3. kolo: Bezanija-Vojvodina 0:0

budababa

Post by budababa »

Ne treba da se zanosimo osvojenim bodom, jer ga nismo ni zasluzili. Kada vratite film unazad, vidi se da smo imali previse srece: sut na gol koji je Kiza skrenuo u korner, sansa kada napadac Bezanije zaobilazi Kahrimana ali odlazi previse u stranu, njihova precka, pa ona guzva u nasem petercu... Da je samo jedna od svih tih lopti usla, utisak bi bio isti kao i posle utakmica sa Hajdukom i Borcem - tuzan. Retko smo uspevali da predjemo polovinu terena, a i tada bi to izgledalo tako jadno da pomisli covek da gleda neku opstinsku ligu ili susret veterana cija je osnovna svrha da se prozdere kotlic posle utakmice. Realno, najozbiljniji smo kandidati za ispadanje pored Zemunaca, a stvari u klubu su se sredile pa ne mozemo vise da kukamo kako su igraci gladni i nema praska da se opere oprema. A kad sam sinoc na sugestiju svog prijatelja grofa zekule pogledao raspored koji nam predstoji... Mrka kapa, sa ovakvom igrom.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

max wrote:...ne vidim razlog za hvalu i izdvajanje njega (Kahriman) iz celokupne slike tima,to je to.nekada davno sam i ja bio golman pa mozda i imam koliko toliko pravo da prokomentarisem njegovo branjenje ali ipak na osnovu 3-4 odgledane utakmice je tesko proceniti koliko je neko u stvari dobar ili los.
Turija wrote:Kahriman nije najgori igrač ove ekipe, ali i dalje tvrdim da je golman sa dosta slabosti.
...
Međutim, trenere ne razumem zašto on ispucava svaku loptu sa peterca ... Ovako se samo izlaže nepotrebnoj kritici i pravi štetu ekipi.Ali za to već nije momak kriv.
Slažem se sa ovim komentarima.
Stavio bih ovom prilikom tačku na moje mišljenje o Kahrimanu iako ga nisam do sada ni iznosio a neko je našao za shodno da mi pripiše mnoge ne odkucane reči koje se provlače ovim forumom.
Kao što reče Đumi (čini mi se nakon utakmice sa Javorom predhodne sezone) Kahriman je prosečan golman. Navikli smo mnogo toga od Todeta i jednostavno ga je teško zameniti pa čak i na približan način.
Istina je da nas je Kahriman spasao katastrofe protiv Borca i da je imao dosta dobrih intervencija, ali razume se da je (Vojin obožavalac Kocić :D je izjavljivao da je golman kao vino. Što je stariji, to je bolji) mlad i da pravi određene greške, pre svega kod nepravovremenog istrčavanja. Pred njim je vreme u kojem će steći dosta iskustva, a da je katastrofalan golman sigurno ne bi branio za reprezentativnu selekciju i onaj koji ga smatra takvim sigurno je da omalovažava sve ostale golmane njegovog uzrasta.

A onima koji nikada nisu igrali fudbal,a svoje (ne)znanje prosipaju kad stignu obraćajući se drugim članovima foruma na uvredljiv način poručio bih da dobro obrate pažnju na iskucane tekstove drugih i da ne ubacuju svoju lošu interpretaciju istog koja bi se provlačila dalje kroz forum i stvarala zabune.

Što se konkretno utakmice tiče, složio bih se upotpunosti sa budababinim komentarom.
Last edited by Stoik on Mon Aug 21, 2006 12:50 pm, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Po svemu prikazanom jasno je(ako se nešto veliko ne promeni) da smo ozbiljan kandidat za ispadanje.
max

Post by max »

@markof89

u pravu si,pogresio sam,ipak smo mi igrali sa bezanijom a ne sa vozdovcem.svi su oni(bezanija,vozdovac,zeleznik...)meni nekako isti pa se zbog toga i podkrala greska a i nisam komentarisao protivnika vec nasu igru tako da moja greska nije uopste bitna.sad cu da ispravim gresku u vezi imena da ti ne bode oci a za moje kritike ces ipak ti sam morati da se potrudis da ih prepravis tvojim komentarom utakmice i nase igre. :wink:
Владика
Administrator

Post by Владика »

max wrote:svi su oni(bezanija,vozdovac,zeleznik...)meni nekako isti pa se zbog toga i podkrala greska
Ma sve je to ista bagra!

