5. kolo: Vojvodina-Mladost (Lucani) 2:1

mihailov

Post by mihailov »

Odlicno konstatovanje!Potpisujem svaku rec.Jedino mi nije jasno zasto svi osudjuju Djurovskog komentarima da nije pojacanje,da smo ga dzaba doveli itd...Ko je pratio njegove partije u Bezaniji zna da se radi o sjajnom kreativcu koji svakako ima kvalitet za Vosu(pogotovo sad kad nemamo pravog plejmejkera).Mislim da treba sacekati,1 utakmica nije merilo!
limanfkv

Post by limanfkv »

Prvo poluvreme odlicno ...za mazohiste.
Lucanci osli da se brane i vrlo dobro su to radili cak sta vise drago mi je da nisu igrali malo otvorenije ...
A zasto Kacar ne igra celu utakmicu nikad mi nece biti jasno.Pa on je bre ,ma ne vredi...
Ono sto me najvise brine : Sta se desilo sa nasom odbranom? Pa oni nisu skakali u 15 slucajeva.Kod gola igrac sam posle kornera,ej sam na 5 metara??Pa mozes jebat mater golmanu koliko hoces,nista on tu nije kriv.Sto se tice Kahromana imao je koji kiks,mada bi pohvalio sto je kod 2-1 HVALA BOGU ,konacno renuo da izlece na lopte koje lete u njegovom carstvu!Cak je i svako uvatio veoma sigurno.Ja zadovoljan 8)
Despotovic moze da bude u krizi jos celu sezonu,ja mu ne zameram.Mada mislim da protiv Zvezde ima da se pokaze 8) Tako to ide,igras dobro ,onda mala kriza,pa promasis vazan penal,pa velika kriza,E kad to prodje onda silujes neki jak tim :!:
Inace ono sto me je iznenadilo vise nego odlicna igra Lucanaca posle prekida (na stranu to sto je nasa odbrana retko skakala...).Bas fino kretanje, uvezbane akcije i veoma dobri i opasni centarsutevi.Sve pohvale! Na kraju smo imali dosta srece upravo kod njihovih prekida.

Stojcev vrlo dobro odigrao.Buac mnogo gresaka na pocetku utakmice,mislim da bi mnogo vise mogao da pomogne u nekom sistemu 4-3-1-2 u napadu sa Despotom,ali dobro...

Ono prskanje terena ne bih komentarisao!
Poseta je cini mi se bila ispod proseka na svim tribinama.. :oops:
lesa

Post by lesa »

pa ja u neku ruku i razumem zasto nam je stadion prazan. prvo,ovakav anti fudbal ljudi nece da gledaju. drugo,marketing. reche meni deda pre neki dan..."sine,mi smo subotom igrali prvenstvo a svake srede gostovali po svim mogucim varoshima i selima u vojvodini i tako kupovali buduce generacije navijacha." e tako se to radilo i tako bi i trebalo da se radi!
...ti si nasa prva ljubav...
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Jel neko spomenuo marketing? Šta je to? :roll:

Kasno sam shvatio šta se to dešava u prvom poluvremenu pa nisam do kraja uspeo da pogrickam semenke. Dugo nisam video takvu igru u jednom poluvremenu, a čini mi se da i neću. Izmene su izmenile rezultat i igru. Šteta što je Kiza povređen pa smo morali danas da gledamo njegovu zamenu, hej zamenu!!! Kizito ima malih prilema sa kolenom i po njegovim rečima to bi trebalo da se sanira u roku od nedelju dana, tako da je pitanje da li će igrati na Marakani.

U svakom slučaju, imali smo dosta sreće. Nova 3 boda se pišu.
Turija

Post by Turija »

