Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Uprava

Post by Milan »

Red Marquis wrote: p.s. Da ne bude zabune, ovo je večna pamet Googla pronašla, a ne moji novootkriveni šabanski afiniteti 8)

Uzalud se pravdas, primetio sam da si i kosu na istu stranu poceo da teras...

Elem, kod nas su sva cuda moguca, tako da nam ostaje jedino da cekamo i pratimo sta ce se iz ovog svega izroditi. Bar nam nikada nije dosadno. Zamislite kako je ciganima. Oni pred svake izbore bar nekoliko meseci unapred znaju sta ih ceka. 'bem ti ja to... :mrgreen:

p.s. Javite kad raspisu konkurs! :devil:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Legende Voše se vraćaju u klub
20 decembar 2012

U Vojvodini su se desile tektonske promene. Predsednik kluba Ratko Butorović je smenio komplentu upravu, a o razloima se još uvek polemiše. SPORTAL.RS je došao do informacija o tome da je sportskom sektoru najviše prebačeno što su igrači otišli iz kluba bez obeštećenja odnosno što nije naplaćeno obeštećenje za Milana Bojovića, što Danielu Mojsovu sledi ista sudbina, a i kapiten Miroslav Vulićević je od janura slobodan u izboru nove sredine.

Iz istog izvora, dobro upućenog u dešavanja u Novom Sadu, saznajemo da je u planu povratak bivših igrača tog kluba na funkcije. Najveći favorit za mesto sportskog direktora je Goran Šaula. Nekadašnji fudbaler "stare dame" iz Novog Sada, je proveo šest godina u klubu (1990.-1996.), jedno vreme je bio i pomoćni trener "lala". a i ljubimac je navijača.

Očekuje se da funkcije u klubu dobiju i Goran Dunđerski, kao i Dejan Govedarica, ukoliko ne postane novi selektor mlade reprezentacije Srbije.
http://www.sportal.rs/news.php?news=89325" onclick="window.open(this.href);return false;
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Dejan wrote:
20 decembar 2012

U Vojvodini su se desile tektonske promene. Predsednik kluba Ratko Butorović je smenio komplentu upravu, a o razloima se još uvek polemiše. SPORTAL.RS je došao do informacija o tome da je sportskom sektoru najviše prebačeno što su igrači otišli iz kluba bez obeštećenja odnosno što nije naplaćeno obeštećenje za Milana Bojovića, što Danielu Mojsovu sledi ista sudbina, a i kapiten Miroslav Vulićević je od janura slobodan u izboru nove sredine.

Iz istog izvora, dobro upućenog u dešavanja u Novom Sadu, saznajemo da je u planu povratak bivših igrača tog kluba na funkcije. Najveći favorit za mesto sportskog direktora je Goran Šaula. Nekadašnji fudbaler "stare dame" iz Novog Sada, je proveo šest godina u klubu (1990.-1996.), jedno vreme je bio i pomoćni trener "lala". a i ljubimac je navijača.

Očekuje se da funkcije u klubu dobiju i Goran Dunđerski, kao i Dejan Govedarica, ukoliko ne postane novi selektor mlade reprezentacije Srbije.
http://www.sportal.rs/news.php?news=89325" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni redovno prate nas forum...Bilo bi lepo da je tacno,sto bi se reklo 'Its to good to be true!'
ernesto

Post by ernesto »

Uh kako bi to dobro bilo,pun pogodak nema sta!
Ajde bato majstore vodi nas do trofeja! :cheers:
Banujte me molim vas :beg:
kowalski

Post by kowalski »

Ako Saula, Govedarica, i drugi njima slicni imaju i malo zdravog razuma, nece sebi dozvoliti da budu marionete ovog predsednika. Vec nazirem novu ideju, dovescemo bivse vazne igrace cija odanost Vosi nije pod znakom pitanja, onda ce oni biti istureni na prvu liniju gde ce za svako sranje koje se desi biti glavni krivci, a tu na scenu stupa unistitelj svega vojvodinaskog u Vojvodini, da nakrivi jednu od svojih sabanskih kapa i kaze "eto, doveo sam vam legende kluba, nisam ja nista tu kriv". Nadam se da mu je jasno da niko normalan nece progutati ovu novu podvalu.

