Stadion Karadjordje

kuzma liman

Post by kuzma liman »

ogi wrote:
Red Firm wrote:Istina je Kuzma, a kreće se polako i na drugu polovinu severne tribine.
Zar se vec postavila pomenuta koshuljica na severnu tribinu? Ajde kuzma trkni do stadiona pa uslikaj nam par fotki :D
:D nemam digitalca jbg :x
VosaGazi

Post by VosaGazi »

Za stadion svaka cast!. Sramota je da grad sa 300.000, klubom koji ima takvu tradiciju ima stadion sa uslovima gorima od onih na BG stadionica. Ovo mi se dopada.
Noooooovi Saaaaad
Turija

Post by Turija »

Svaka čast za ostalo, do sad urađeno, ali semafor je i po meni čist promašaj. Podseća me na one dovedene igrače sa početka prelaznog roka.Nadam se, da će brzo biti zamenut i poklonjen nekoj Školi za fiskulturnu salu.
Bolje da se nismo davali u trošak, već ofarbali stari u crveno belo, uz neki savremeni i zapaženi redizajn.Ovaj izgleda kao da smo ga kupili na Najlon pijaci.Imali smo semafor iz 60 ih godina prošlog veka, a sad imamo iz 70ih istog veka.Ako nema para, onda ćuti: i moderno krpi.Za mene je semafor veliko razočarenje, bez obzira što radi sam (na struju).
Nadam se da neće biti ovakvog eksperimenta sa tradicionalnim dresevima.Rezervni mogu davati slobodu mašti i meni su OK, ali prva garnitura mora biti TRADICONALNA u 90%.

PS Pun pogodak je natpis na istočnoj tribini. Da podseti svakog gledaoca gde se nalazi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

U potpunosti se slazem sa Turijom.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Nisam bio lenj pa sam se prošetao do stadiona! Zapad i loža izgledaju moćno, na istoku su postavljene stolice do pola a na severu do četvrtine.
Semafor... je neka druga priča! Ipak, još uvek se nadam do je to neko prelazno rešenje!
Go west

Post by Go west »

podbara wrote:Nisam bio lenj pa sam se prošetao do stadiona! Zapad i loža izgledaju moćno, na istoku su postavljene stolice do pola a na severu do četvrtine.
Semafor... je neka druga priča! Ipak, još uvek se nadam do je to neko prelazno rešenje!
Mene više od samih radova na stadionu raduje ovoliki interes ljudi oko dešavanja na stadionu.Mogu zamisliti koliko ljudi bi se probudilo iz letargije kad bi se nešto konkretno uradilo sa Vojvodinom.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Može se slobodno reći da je bila sasvim solidna poseta danas na stadionu. Uželeli su se ljudi nečeg lepog da se desi. Ipak, najvažnija je stvar da se u zadnja dva meseca više uradilo na infrastrukturi stadiona nego u poslednjih dvadeset godina.
Nije vezano za temu ali evo da napišem i jedno razmišljanje. Skupila se tako ekipa danas na stadionu, razvezla se priča i dotakla se lokala na severnoj tribini stadiona. Onako kako smo mi letimice prebrojali lokale i od oka odredili za svaki kiriju od 300 evra došli smo do cifre da klub gubi preko 10000 evra mesečno što izađe skoro kao godišnja plata jednog igrača. Kao što većina zna, nijedan lokal na severnoj tribini ne plaća zakup! Sad važno je da milicija u punoj ratnoj opremi jurne na nekog klinca koji slomi stolica a kod ovakvih zloupotreba ostaje nema. U kojoj mi to državi živimo?
kuzma liman

Post by kuzma liman »

zivimo u srbji nazalost tako je :(
Владика
Administrator

Post by Владика »

Inače danas kad smo bili na stadionu Budababa je uslikao prototip Vošomobila. Kako smo čuli cena je 5000 evra a može se plaćati u 12 rata sa učešćem od 5 posto i kamatom od 12 posto mesečno!
Vrlo zanimljivo vozilo koje svaki pravi ljubitelj automobila jednostavno mora imati!
Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Bas zanimljivo......Sta sve nece napraviti..... 8)
kuzma liman

Post by kuzma liman »

pa ovo ni grobari nemaju :D
Jan

Post by Jan »

Image

pokusavam da ubacim sliku...

istok
VOŠA ZAUVEK !!!
Jan

Post by Jan »

evo i od mene
jučerašnji foto-zapis sa stadiona.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
VOŠA ZAUVEK !!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

oce onda menjati i stolice na zapadu posto nisu iste nijanse crvene a i nisu kvalitietnije od grckih ?
mile bronx

Post by mile bronx »

kuzma liman wrote:oce onda menjati i stolice na zapadu posto nisu iste nijanse crvene a i nisu kvalitietnije od grckih ?
Posle danasnje radne akcije na zapadnoj tribini, nema govora o menjanju stolica na istoj :lol:
I par slicica sa stadiona:

Image

Image

Image
Locked