p.s.Jeste da me nije bilo dugo ali vidim da ovim forumom duvaju neki negativni vetrovi! Pošto sam jedan od administratora i osnivača ovog foruma podsetio bih sve da je ovaj forum napravljen da bi ljudi koji vole Vojvodinu dobili pravovremene informacije iz kluba i i da u prijateljskoj atmosferi iznesu svoje mišljenja, osećanja i ideje a ne da se nadmudrujemo i vređamo!
Cause

Post by Cause »

[/quote]
p.s.Jeste da me nije bilo dugo ali vidim da ovim forumom duvaju neki negativni vetrovi! Pošto sam jedan od administratora i osnivača ovog foruma podsetio bih sve da je ovaj forum napravljen da bi ljudi koji vole Vojvodinu dobili pravovremene informacije iz kluba i i da u prijateljskoj atmosferi iznesu svoje mišljenja, osećanja i ideje a ne da se nadmudrujemo i vređamo![/quote]
Tako je!
Ovo je posledica loših rezultata a krivce smo istrošili pa se okrećemo sami sebi.
No, no !!! :D
Čim počnemo pobeđivati srediće se i negativne emocije :!:
-Jel' tako?
-Tako je!
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Da li neko zna ko je igrac sa brojem 17 nisam siguran ... sve u svemu igra po desnoj strani u veznom redu !!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Vujović
Владика
Administrator

Post by Владика »

Šta kažete za komentare Nedeljka Kovinjala?! Zašta mi plaćamo pretplatu! :x
Cause

Post by Cause »

Slušao sam svakakve gluposti ali nisam mogaao sve da popamtim. Opravdanje tražim da sam gledao snimak u 2h ujutro. Znam da je rekao da je Kiza reprezentativac Angole, pojedine igrače je totalno zamenio i stvarno je rekao par glposti. Kovinjalo :D
021

Post by 021 »

podbara wrote:Šta kažete za komentare Nedeljka Kovinjala?! Zašta mi plaćamo pretplatu! :x
Kovinjalo je nalupao toliko gluposti,da sam odlučio da uzmem olovku i zapisujem odvale.Evo nekih:
-Vujović, igrač koji se vratio u Vojvodinu...
-I u ofsajdu je momak koji se ubacuje po levoj strani(Čotra)
-Umesto Kačar rekao rekao Čakar
-Zaista treba odati priznanje navijačima Vojvodine, nije lako praviti bilo kakve pokrete na ovoj vrućini
-Renoviran je sportski centar Veternik, koji će uskoro biti svečano otvoren i dobiće ime Vujadin Boškov...
-...Petković, dvadesetogodišnji mladić ponikao u Vojvodini.
:lol: :lol: :lol:
Bilo je još sigurno,ali nisam stigao sve da pohvatam.Nadam se da će nam sledeću utakmicu prenositi Mihajlovski, da bar možemo dobro da se ismejemo.
Cause

Post by Cause »

Ha,ha,ha !!!
Da to su te provale. Kako je samo neobavešten ! I posle se pitaju kako nam je fudbal pao na ovako niske grane, kada oni koji treba da ga promovišu pričaju ovako.
Ne znam da li će Mihajlovski koristiti svoje čuvene prideve : "Praško proleće" ...
shecky

Post by shecky »

Pozz svima nov sam al i nisam tojest nisam pisao nikad samo sam citao...
Inace jedna rec katastrofa! Pa Vujketova generacija bi postenije odigrala ko je ta Bezanija?!?!?
Inace smeta mi npr sto uglavnom podbara i jos neki vele da Cotra igra lose..po meni je skroz ok borben je a onaj mutavi grobar ga ni jednom nije proso :) Kiza je bio extra a ni meni nije jasno zasto Opsenica nije standardan?! Decko igra fenomenalno
Moj sastav bi bio:

kahriman
cotra,pekaric,djuric,stosic
kizito,opsenica,dobric,nastic
davidov
ubiparip
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Slazem se da je Opsenica dosta dobro odigrao zadnjih 10 min :!: Ali smatram da smo pogresili sto smo igrali samo jednim spicem... :roll:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
ogi
Administrator

Post by ogi »

Kraljevcanin_Marko wrote:Slazem se da je Opsenica dosta dobro odigrao zadnjih 10 min :!: Ali smatram da smo pogresili sto smo igrali samo jednim spicem... :roll:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Locked