24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0

Prognoze

Poll ended at Wed Apr 27, 2011 3:15 pm

1
4
6%
x
10
16%
2
49
78%

Total votes: 63

Akcent

Post by Akcent »

laki wrote:Jako mi je, ali JAKO MI JE ZAO sto se u opste dovodi u pitanje Vuletov kvalitet ili bilo sta slicno, zbog onog protiv ofke!! Kako bi me bilo sramota da Vule dodje na ovaj forum i da procita pojedine komentare o njemu! Posle svih partija koje je izgarao za nas dres u ovoj sezoni! Pa on je zasluzio da mu ceo stadion da potpunu podrsku posle one utakmice sa ofkom! Od mene ce je sledece nedelje sigurno i dobiti!
Video sam da se ljudi prepucavaju oko toga da li treba ili ne pisati o onima. Svakako ih ne treba pominjati u ovoj meri kao sto to rade pojedninci. Bar ne u temama poput ovih. Pa ovo je bila tema ofk - Vosa, a pojedinci ne ispustaju one iz usta, pa to ti je. :roll:
tako je. Vule jeste pogresio, sve to stoji, ali sta mislite kako je njemu sada?! Stvarno je izgarao u dresu Vose sve ove utakmice i normalno je da jednom pogresi, i najbolji grese. Sigurno da je i njemu tesko i zato ne treba da mu zvizdimo u subotu vec da mu damo podrsku. Izgubili - izgubili, zivot ide dalje...otvarajte temu za Rad
kinik

Post by kinik »

Posle 24 sata, sve se 'sleglo' ali i dalje mislim isto! Jednostavno morali smo da budemo udaljeni (izbaceni) od trke za titulu na ovaj ili onaj nacin! Mozda je i bolje sto se desilo na ovaj, nema kuknjave na sudije i savez (je'em li ih redom), nadam se da cemo da se trgnemo i vratimo svojoj igri! Nadam se da nas razni kasapi nece desetkovati do 11. Maja posto su se oni usrali vec do kolena, a potrudicemo se da to bude do vrata!

ps i dalje me boli sto se sa ovakvim ucinkom nismo pomerili ni za jedno mesto, ali o tome treba da razmislja neka drzavna komisija, tuzilastvo, Platini ili bar insajder koji "ima muda :twisted: " i "ne podleze" korupciji i mitu za tako nesto!
1966...1989...201x
Владика
Administrator

Post by Владика »

Данас је Ускрс. Присећамо се и славимо догађај који је био преломан за историју Европе а можда и читавог човечанства. Управо у том духу победе над злом, исковао сам један лукави план. Сада је притисак на нас спласнуо и пружа нам се шанса да освојимо титулу, и то на мала врата. Зашто тако мислим? У звезди почиње распад, а ми партизан можемо добро да уздрмамо и разбијемо ако га победимо у финалу купа. Рачун је јасан, партизан мора два пута да се оклизне а ми треба да наставимо да играмо како знамо и умемо, и трофеј нам је надохват руке. НЕМА ПРЕДАЈЕ, док има наде мора да се игра. Да ли ћемо баш против црвеног близанца прославити титулу у Новом Саду?
Milan

Post by Milan »

Ne znam zašto svi pominju neku pljuvačinu ovde po Forumu. Koliko vidim, niko nije pisao loše o igračima, već samo o našoj lošoj igri juče, a to je, priznaćete, dozvoljeno. Svi su i dalje beskrajno zahvalni igračima i treneru na ovoj sezoni i pružaju im bezrezervnu podšku.

@ice, nemoj ni u kom slučaju dovoditi u pitanje Bondove stavove i njegovu ljubav/dolazak na utakmice! Moraš naučiti da budeš tolerantniji i da svako neslaganje sa tobom ne shvatiš kao ličnu uvredu. Primetio sam i do sada kako svako direktno konfrontiranje mišljenja sa tobom prouzrokuje tvoje poimanje istog kao atak na tebe kao ličnost. A nije tako, već jednostavno ovde ne vlada jednoumlje (nadam se da će tako i ostati).
kinik wrote:Posle 24 sata, sve se 'sleglo' ali i dalje mislim isto! Jednostavno morali smo da budemo udaljeni (izbaceni) od trke za titulu na ovaj ili onaj nacin! Mozda je i bolje sto se desilo na ovaj, nema kuknjave na sudije i savez (je'em li ih redom), nadam se da cemo da se trgnemo i vratimo svojoj igri! Nadam se da nas razni kasapi nece desetkovati do 11. Maja posto su se oni usrali vec do kolena, a potrudicemo se da to bude do vrata!

