poceo u Titelu zatim presao u Novi Sad pa je bio u Veterniku na pozajmici i na nekih 28 utakmica dao 15-tak golova...zatim se vratio u NS pa potom proveo dve dosta uspesne sezone u bivsem Zelezniku a sada je u Borcu.Igra na poziciji ofanzivnog veznog ili klasicnog napadaca!
O Misi Petkovicu 83 iz Radnickog(P) sam vec pisao i mislili smo da ce biti nas novi napadac,ali ipak je na zalost ispao Nikola Petkovic.Inace ove sezone Misa je 3 strelac prve lige sa trenutno 12 postignutih pogodaka(ima jos par kola do kraja prvenstva).
Dobar je i Vladimir Milinkovic 82 u Nisu.Odlican napadac karijeru je poceo u Radnickom zatim je otisao na pozajmicu u Kosanicu gde je na 15 meceva postigao oko 12 pogodaka!Zatim se vratio u Radnicki pa je imao neku epizodu u Ukrajni pa se ponovo vratio u Radnicki...U ovoj sezoni deli trece mesto na listi strelaca sa Misom Petkovicem(12 golova)!
Iz Napredka mogu biti interesantni odlicni golman Nenad Novakovic 82 koga smo vec pokusali da angazujemo...naravno sve je bilo dogovoreno sem oko para...i mladi Nikola Mitrovic(87) koji igra po desnoj strani,veoma je veliki talenat!
I na kraju Miljan Mutavdzic 86 godiste karijeru poceo u FK.Bane nasao se na listi zelja Djumija,ali je zavrsio u Javoru...Odlican stoper visok oko 190 veliki potencijal...
Sada samo dosli do nekih para imamo i BB pa mozemo ocekivati mozda i neka pojacanja...