Milovan Miki Rajevac novi trener Vojvodine!

021

Post by 021 »

Nerealno je ocekivati da Kosanovic preuzme Vosu ali mislim da je trenutno najbolje resenje Branko Sosa Babic sadasnji trener Cukarickog.
Hm,nije loša ideja...
Babić je prošle sezone vodio OFK-u, i u to vreme su imali sjajne rezultate,čak su i dosta dugo bili prvi na tabeli...Uvek mi se sviđao jer forsira napadački fudbal i nema dlake na jeziku(zato su ga i smenili).Skeptičan sam po pitanju dovođenja Vukićevića,Santrača,Kosanovića...
Ne znam, meni u poslednjih par sezona kada se menjaju treneri i nagađaju imena naslednika uvek pada na pamet Bobe Pavković, mada ne znam kakva je trenutno situacija sa njim.
Nadam se da će prvi potez novog trenera biti da vrati Borka Pavlovića, a da se zahvali onom retardu Petkoviću.

P.S. Ko je Krmpotić :?:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Krmpotić je bivši igrač Partizana, trenirao je OFK a zatim je otišao u Makedonij. Po meni trener bez renomea i imena da sedne na klupu Vojvodine!
Džaba nam i stadion i Veternik ako nema ko da igra na njemu! Moraju se naći sredstva da se dovedu bar dva kvalitetna napadača i vezna igrača kako bi mogli da nastavimo evropski san!
Djumi

Post by Djumi »

021 wrote:
Nerealno je ocekivati da Kosanovic preuzme Vosu ali mislim da je trenutno najbolje resenje Branko Sosa Babic sadasnji trener Cukarickog.
Hm,nije loša ideja...
Babić je prošle sezone vodio OFK-u, i u to vreme su imali sjajne rezultate,čak su i dosta dugo bili prvi na tabeli...Uvek mi se sviđao jer forsira napadački fudbal i nema dlake na jeziku(zato su ga i smenili).Skeptičan sam po pitanju dovođenja Vukićevića,Santrača,Kosanovića...

P.S. Ko je Krmpotić :?:
I dok sam bio u Vojvodini a i sada znao sam da je jedini put stvaranje tima koji ce biti za respekt i koji ce igrati moderan fudbal.Taj put nije ni malo lak i nosi sa sobom dosta oscilacija i sokova.Vosa nije klub koji sada moze da se nosi sa Partizanom i Zvezdom(mislim na pojacanja) ali ako ima kvaltetan skauting mogu se videti igraci pre bg klubova.Uz kvalitetan rad ti igraci moraju napredovati i dovesti Vosu u rang bg klubova.Naravno kostur tima mora biti iz omladinskog pogona i tu se mora biti maksimalno obazriv.Ne moze da se desi da jedan Borko Pavlovic bude dat Sremu iz Sremske Mitrovice a da jedan Petkovic bude u timu samo zato sto je Stojadinovicev igrac.Pa trpeli smo Pavlovica da bi sada on bio nosilac igre a ne da sada ponovo trpimo Tadica.Isto je i sa Kacarom.Kada je doveden Drakulic mislilo se na odlazak Vukelje i Jovanovica i on je trebalo da premosti vakum u deficitu napadaca u zemlji.Podseticu da je Drakulic sada najbolji igrac Apatina.Moralo se razmisljati na vreme i to je upravo ono o cemu sam pricao da se mora pre drugih videti problem.Ne mozemo biti jaci finansijski ali nam viziju ne moze niko uzeti.
Jedno je jasno a to je da mi nemamo koncepciju koju treba istrpeti i da se sve svelo na licne promocije i potcenjivanje igrackog kadra.Odgovorno tvrdim da Vosa ima jedan od kvalitetnijih timova u ligi i da to vise nije mlad i neiskusan tim.Kahriman,Nastic,Pekaric,Stosic,Kizito,Davidov su vec iskusni igraci.Kacar,Milutinovic,Dobric,Vukobratovic,Popovic igraju vec 2 godine za Vosu.Vujovic je dosao iz inostranstva.
Na danasnji dan pre godinu dana sam otisao iz Vose i mogu slobodno da kazem da je Vosa sada mnogo stabilniji klub(finansijski).
Vojvodini treba covek koji ce da stvori tim jer i kad bi bilo novca nema mnogo igraca koji se mogu kupiti.Zbog toga sam i predlozio Branka Babica.
p.s. Zlatko Krmpotic je bivsi igrac Zvezde i trener koji je radio u vise klubova prve lige.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
max