ps i dalje me boli sto se sa ovakvim ucinkom nismo pomerili ni za jedno mesto, ali o tome treba da razmislja neka drzavna komisija, tuzilastvo, Platini ili bar insajder koji "ima muda :twisted: " i "ne podleze" korupciji i mitu za tako nesto!
:!: Tačno tako. Sami smo krivi za lošu igru i poraz, ali i da smo bili bolji, jednostavno nam ne bi dozvolili da se radujemo. Nije to nikakva teorija zavere, to se iz aviona videlo juče na Karaburmi. Sačekalo bi nas to kad tad do kraja...

HRISTOS VOSKRESE!

p.s. Svi na Karađorđe protiv Rada!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice

Post by ice »

Vaistinu voskrese!

Milane, eno ti odgovora na odgovarajućem mestu, vezano za sajt i forum.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
kej

Post by kej »

Igraci su nas prvi put ove sezone izneverili, a mi njih izneveravamo cele sezone ocajnom posetom na Karadjordju! Pobedjivali su od oktobra do aprila i koje priznanje su za to dobili? Ne samo od navijaca Vojvodine nego i od cele Srbije. 15-1-0 protiv cele drzave! Sad svuda pisu: ''ista stara Vojvodina'', ''nedorasla izazovu'', ''gubitnicki mentalitet'', ''nikad nista od njih''.. Sve ih odreda nataknem na k... KO CE SADA DA STANE UZ NAS KLUB AKO NE MI! Koliko ce nas biti protiv Rada? Koliko ce nas otici na finale kupa? 300, 400, 500 ili 2000? Setite se sta je Brkic rekao za proslo finale kupa. Ne smemo padati, ova sezona jos uvek moze biti istorijska!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Andreyos

Post by Andreyos »

Sada svi moramo pokazati slogu i dati podršku igračima kako bi mogli raskantati te nacističke smradove.
Teško je očekivati da će se poseta ponoviti,osim ako ponovo ne bude slobodan ulaz,jer nažalost ljudima je mnogo da izdvoje tih 200-300 dinara.
Na utakmici protiv hajduka komentari ljudi koji su sedeli do mene i ekipe glasili su otprilike : ,,Kako šparta ova dvaestdvojka (Vule),ajmo čokoladni...Uz to je neki imbecil sve vreme govorio kako je on bolji fudbal gledao '70-ih,kako se u područnim ligama bolje igra,ne znam kako sam se suzdržao da ga ne ispratim...Tako da i ti što dolaze nisu zapravo podrška,već mahom pozeri i besposličari...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

severozapad wrote:Lako je navići se na dobro, a tek odlično ali ajde da mi budemo pravi kad je teško.
:!:
TomaNS wrote:Idealisticki ili realisticno, kako god hocete, no ako na Radu bude i jedan covek manje nego sto je bio na Hajduku iz Kule, onda mi ne zasluzujemo ni ovu generaciju, ni njihovo pozrtvovanje, onda nismo dostojni ni prethodnih generacija, onda ne samo da ne zasluzujemo trecu, vec treba da se odreknemo i prethodne dve titule!
:!: :!:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Поредити посете из прошлости са данашњим је благо речено погрешно. У оно време фудбалска игра је имала неки кредибилитет код простог пука, знала су се бар нека правила а то је све у суштој супротности са нашом тмурном садашњицом. Те титуле нису дошле у Нови Сад због неке велике посете, већ превасходно због храброг и мудрог залагања људи из Управе и добрих игара фудбалера. Навијачи су били ту само да испрате и поздраве те успехе. Зато нико нема права да се у наше име одриче пређашњих титула као ни будућих успеха.
Фудбал у Србији је тренутно резервисан искључиво за тоталне залуђенике и хулигане. Ту другог света нема. Зато нам је и таква посета на стадионима.
soderstorm

Post by soderstorm »

Evo ja jos nesto da kazem pa ako se moderatorima ne svidja nek brisu.