Nadam se takodje da se sale svi oni koji traze trofeje od Ratka Butorovica, jer cemo sve eventualno osvojeno za njegovog vakta papreno platiti.
Image
JackSparow

Post by JackSparow »

Znaci hocemo Saulu i Govedaricu jer ce se oni svim srcem boriti za Vojvodinu. Medjutim, Bata ih nece dovesti jer ne zeli da Vojvodina napreduje. Ako ih Bata dovede, onda ih ne zelimo jer ce biti Batine marionete!? Stvarno vas ne razumem.
U toku polusezone svi su bili da se prodaju: supa, Vule, Traks, Paja, Grin, Abu, Bojke, Skule, Bilbija... i da se pruzi sansa omladincima. Sad kada je ispalo da ce se zelje ostvariti ( ne ulazim u to iz kojih razloga je doslo do ovakvog raspleta) necete ni to jer ce oni izgoreti bez pomoci iskusnih igraca. Lepo je pricati, ali nije lako ni voditi klub, jer zaseres sta god da uradis.
Stexman

Post by Stexman »

Zanimljiv je jedan od komentara na vest o smeni uprave:
Drzava i grad su intervenisali i vrsili su pritisak da u upravni odbor ubaci ljude koji ce raditi u interesu Zvezde.Cilj je da preko Vojvodine izvuku Zvezdu iz krize.
Ne znam koliko u ovome ima istine ali ako se setim onog teksta o peconiju i znajuci na sta je sve ova drzava spremna, nije mi sve jedno!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Da se razumemo, ja bih voleo da vidim pomenutu ekipu u klubu sa Govedaricom na mestu Vošinog trenera, makar na kraju go**o pojeo!
mihailov

Post by mihailov »

Ne sviđa mi se u kom pravcu je priča krenula. Teško je u ovo naše kolo ući pošten i izaći isti takav. Doći ćemo do toga da imamo sve manje i manje klupskih legendi...
Napred Voso!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ko zna sta se krije iza ovog brega. Mi neupuceni cemo samo da sedimo i da placemo od muke :?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

kowalski wrote:Ako Saula, Govedarica, i drugi njima slicni imaju i malo zdravog razuma, nece sebi dozvoliti da budu marionete ovog predsednika.
Tacno tako, ko se s ovim u kolo uhvatio iz mesta je na***ao.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Dejan wrote:
20 decembar 2012

Kao što već par puta rekoh, u pitanju je rektor uličnog univerziteta. Tačno zna šta plebs želi i onda mu to podastre pod noge na pervertiran način koji služi njegovom interesu. I onda se javi ovaj sa ovakvim komentarom, to je to:
JackSparow wrote:Znaci hocemo Saulu i Govedaricu jer ce se oni svim srcem boriti za Vojvodinu. Medjutim, Bata ih nece dovesti jer ne zeli da Vojvodina napreduje. Ako ih Bata dovede, onda ih ne zelimo jer ce biti Batine marionete!? Stvarno vas ne razumem.
U toku polusezone svi su bili da se prodaju: supa, Vule, Traks, Paja, Grin, Abu, Bojke, Skule, Bilbija... i da se pruzi sansa omladincima. Sad kada je ispalo da ce se zelje ostvariti ( ne ulazim u to iz kojih razloga je doslo do ovakvog raspleta) necete ni to jer ce oni izgoreti bez pomoci iskusnih igraca. Lepo je pricati, ali nije lako ni voditi klub, jer zaseres sta god da uradis.
Pa čoveče božiji, jel ti misliš da smo svi mi ovde skupa mentalno retardirani?! Da, mi bi pomenute legende kluba ali pod uslovom da šef parade bude miljama daleko od kluba. To je osnovni preduslov za prosperitet kluba. U ovom slučaju će pomenute legende kluba služiti isključivo ličnom interesu jednog čoveka koji je privatizovao Vojvodinu, a ona ničije privatno vlasništvo nije bila nikada u svojoj istoriji! Nadam se da pomenuti neće prihvatiti ponudu šefa parade!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Camel

Post by Camel »

A ko je Goran Dunđerski?
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Stara i otrcana fraza N. Pasica glasi: Spasa nam nema, propasti ne mozmo. Sa ovom upravom nesto kao osvajamo, ali sve smo bilizi po nacinu ponasanja onima koje mrzimo, sa druge strane ako nam ode ova uprava plasim se da cemo ili propasti ili uci u fazu poltronstva. Ekonomska situacija je sve gora, a niti drzava, niti pojedinci hoce da nam pomognu, a potencijalnih ulagaca nema.
najo

Post by najo »

a kazi ti sefe parade,kako ti mislis da oteras doticnog miljama daleko od kluba?nikako,jel da?mene najvise nervira svo **** oko fiftija,a niko nema predstavu kako ga oterati.pa i mene nervira!i ja bih voleo da ga nema!ali druze on je tu ****.pitaj ove klince danas ko je Vujadin Boskov.pa pola nece biti sigurno.ti stvarno mislis da ce se neko secati fiftija?nece!zato ugrizi go**o kao nas savremenik i nemoj da se nerviras oko necega cemu nemozes stati na kraj,necega sto ne umes da resis.kao i svi ovde na forumu!

Edit: Povedi racuna o recniku
Nboya
Post Reply