lesa wrote:pa ja u neku ruku i razumem zasto nam je stadion prazan. prvo,ovakav anti fudbal ljudi nece da gledaju. drugo,marketing. reche meni deda pre neki dan..."sine,mi smo subotom igrali prvenstvo a svake srede gostovali po svim mogucim varoshima i selima u vojvodini i tako kupovali buduce generacije navijacha." e tako se to radilo i tako bi i trebalo da se radi!
Tačno!
Ko može gledati ovakav fudbal?Samo HILJADU ZALJUBLJENIKA - LUDAKA u koje ubrajam i sebe.Zato i mislim da prvo treba Rajevcu da zahvalimo, pa onda i onoj dvojici (mada bi obrnuto bilo bolje, ali to je nemoguće).Neverovatno je da su oni jači od Vojvodine, a sve reference katastrofalne.Svi su se menjali, samo oni ostajali.Ja mislim da nijedna Legenda, pa ne znam da li je čak i ,,Pinki,, bio tolike godine na čelu Kluba?
Zar stvarno u Novom Sadu, osim ovih 1000 ljudi na stadionu, sudbina Vojvodine nikog ne interesuje :?: :oops:(e, za neke stvari, ipak će se žaliti za Komitetom.Bar on ne bi dozvolio društvenu bruku slavnog imena :wink:)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Rajevac odlazi,Djumija za direktora!

Hvala Bogu da Rajevac treba da ode.Unistice nam sve talente!!!
ice

Post by ice »

Eh da i ja kazem ponesto.
Ono juce je bila prava katastrofa,najlosija igra pored one sa Partizanom,ali to je bar bio jaci protivnik.Uzasno je to da mi u prvom poluvremenu smo 2-3 puta samo uopste sutnuli na gol i to su bili neki jadni cak i smesni pokusaji,poput onih makazica Djurovskog.Ej protiv Lucana kuci mi ne mozemo da sutnemo na gol!?
Zasto Kacar nije igrao celu utakmicu?Pa naravno zato sto je tu nezamenljivi supertalentovani Popovic.Covek je zalutao u nas tim,da je bar statista na terenu,ali on samo kvari igru,ali nasu nazalost.Tu i tamo mu i podje nesto za nogom,ali samo zato sto i corava koka ubode po neko zrno kad kljuca po 100 puta.Koliko slobode ima taj covek,cime je on to zasluzio,kao da nam je najbolji igrac?Da se razumemo nemam ja nista protiv njega,ali problem je u tome sto on nije za prvih 11,ali ga neko drzi u timu uprkos svemu,a plus zauzima mesto mladjim igracima,ali sto je najgore od svega zbog njega igramo u toj odvratnoj formaciji 4-2-3-1,cisto da bi u timu bili svi oni sto moraju da budu.Sada ce biti jos gore kad i Tumbasovic bude igrao(a verujte nije doveden da bi sedeo na klupi),jer cemo igrati sa 3 zadnja vezna!Pa kome to jos danas treba,normalne ekipe igraju sa samo jednim.Popovic napolje iz prvog tima,pa onda neka lepo ulazi u igru kao rezerva,to moze,da bude covek zadatka.
Inace sramota je sto se tice prvog poluvremena i to sto nasi igraci uopste se nisu ni trudili,jedva da su se oznojili,ma hodali su po terenu.I eto vidite sta nam znaci Kacar?Momak je borac po prirodi,njemu je zabusavanje strana rec,eh da su svi nasi igraci takvi gde bi nam bio kraj.A Rajevac imna vise srece nego pameti.Morao bi smesta Kacaru za zivota da podigne spomenik. :lol:
Despotovic je bio slab,ali njemu necu ni A da kazem,jer nas je covek toliko zaduzio,a i bice uskoro onaj pravi,a boljeg ionako nemamo.Zaista moramo biti strpljivi sa njim,a ipak nas je spasao u Zrenjaninu i ove sezone.Drakulic me je prijatno iznenadio igrom,bio je ovog puta malo racionalniji i manje je silio loptu,treba da tako nastavi.
Djurovski je bio katastrofalan,nula na terenu,medjutim treba ga sacekati jos malo jer mu je ovo bila prva utakmica.I opet se vracamo na Rajevca i postavlja se pitanje zasto je Djurovski igrao od starta a nije usao kasnije kad evidentno da jos nije spreman?Mozda opet da bi svi bili zadovoljni a pogotovo odredjeni menadzeri?Nazalost nama tim izgleda sastavljaju odredjeni menadzeri i bogati roditelji,i jako sam zbog toga zabrinut.Rajevac se samo ponekad pita,ali njegov problem je sto je suvise kukavan da bi se suprotstavio.A ionako ne zna puno o fudbalu.
Kako sam samo na kraju strahovao da ovi ne izjednace.Nazalost potvrdila se i moja tvrdnja da su Pekaric i Djuric pali u odnosu na proslu sezonu i ti propusti na kraju utakmice su cisto njihova greska jasno sam video sa severa jer je bilo blizu.Cak su se onda i prepirali posle one zadnje situacije.Moraju i mnogu oni to bolje i sa vise koncentracije.Samo nam jos fali i da odbrana kiksa pored svih ostalih problema.A Kahriman standardan,kao na smrt uplasen od centarsuteva...Zao mi je sto u timu nema mesta za Smiljanica i Aleksica,a eto oni ovog puta nisu bili ni na klupi!?Izgleda da cemo oterati svoju decu.
Ono sto se ipak moze odmah uraditi(posto ce tesko ona dvojica hohstaplera tek tako otici) jeste to da se Rajevcu uruci otkaz i da se nadje koliko-toliko normalan trener.Eto Djumi je tu negde...
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice

