Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Uprava

Post by 1892 »

Ukoliko je istinita i nije još jedna zvrčka u nizu, ovo je bez sumnje dobra odluka. Sva trojica su zaslužili da lete jos odavno, naravno zaslužio je i Bata ali nek ovo bude samo početak...
Come on you Reds!
Box

Post by Box »

Sad cemo da vidimo da li je Mereba bio u pravu sa prognoziranjem da ce se Vojvodina preporoditi kada iz kluba odu RR i brat Pantela...
kenta

Post by kenta »

Agilni predsednik ne miruje!
http://sport26.rs/page.php?FID=1&PKID=&id=4117" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Od kad sam poceo da idem na stadion i da citam sve forume svi smo bili za odlazak RR i slicnih. Panta je tu bio pro forme, a marketing sluzba veoma lose radi.
Bilo bi dobro da klub napusti onaj iz Kule buckasti, pa da se napravi dobar tim ljudi sacinjen od Saule, Dundjerskog i ostalih.

Ovo je svakako odlicna vest, ali treba sacekati i videti ko ce doci na njihova mesta. Da smo ujedinjeni, pa da mozemo da uticemo i izvrsimo pritisak na to.
Friend

Post by Friend »

Da se kladimo da će se i oni vratiti jači,lepši i bolji nego ikad?
milancl

Post by milancl »

Toto Riina wrote: Bilo bi dobro da klub napusti onaj iz Kule buckasti.
Nasmejalo me ovo :D Misliš na Acu Vlaškalića... E da i njemu vidimo leđa baš bih bio srećan. Ne znam kakvu ulogu ima u Voši, retko ga ko i spominje, već zbog nekih stvari dok je bio u Hajduku. Takav nam u klubu sigurno ne treba.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kol'ko vidim tamo pise da je Rabren smenjen sa jedne funkcije i postavljen kao VD na drugu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Krle

Post by Krle »

Izgleda da je pukla tikva oko love. Otići će nam pola tima bez dinara zarade, a preko toga se, jel'te, ne mož tako lako preći....
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Oasis

Post by Oasis »

Ko zna sta se ovde krije u pozadini. Verujem u iskrenost ovog poteza koliko i u batinu zelju da pomogne vracanjem suspendovanih igraca. Mene ce stadion videti tek kad bati vidim ledja ili eventualno kad bi se pojavila neka alternativa spremna da iskaze svoje misljenje(zabranjeni).
Boske87

Post by Boske87 »

kej wrote:Haos.. Mi tek četiri dana kasnije saznajemo da je smenjeno pola uprave.
Toliko o obaveštenosti nas forumaša :) . Da ne poznajem BB i njegov način rada pomislio bih da je ovo odlična vest, da se rešava nesposobnjakovića i da ima spremnog asa u rukavu, sposobnog sportskog direktora koji je u stanju da dovede prave igrače i proda one koji treba da idu. Ali najmanja je šansa da je to u pitanju. Pre će biti da je ovo ili samo jedna šarena laža, obična cirkuska predstava za širu javnost ili da je pukla tikva oko para pa je ovo samo demonstracija moći BB.
Opet i kad znam sve ovo moram da priznam da mi je ova vest popravila raspoloženje, bar na kratko imam osmeh na licu kad se spomene reč Vojvodina :) .
P.S. Šta kaže Rabren sa fejsa :mrgreen:

EDIT: Evo šta kaže pravi Rabren, poštenjačina :) http://sportal.rs/news.php?news=89305" onclick="window.open(this.href);return false;
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Rabro, sruši Batu i vodi nas do titule :mrgreen: !
S ovima nikad dosadno.
Io odio Belgrado
Passion

Post by Passion »

Сада ће Бата у свом стилу, преко родбинских веза, да доведе неке ''перспективне'' ђетиће. Па да комплетирамо управу. :)
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote:Rabro, sruši Batu i vodi nas do titule :mrgreen: !
To! :devil:
Sad će na taj otvoreni konkurs za direktora Riđošić da se javi, a što se tiče sportskog direktora... Čujem da je Ferguson Ahmedovski još u gradu!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da ovo treba prebaciti u temu transferi, jer je trenutno ovo najbolje moguce pojacanje pred nastavak prvenstva. Naravno, ako nam ne dovede neke druge pacere. :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

the Gari wrote:
Red Marquis wrote:Rabro, sruši Batu i vodi nas do titule :mrgreen: !
To! :devil:
Sad će na taj otvoreni konkurs za direktora Riđošić da se javi, a što se tiče sportskog direktora... Čujem da je Ferguson Ahmedovski još u gradu!
Znači nisam jedini koji se plaši Jašara.
Evo šta kaže real Jašar:

Ceo grad je plakao za nama
i tugu nam delio na pola
samo mi smo odglumili sreću
rastasmo se bez tuge i bola. /x2

Osvojismo šetače u gradu
osmesima i blizinom sreće
o nama su već kružile priče
njih se dvoje rastaviti neće. /x2

Ovaj Ahmedovski kao da je pisao za Batu i našeg Jašara unapred :mrgreen:
p.s. Da ne bude zabune, ovo je večna pamet Googla pronašla, a ne moji novootkriveni šabanski afiniteti 8)
Io odio Belgrado
Post Reply