Ja moje tvrdje za zute kartone vidim u sledecim. OFK Beograd protiv nas igra a protiv bar za ovaj nas narod vecih klubova stoji. Zar poenta fudbalske lige nije da protiv timova jacih od sebe pokazes zube. Meni ne smeta sto smo izgubili utakmicu jer smo je izgubili casno mozda nas je malo sudija osakatio ali to ne umanjuje da je nas tim izgledao kao da dise pomocu vestackih aparata. Gledam ostale lige pa koju god da se vidi osim nasih balkanskih u vecini zemalja vodeci timovi imaju od 3 do 4 poraza minum. Dormund koji je bio isto tako u nekoj seriji kao mi su izgubili ali za razliku od nas oni ce biti prvaci tako da ih poraz nece poljuljati. Kod nas je sledece prica u igri su jos 18 bodova mi za vodecim zaostajemo 6 ovi vec slave titulu. Izgubis jednu utakmicu i odmah "gubis" trku. Dokle bude ovako nas liga ce bi u rangu Albanske. Jednostavno neizvesnosti nema u stvari bila je nekih nedelju-dve ako se ne varam. Mi smo morali da pobedimo svih 15 utakmica u polusezoni cak ni tada mozda ne bi bili prvi jer smo zavisili od njihovog medjusobnog duela. Onda mi neko kaze zasto smo zaostajali na prolece toliko pa smo morali da jurimo protivnika. Cak i Barselona i Real imaju kikseva (5 i 8) a mi svega 7 i cemu sad da pricamo.

I da zavrsim mene nece nikako oterati ovaj poraz ja cu opet doci da ih gledam i to se nikad nece promeniti. Titula ili ne svaku utakmicu na Karadjordju jedva cekam narocito ove sezone.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:Поредити посете из прошлости са данашњим је благо речено погрешно. У оно време фудбалска игра је имала неки кредибилитет код простог пука, знала су се бар нека правила а то је све у суштој супротности са нашом тмурном садашњицом. Те титуле нису дошле у Нови Сад због неке велике посете, већ превасходно због храброг и мудрог залагања људи из Управе и добрих игара фудбалера. Навијачи су били ту само да испрате и поздраве те успехе. Зато нико нема права да се у наше име одриче пређашњих титула као ни будућих успеха.
Фудбал у Србији је тренутно резервисан искључиво за тоталне залуђенике и хулигане. Ту другог света нема. Зато нам је и таква посета на стадионима.
U pravu si Podbara ali bice prava katastrofa ako nakon sve one ciribu-ciriba euforije koja je nastala pred utakmicu sa Hajdukom i punog zapada na toj utakmici sada nakon ovog jednog kiksa protiv rada bude doslo uvr' glave 1000 ljudi. Mislim, o cemu se tu radi - Vojvodina postoji samo kad joj ide dobro i pobedjuje, a vec jedan poraz je dovoljan da joj opet ceo grad okrene ledja? Pa nije ni cudo onda sto nam i ide tako kako nam ide, i sto nam se podsmevaju navijaci "onih" i govore da je NS njihov grad.

Sto rece Njegos - u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci!

Ako je neko dosadasnjim igrama zasluzio bezrezervnu podrsku novosadske publike to su onda momci koji su ove sezone casno i posteno nosili dres naseg tima i pruzili nam prvi put posle mnogo godina razlog da sanjamo o osvajanju trofeja.

Ne smemo da ih izneverimo!
šumar

Post by šumar »

Dosta je bilo švercovanja.Na sredini smo OPET bili nadigrani.Za to nisu krivi ni Milinković ni sudije ni Zvezda i Partizan.Jednostavno imamo igrače takvog kvaliteta u veznom redu i to je to.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Stvarno je neverovatno koja je kolicina gluposti ispisana sto se tice ove utakmice! Momci su fantasticni,pozrtvovani,ali i premoreni,ispresecani povredama i to je to! Sreo sam Medu odmah nakon utakmice,kada se vracao na Grbavicu i naravno da sam ga pitao sta se desilo,a decko mi je bukvalno sa suzom u oku dusu otvorio! Jednostavno,nisu mogli i protiv ovih premiranih,i to vec koju tekmu za redom (nije ovo prva ekipa koja je premirana,pa da smo odmah izgubili,vec ko zna koja),protiv sudije koji je tacno znao koga treba da kartonira,da u slucaju pobede protiv OFK-e Rad ima laksi posao,a ponajvise zbog pritiska jer je rekao,citiram: "kucu svoju dajem da Partizan ima od zadnjih 6,vec sada 4 utakmice zatvorene". Nije lako izboriti se sa takvim protiskom,Boze,stvarno ne znam koja ekipa ima prosek godina kao i ova,Arsenal ima dede za ove nase! :lol: Nego,da se dotaknem price kako nije bitno sto se ekipe premiraju,sklanjaju i da je bitno da gledamo u svoje dvoriste...TO JE PRICA ZA LUZERE!!! Dokle cemo da trpimo da nas svi je** u bulju??? Sa takvim stavom nezainteresovanosti za okolinu,ni u zivotu nemas sanse da uspes,a kamoli u fudbalu,gde su ogromne pare u igri! Treba da se trubi o tome na sva zvona,svuda i uvek,dok se ne to ne promeni! Price da smo pobedili OFK-u,dzaba bi im bile premije ne pije vodu! Niko ne moze da pobedi sve utakmice u sezoni,NIKO!!!!! Shvatite to,shvatite da nikada niko ni nece pobediti sve utakmice u sezoni,jednostavno nije moguce!!!