Post by max »

branko babic je dobro vodio ofk i imao je velike ambicije sa njima,zar nije to i bio razlog njegovog odlaska iz ofk?kod marica me je nerviralo to sto su skoro sve njegove izjave bile pravdanja i price o tome koliko smo i zasto slabi.kad bi dobili trenera koji ima ambicije i zelju da se bori za vrh tabele to bi vec bio dobar pocetak.sto se tima koji trenutno imamo tice niko me nemoze ubediti da su igraci toliko losi da u 5 od 7 utakmica ne postignu ni jedan gol.za to je kriv trener,setite se postavke igre protiv partizana prosle godine u bg.sa ambicioznijim trenerom i igrom to nam se nece desavati i sa babicem,ako je meriti po tom vremenu u ofk,ja bih bio takodje zadovoljan
za krmpotica nisam ni znao da je trener :oops:
VosaGazi

..

Post by VosaGazi »

Zaboravio si Djurica Djumi, a ti si ga doveo:) Niste u dobrim odnosima?
Noooooovi Saaaaad
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

1) Krmpotic je uzasno resenje. Ako on dodje,bojkotovacu utakmice.
2)Ne dozvolimo da Pavlovic i ostali prodju kao npr. " Smit & ostali ".
3)Ne dozvolimo Petkovica! (bivseg omladinca RADA koji NIJE USPEO NI U NJIHOVOM PRVOM TIMU) Decko je smece cisto,vanredno los igrac.

Razocarani jesmo,bili smo i prosle godine kada smo isterivali Djumija a onda uzdizali Marica,paga sada evo popusimo,doduse sa zakasnjenjem. Ne treba da dovodimo pojedine instant trenere koji imaju kadar-nemaju rezutate ,vec obrnuto. Nije bitno da li je on ranije trenirao Zvezdu ili Partizan,bitno je da ZNA DA RADI! Ljudi,mi imamo kvalitet tima za sigurno prvih 6. Mislim su stavke poput: stadion,semafor,SC VB,Voshamobil, pravljene na ustrb rezutata. Mozda me utisak vara,...?
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
kinik

Post by kinik »

Kosanovic na prvom mestu, a ako on ne zeli treba probati dovesti Sosu Babica, gore je sve objasnjeno ko i zasto :!:
1966...1989...201x
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Bobe Pavkovic........bolje nema (kod nas)
Sick boys!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

slavko085 wrote:1) Krmpotic je uzasno resenje. Ako on dodje,bojkotovacu utakmice.
2)Ne dozvolimo da Pavlovic i ostali prodju kao npr. " Smit & ostali ".
3)Ne dozvolimo Petkovica! (bivseg omladinca RADA koji NIJE USPEO NI U NJIHOVOM PRVOM TIMU) Decko je smece cisto,vanredno los igrac.

Razocarani jesmo,bili smo i prosle godine kada smo isterivali Djumija a onda uzdizali Marica,paga sada evo popusimo,doduse sa zakasnjenjem. Ne treba da dovodimo pojedine instant trenere koji imaju kadar-nemaju rezutate ,vec obrnuto. Nije bitno da li je on ranije trenirao Zvezdu ili Partizan,bitno je da ZNA DA RADI! Ljudi,mi imamo kvalitet tima za sigurno prvih 6. Mislim su stavke poput: stadion,semafor,SC VB,Voshamobil, pravljene na ustrb rezutata. Mozda me utisak vara,...?
zaboravio si stavku 4 ) ne dozvolimo Cotru !!!!!
Djumi

Re: ..

