Pitajte Nenada Nastića
-
Moram sad da odam jednu malu ,,tajnu,,:Djumi wrote:Pozdrav za Nastica
kada su gostovali naši igrači na ovom forumu (u aprilu), zahvalio sam se Milanu Davidivu na odgovorima i poslao čestitku na njegov pm.Čestitka stoji u mom outboxu još uvek neotvorena (što, naravno, ne znači da Milan nije posećivao kasnije naš Forum, već da se samo nije logovao) tako da me je posebno obradovalo, sada, kada sam video ovaj post Nenada Nastića.Velik pozdrav za Nastića

Ipak, nisam izgubio nadu da će osvanuti i neki Milanov post, pa da ga još jednom svi pozdravimo, pa i nešto pitamo (a za to će, verovatno, morati opet da se potrudi Stara Garda

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Za mihailov-a : Dok su neki ljudi u klubu jako teško da može nešto da se realizuje. Ali se nadam da će jednog dana Vojvodina biti onakva kakvu bih ja voleo a naravno i vi pa da mogu ponovo da dođem i osvojimo više tu titulu koju svi željno očekujemo
Svaka čast za Signature
Pozdrav!
Veliki pozdrav za Velikog Djumija i Turiju !

Svaka čast za Signature
Pozdrav!
Veliki pozdrav za Velikog Djumija i Turiju !