Uprava
Re: Uprava
Ukoliko je istinita i nije još jedna zvrčka u nizu, ovo je bez sumnje dobra odluka. Sva trojica su zaslužili da lete jos odavno, naravno zaslužio je i Bata ali nek ovo bude samo početak...
Come on you Reds!
Sad cemo da vidimo da li je Mereba bio u pravu sa prognoziranjem da ce se Vojvodina preporoditi kada iz kluba odu RR i brat Pantela...
Agilni predsednik ne miruje!
http://sport26.rs/page.php?FID=1&PKID=&id=4117" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport26.rs/page.php?FID=1&PKID=&id=4117" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toto Riina
Od kad sam poceo da idem na stadion i da citam sve forume svi smo bili za odlazak RR i slicnih. Panta je tu bio pro forme, a marketing sluzba veoma lose radi.
Bilo bi dobro da klub napusti onaj iz Kule buckasti, pa da se napravi dobar tim ljudi sacinjen od Saule, Dundjerskog i ostalih.
Ovo je svakako odlicna vest, ali treba sacekati i videti ko ce doci na njihova mesta. Da smo ujedinjeni, pa da mozemo da uticemo i izvrsimo pritisak na to.
Bilo bi dobro da klub napusti onaj iz Kule buckasti, pa da se napravi dobar tim ljudi sacinjen od Saule, Dundjerskog i ostalih.
Ovo je svakako odlicna vest, ali treba sacekati i videti ko ce doci na njihova mesta. Da smo ujedinjeni, pa da mozemo da uticemo i izvrsimo pritisak na to.
Da se kladimo da će se i oni vratiti jači,lepši i bolji nego ikad?
Nasmejalo me ovoToto Riina wrote: Bilo bi dobro da klub napusti onaj iz Kule buckasti.

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Kol'ko vidim tamo pise da je Rabren smenjen sa jedne funkcije i postavljen kao VD na drugu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Izgleda da je pukla tikva oko love. Otići će nam pola tima bez dinara zarade, a preko toga se, jel'te, ne mož tako lako preći....
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ko zna sta se ovde krije u pozadini. Verujem u iskrenost ovog poteza koliko i u batinu zelju da pomogne vracanjem suspendovanih igraca. Mene ce stadion videti tek kad bati vidim ledja ili eventualno kad bi se pojavila neka alternativa spremna da iskaze svoje misljenje(zabranjeni).
Toliko o obaveštenosti nas forumašakej wrote:Haos.. Mi tek četiri dana kasnije saznajemo da je smenjeno pola uprave.

Opet i kad znam sve ovo moram da priznam da mi je ova vest popravila raspoloženje, bar na kratko imam osmeh na licu kad se spomene reč Vojvodina

P.S. Šta kaže Rabren sa fejsa

EDIT: Evo šta kaže pravi Rabren, poštenjačina

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Red Marquis
- Moderator
Сада ће Бата у свом стилу, преко родбинских веза, да доведе неке ''перспективне'' ђетиће. Па да комплетирамо управу. 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
To!Red Marquis wrote:Rabro, sruši Batu i vodi nas do titule!

Sad će na taj otvoreni konkurs za direktora Riđošić da se javi, a što se tiče sportskog direktora... Čujem da je Ferguson Ahmedovski još u gradu!
- gospodinFKV
Mislim da ovo treba prebaciti u temu transferi, jer je trenutno ovo najbolje moguce pojacanje pred nastavak prvenstva. Naravno, ako nam ne dovede neke druge pacere. 

- Red Marquis
- Moderator
Znači nisam jedini koji se plaši Jašara.the Gari wrote:To!Red Marquis wrote:Rabro, sruši Batu i vodi nas do titule!
![]()
Sad će na taj otvoreni konkurs za direktora Riđošić da se javi, a što se tiče sportskog direktora... Čujem da je Ferguson Ahmedovski još u gradu!
Evo šta kaže real Jašar:
Ceo grad je plakao za nama
i tugu nam delio na pola
samo mi smo odglumili sreću
rastasmo se bez tuge i bola. /x2
Osvojismo šetače u gradu
osmesima i blizinom sreće
o nama su već kružile priče
njih se dvoje rastaviti neće. /x2
Ovaj Ahmedovski kao da je pisao za Batu i našeg Jašara unapred

p.s. Da ne bude zabune, ovo je večna pamet Googla pronašla, a ne moji novootkriveni šabanski afiniteti

Io odio Belgrado