Post by Djumi »

VosaGazi wrote:Zaboravio si Djurica Djumi, a ti si ga doveo:) Niste u dobrim odnosima?
Samo sam ga zaboravio :!:
f89

Post by f89 »

zaboravio si stavku 4 ) ne dozvolimo Cotru !!!!!
Decko je tuga,pa bilo koji omladinac bi bolje igrao od njega
E da pa kako da dovedemo Sosu Babica kada je on trener Cukarickog :?: :?: :? :shock:
mrzim beograd
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Moje je misljenje da nama prevashodno treba trener od autoriteta,samostalan u vodjstvu ekipe,nepodlozan uticaju sa strane a toliko veliko i uspesno ime da ce ga morati postovati ljudi iz uprave kluba.Znaci samo stranac.Nazalost mi za takvoga najverovatnije nemamo pare a i da imamo ne bi ga ovi nasi doveli jer ne bi mogli da stavljaju svoje igrace i cine protiv usluge pojedinim menadzerima.Mozda je eventualno Kosan priblizan svemu ovome ali se bojim da li je zainteresovan za rad u nasem klubu.Neko je gore spomenuo Govedaricu.Pa ljudi,covek je postao samo pomocnik selektora i ne bi voleo da peremo usta i sa njim posle par poraza.Bolje da nam ostane u lepom secanju a ne kao Dzimi.Ne bi se slozio sa Djumijem da nam trebaju treneri stvaraoci.Mislim da nam takvi ljudi trebaju u omladinskoj skoli,ambiciozni,vredni,radni.Takvi da prepoznaju neko talentovano dete i dovedu ga do prvog tima.Znam da maltene niko ne voli da neko bere tudje lovorike ali desilo se mnogo puta da dobri treneri isplivaju sa par dobrih prvotimaca stvorenih njihovom rukom.I mislim da bi puno bolje bilo da na Veterniku spavaju omladinci koji su dosli sa strane,da bi se mogli kontrolisati i u startu odvuci od dva galeba i la sonsa.Pozdrav
Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:.Ne bi se slozio sa Djumijem da nam trebaju treneri stvaraoci.
Ma nema veze red je da se ti i ja jednom ne slozimo :!: :D
Dejan

Post by Dejan »

TRENER ZORAN MARIĆ O ODLASKU IZ VOJVODINE

Zoran Marić DŽimi stigao je u Vojvodinu posle drugog kola minulog fudbalskog šampionata kada je smenjen Milan Đuričić, a Novosađani imali nula bodova. Bilo je to sredinom avgusta 2005. godine, a sudbina je htela da se sa igračima Vojvodine rastane u isto vreme godinu dana kasnije. Vojvodina je izgubila u Kuli (0:1), a potom i u Novom Sadu od Borca (0:2) što je bio dovoljan razlog da fudbalski gospodin povuče (ne)očekivani potez.

Zbog čega je otišao Zoran Marić?

Ko žuri sa odgovorom lakonski će zaključiti da treneru posle dva startna poraza “ne preostaje ništa drugo”. Uostalom, šta tek da Novosađani očekuju u mečevima sa Zvezdom i Partizanom, kada “tek tako” gube od Borca na svom terenu!

A onda, kada se strasti smire, utisci slegnu i razum nadjača emocije sledi realna analiza. Od prvog dana priprema za novu sezonu bilo je jasno da ovaj tim Vojvodine očekuje teška sezona. Uostalom, i na Skupštini kluba najavljeno je da će Vojvodina ovu sezonu iskoristiti da stabilizuje klub, a da će tek potom početi da stvara ekipu za velika dela. U situaciji kada je tim ostao bez napadačkog tandema LJubiša Vukelja - Marko Jovanović iluzorno je bilo očekivati da novajlija Bošković i klinci Ubiparip i Čović, uz Despotovića koji je deo priprema proveo tražeći inostrani angažman, budu dostojne zamene.Činilo se da će odbrana biti glavni adut Novosađana, ali s tupom oštricom i prosečnom veznim redom i poslednji bedem Vojvodine osuđen je bio na povijanje do posrnuća.