I za kraj,dajte ljudi da pozdravimo ove momke protiv Rada,da ih podrzimo,nemojte sada da im okrenemo ledja,kada im je podrska najpotrebnija,ipak,momci ginu za klub koji volimo,za jedini klub koji imamo! Nemojte da kvarimo atmosferu pred finale kupa,za koje imamo objektivne sanse da pobedimo! Da me je neko pitao da potpisem da Vosa bude u trci za DUPLU KRUNU 6 kola pred kraj prvenstva,bez razmisljanja bih to ucinio,jer sam iskreno,ocekivao debakl,slican kao i prosle sezone,meni je svaki bod vise u odnosu na proslu sezonu bonus! ;)
lazarr

Post by lazarr »

Vise od 24 sata je proslo od poraza a letargicnost, malodusje i poneka svadja se ne smiruju!
Zasto? Zbog jednog poraza?
Cak ni Barsa (ona iz nase pesme) ne moze svaku utakmicu da dobije.
Trazenje krivca moze ici u nedogled, ali mislim da za to nema potrebe. Nema pojedinacnog krivca. Ni Vule, ni Kiza, ni bojkot navijaca nemaju veze sa tim. Dosao takav dan!!!
Neki prozivaju igrace sto im nisu odpozdravili. Verovatno im nije bilo do toga, i oni su bili razocarani porazom kao i mi.
A mozda su se i uplasili reakcije. Nismo mi Srbi (i ostali Balkanci) takav narod da kad im ekipa ispada iz lige, placu i tapsu. Ovde kod nas se zbog par poraza igracima buse gume i lome stakla na automobilima, ulece na trening i lupaju samari. Mozda su bas zbog toga pognuli glave i pobegli u svlacionicu.
Svejedno, moje mesto na zapadu i dalje ostaje zauzeto. Nisam propustio ni jednu!!! utakmicu ove sezone pa zasto bi nadalje?
Ne moze jedan poraz da ponisti sve pobede i radosti ove sezone.
Zato apelujem na sve forumase da smire strasti i nastave kao do sad, dostojanstveno.
Ovaj forum sam prvo dugo samo citao i kad sam shvatio da je prepun pametnih, kulturnih i duhovitih navijaca odlucio sam da se prikljucim.
Zato nemojte da kvarite atmosferu koja je u poslednje vreme stvorena.
Za nasu Vosu. Do konacne pobede!!!
Marcello

Post by Marcello »

Stekao sam utisak, da se provlači rasprava da li je kriv ovaj ili onaj, ko je podbacio i slično. Ma, ljudi, na ovom forumu niko nije ni "pipnuo" igrače!!! Zaboga, oni su naši junaci, a poraz je jednom morao doći. Došao je, pa šta?

Ja znam, da ćemo svi mi, sa ovog mesta (foruma), u subotu biti na svojim mestima na "Karađorđu", da podržimo naše momke!!! Ma, nema te sile, koja će me oterati od svetog dresa; zar je jedan običan poraz? Pa, sad ih još više volim!!!

Volim ih zato, što se bore, što krvare za sveti dres, što su dobri momci, pošteni, što slušaju svog sjajnog trenera, što poštuju i vole nas-navijače, što znaju da nam je poraz pao teško kao i njima!!!

Mi ćemo protiv Rada biti tamo, gde nam je mesto - uz njih, a onih ostalih 3000 fensera protiv Hajduka? Baš me briga, ako hoće - neka dođu, ako neće - ne moraju! Navučen sam ja na Vojvodinu i bez njih!

Vidimo se u subotu, momci! Glavu gore!

:wink:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Locked