15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2
- kafe bagdad
- AntonioKasano
Iznenađen sam činjenicom da ovakav tekst stoji na zvaničnom sajtu, ali moram reći da mi se sviđa. Verovatno je isti čovek i autor onog prethodnog takođe "provokativnog" teksta koji je bio na našem zvaničnom sajtu. Svaka čast, dokle da se ćuti, treba načeti te teme. Stalno se u ovom našem fudbalu svi problemi guraju pod tepih, valjda će i tome doći kraj.
Izveštaj i konstantacije sa utakmice su potpuno realani. Sve što smo doživeli na Čmarakani (najvećoj srpskoj rupi) je opisano. Posebno mi je drago što je realno analizirano sudjenje Veselinovića, koje je bilo sramno.
Očekujem da i u narednom periodu čitamo ovako kvalitetne i objektivne najave i izveštaje sa utkmica.
PS navijača Voše je bilo bliže 1000 nego 500!
Očekujem da i u narednom periodu čitamo ovako kvalitetne i objektivne najave i izveštaje sa utkmica.
PS navijača Voše je bilo bliže 1000 nego 500!
DAJ GOL!!!
Znam da ce me verovatno mnogi lincovati sada zbog ovoga
,ali mi se cini da smo se mozda ogresili malo o Lazetica...nakon,jedno 25-tog gledanja golova sa utakmice (uzivam u onom HUKU posle naseg drugog gola
),sve mi se manje cini da je Lazetic direktni krivac za Reljicev gol..cela postavka kod tog prekida je kriminalna i pitanje je gde se izgubio jedan nas igrac (ne mogu da procitam broj),koji je stojao na 5m od gola i cekao loptu na drugu stativu..mislim znam gde je,naivno je krenuo na prvu stativu,gde je vec bilo 5 nasih na 4 njihova...To ne oslobaca Lazetica krivice za lose postavljanje,ali baca novo svetlo na tu situaciju! 

- Red Marquis
- Moderator
hehhehehehRed Marquis wrote:Zmago, u pravu si. Ali ne za Lazetica, vec da cemo te lincovati ako nastavis da nas u to ubedjujes

Da se razumemo,ne mirisem ga ni ja,sta vise,poprilicno ga ne volim ,ali uvek sam tezio nekoj realnosti i istini, a dosta dugo sam i igrao fudbal,pa valjda imam pravo da iznesem i svoje "strucno"

Ех да је проблем само тај примљени гол.....
Човек је стојао на центру и само ћушкао лопту до Вулета, значи 0(нула) од кретања. А о оном пресмешном покушају лоба када цигански голман стоји на гол линији нећу ни да причам.
лази би се најрадије пос..о по лицу као што се он свима нама........
А исто тако и оном ко га је довео, јер није он крив што је дошао.
Човек је стојао на центру и само ћушкао лопту до Вулета, значи 0(нула) од кретања. А о оном пресмешном покушају лоба када цигански голман стоји на гол линији нећу ни да причам.
лази би се најрадије пос..о по лицу као што се он свима нама........
А исто тако и оном ко га је довео, јер није он крив што је дошао.