DŽentlmenstvo Zorana Marića potvrdilo se i na konferenciji za novinare posle meča s Borcem, kada je staloženo saopštio svoju odluku.
- Od mene se tražio rezultat, a ja ga, bez obzira na sve činjenice, nisam imao na startu prvenstva. Pošto nisam video na koji drugi način da pomogmen ovoj ekipi, odlučio sam se na ostavku. Očekujem da ovaj potez prene tim i igrače, a mom nasledniku želim sreću i uspeh. Žao mi je što idem iz kluba, jer volim Vojvodinu, ali sam odluku doneo hladne glave. Ne, nisam ishitreno postupio posle skandiranja navijača. I da smo preokrenuli rezultat, što je prema prikazanom bilo nemoguće, isto bih postupio. Neka neko drugi proba da iz ove ekipe izvuče više. Ja sam uradio sve što sam mogao, a i da nisam ono što bih eventualno uspeo bilo bi nedovoljno za iole ozbiljniji utisak. Činjenica je da Vojvodina ima mlade i talentovane igrače, njima treba vremena da stasaju, ali ovaj sistem takmičenja traži rezultate odmah i sada - rekao je Zoran Marić.

Šta će Zoran Marić raditi “sutra”?
- Popiću kafu s predsednikom, sačekaću nekoliko dana da se utisci slegnu, a onda ću videti šta i kako dalje. Ostaću u fudbalu, to je sigurno - istakao je Marić.
A šta ako posle razgovora s predsednikom Marić ipak promeni odluku, jer je njegov rad više puta ocenjen kao uspešan i davano mu je puno poverenje?
- To se sigurno neće desiti. I ranije sam govorio rukovodstvu da od mene previše očekuje. Uostalom, ne vidim da sada postoji takva vrsta podrške koja bi me ubedila da promenim odluku - više je nego jasno poručio Zoran Marić.
Sava Savić

Učinak

Četrdesetšestogodišnji Zoran Marić odigrao je za prvi tim Vojvodine 48 utakmica i postigao 11 golova. Bio je internacionalac u Španiji (Selta i Kompostela), gde je i završio za trenera i stekao profi licencu, tako da je prošle godine bio jedini trener u domaćem prvenstvu s tim statusom.
Od 20. avgusta 2005. do 12. avgusta 2006. godine, Zoran Marić je vodio seniore Vojvodine u trideset prvenstvenih mečeva. ostvario je 11 pobeda, deset remija i devet poraza, uz gol razliku 30:26.
Navijači će posebno pamtiti dva datuma. Po pozitivnom 27. novembar 2005. godine kada je posle deset godina pobeđena Crvena zvezda u Novom Sadu - 1:0. Mrlja na klupi svakako je bila eliminacija u Kupu kada je 22. septembra Vojvodina u šesnaestini finala izgubila od Crvene stijene u Podgorici 0:2.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Sada kada bolje razmislim mislim da bi trener mladjih Omladinaca bio pravo rsenje posto su oni prosle sezone dali ubedljivo najvise golova u ligi i zauzeli cetvrto mesto a ubiparip dao skoro 30 golova !!!! a drugo resenje po menije Saula on je mlad energican i mogao bi nesto da uradi i pored svega voli vosu !!!

Sto se tice kosanovica on je obican folirant i kenjator upoznao sam ga i ne bih voleo da ga vidim na klupi naseg kluba !!!

Branko pabic je u tom cukarickom i mislim da ne bi dosao u vosu :(

Djumi oces da se vratis ? :?
Locked