Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Schteph_F89

Re: Marketing kluba

Post by Schteph_F89 »

ssnigd wrote:Trebalo bi da smo vec izasli iz cenzure komentara koju je uveo Capelja, tako da bi novi administratori na sajtu tu opciju mogli da odblokiraju.
Ovim putem bih predlozio da se cenzura skine i na zvanicnoj fb stranici.
Junior

Post by Junior »

Ja bih predložio da se napravi nova fb stranica i novi sajt, ovo što trenutno postoji je neozbiljno.

Ako se na neki način može dobro promovisati klub, sa 0 dinara potrošenih, to su društvene mreže. Naravno, ključna stvar je da osoba koja vodi taj profil bude pismena, stručna i voljna da to napravi kako treba.
West Ham

Post by West Ham »

igori wrote:
West Ham wrote:Ništa od Erree. Pre dva dana su u Klubu bili predstavnici Jome i ugovor je obnovljen. Inače, procurelo je i da je magični El Čabrinjo naručio 1300 (hiljadutristo) zimskih jakni spomenutog proizvođača. Srećom, stavka je novim ugovorom poništena.
Da li mogu da se saznaju neki detalji iz tog ugovora? Sta i koliko dobijamo? Na koliko je potpisan i slicno?
Ne znam detalje. Javljam ako nešto saznam.
oi Oi Oi! The chozen few...
duh slaninara

Post by duh slaninara »

Zao mi je sto na nasem sajtu,gde pise menadzment kluba,ne vidim nikog zaduzenog za marketing,pod tim mislim nekog ozbiljnijeg coveka ko ce se posvetiti potpunom brendiranju naseg kluba,za cega sigurno imamo materijala.To su stvari na koje se mora obratiti paznja,jer bi tako mnogo doprineli nasem klubu,popularizaciji istog,dolaskom veceg broja navijaca,usadjivanje klincima iz naseg grada znacaj i pojam FK Vojvodine a i naravno mogucih sponzora naseg kluba.Voleo bih da to nekako dospe do nase uprave,i da se malo posveti paznja tome,jer to moram reci na ozbiljnijem nivou u nasem klubu,bar od kada ga ja pratim,nismo imali. :cheers:
Љубав и страст,јачају с' годинама!
Baltazar

Post by Baltazar »

Mislim da previše očekujemo od kluba koji nema svoje članstvo, i proda jedno 500 pretplatnih karata. Kod nas SVE nije kako treba. Potrebna nam celovita reorganizacija, koja sa ovakvim dugovanjima nije moguća. Treba biti realniji i manje maštati, pa će i razočarenja biti manja.
Vojvodina, jedna jedina!
N13

Post by N13 »

Evo kako je jedan AC Milan otvorio svoju sezonu, marketinski:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=UcgeO4Qcc5k[/video]

Organizovati ovako nesto uopste nije skupo, a mnogo znaci za samu atomsferu, odnos klub-navijaci, pa promociju samog kluba u svom gradu, jer ocigledno da u Novom Sadu ima dosta ljudi koji Vojvodinu ne smatraju simbolom svog grada.
Ne mora bas isto ovako biti, ali nesto na taj fazon, pred pocetak svake sezone, makar za klince u Novom Sadu, da od malena postanu svesni da je Vojvodina njihov klub, i Novi Sad njihov grad. Uopste nije tesko ovo organizovati, ne kosta mnogo, a mnogo donosi.
Marcello

Post by Marcello »

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
One and only

Post by One and only »

Zanimljiv tekst u vezi sezonskih karata.

http://www.mozzartsport.com/vesti/godis ... nove/81069" onclick="window.open(this.href);return false;
mozzartsport.com wrote: Predsednik Bavaraca Uli Henes ima sasvim logično objašnjenje ovakve politike kluba:
"Možemo da naplaćujemo sezonske ulaznice i više od 130 evra, svakako. Recimo da povećamo cenu na 380 evra. To bi nam donelo dodatni prihod od 2,5 miliona evra, ali šta je to za nas? To je suma koju dobijete za pet minuta u diskusijama oko transfera ako ste dobar pregovarač. Ali za navijače je ta razlika između 130 i 380 evra velika. Mi ne mislimo da su naši navijači krave koje treba da muzemo. Fudbal je igra za sve", rekao je Henes.
:lala:
United of Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image

Jedna pohvala... prijatno iznenadjen,nasao sam ovde kod sebe u gradu ovaj casopis u redovnoj prodaji na kiosku. :cheers:

i par kritika :)

mora to mnogo ozbiljnije i kvalitetnije.Nije ovo ni blizu renomea Vose.Od samog formata,broja strana,dizajna,pa do recimo postera kome nisu namenjene srednje strane :o
Igrom slucaja,kupujem jos jedan casopis po istoj ceni,pored koga ovaj nas izgleda kao siroce.
Nadam se da ce ipak biti nekih promena na bolje :cheers:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Minja wrote:Taj casopis ne izdaje FKV i nema veze sa FKV
Bez obzira! On u javnosti predstavlja FKV
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Minja wrote:Taj casopis ne izdaje FKV i nema veze sa FKV
Imao nemao veze sa FKV i predstavljao ili ne predstavljao FKV ipak neko to mora da plati. Nadam se da opet nece da se pojavi neka menica "a la Rabren" u vidu potrazioca Vlaovica ili onoga ko vec to stampa.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
laki

Post by laki »

Od kad do kad radi blagajna na stadionu zbog kupovine sezonskih karata?
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Minja wrote:Sada barem nije toliki problem da se proveri.

Dakle, pitanje jeste: Da li FKV ima bilo sta sa casopisom "Vosa", uredjivacki, finansijki, marketinski, na bilo koji drugi nacin?
Moze li onda klub naplatiti upotrebu imena,brenda?
Image
Alex

Post by Alex »

Jel ima neko informaciju vezano za sezonske karte nikako da odem da uzmem i danas se zaputim na stadion kad zatvorena blagajna oko 18h na sajtu nije pisalo ili ja nisam dobro video da ce se samo odredjeni period karte moci uzeti i na stadionu, pretpostavljam da onda nema vise izrade na stadionu vec se mora ici u Veternik?
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ja sam juče pokušao oko 17h da kupim sezonsku na stadionu kad ono cvrc...
Post Reply