Post by ice »

Da na kraju dodam jos nesto o Kacaru.Bukvalno je za nepoverovati sta taj momak radi.Juce je sam preokrenuo celu nasu igru,uneo zivost,a nije mu to prvi put.Momka ima svuda na terenu,a on je u stvari stoper. :lol:
Gojko,svaka cast majstore samo nastavi tako,napravices veliku karijeru,kao tvoji stricevi,uz tebe smo svi.Eh da su i drugi kao on...
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
lesa

Post by lesa »

turija raspitacu se za pinkija. inace,jer jos neko primetio prepiranje despota i rajevca neposredno pre zamene?
...ti si nasa prva ljubav...
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Imam i ja jedno pitanje: Sta je sa Vukobratovicem?Decko igra extra a nema ga ni medju izmenama!!!
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Anonimus

Post by Anonimus »

Na pozajmici je u Vozdovcu.6 meseci.
STOP MAFIJI!!!
shecky

Post by shecky »

E pa ovako..
Katastrofa od utakmice ne pamtim goru...
I dalje tvrdim da Rajevac treba da ostane sto ne znaci da ne treba da menja nesto u igri...
Mario Djurovski je tek dosao i decko je pokazao da zna s loptom ali je delovao pomalo pogubljeno sto je ok kad se zna da mu je ovo prva zvanican utakmica u Vosinom dresu... ima vremen 100% sam siguran da ce opravdati poverenje kluba.
Neki kritikuju Trivunovica koji je po meni odlican vezni igrac kao i Popovic koji dodouse nije u formi ali definitivno zasluzuje da nosi nas dres!
Nino kapitenski ..Sarac? katastrofa pa ja kao desnjak bi bolje odigrao na tom mestu...
Stojcev borben i po meni defin. treba da bude starter!!! Drakula me iznenadio mada sam oduvek znao da ima nesto u njemu i izgleda da smo u njemu dobili dzokera sa klupe :)
A Kacar?.. uhhh
Decko je najsposobniji igrac Vojvodine kojeg sam ja ikad video od kad pratim fudbal a to je rec. 17-18god.
Borben je voli Vosu igra odlicno veznog kao u cent.beka a evo vidimo da i zna dati gol!!
Mozda bi Rajevac na nekoj probnoj utakmici trebao staviti Kacar u napad pa mozda bi on bio bas taj koji se trazi da pravu drustvo Despotu u napadu!
Sta mislite o tome??
Anonimus

Post by Anonimus »

bolje ne. Bolje Buaca staviti u spic. A tu su i Drakula i Korac...
STOP MAFIJI!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Anonimus wrote:bolje ne. Bolje Buaca staviti u spic. A tu su i Drakula i Korac...
:!:
jeja

Post by jeja »

Cause wrote:Pobeda!
Ajd' sad da vidimo i kakva. Pišite :wink:
:cry: Pobeda tužna i žalosna.Prvo poluvreme mrtvo,i dosadno.U drugom poluvremenu su mnogo bolje igrali i zahvaljujući Kačaru i Drakuliću smo osvojili 3 boda.Mislim da bi sad trebali dobro da se spremimo pred subotnji meč sa Zvezdom i da iskoristimo to što Zvezda sada nije toliko dobro uigrana i da obezbedimo 3 boda.U suprotnom,neznam...Zaista bi volela da ove sezone budemo bolji nego prošle ali sa ovakvom igrom teško. :cry: :cry: :cry:
Locked