Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Tue Jul 25, 2023 9:49 pm Sta je sa najavljenim transferima? Zar nije pomenuto da ce se sve znati jos juce, najkasnije danas?
Bolingi koliko znam je trebao do sad da stigne u Novi Sad ili stiže večeras. Svakako mislim da je planirana promocija sutra.

A za Yablonskog ne mogu ništa više reći u ovom trenutku u odnosu na ono danas da je jako blizu i da su najvažnije stvari za fudbalera dogovorene.
Milan

Post by Milan »

Karlsson wrote: Tue Jul 25, 2023 3:52 pm 10 minuta Bolingija u Tajlandu. Video od pre 5 dana.

Sad sam pogledao klip. Ponoviću post od pre mesec dana:

Milan wrote: Thu Jun 29, 2023 11:12 pm

Pogledao sam sad promo klip ovog Vukića iz TSC-a i ne znam šta da mislim. Bem ti igrača kome moraju u Highlights da stave primanje i predaju lopte (pritom se ni na tom snimku nije proslavio),

Jaaaaako tanko je meni ovo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote: Tue Jul 25, 2023 10:20 pm Jaaaaako tanko je meni ovo...
I ja sam sad pogledao prvi put video... ma samo nek nije domaci povratnik, ovako cemo malo da dignemo adrenalin, ako omasimo bar smo pokusali, ako ubodemo bice euforija i to je to. Ono sto je zanimljivo to je da je 3 godina stariji od Ze Turba i vrednost na TMu 600 000, a Ze Turbova 550 000. Oba su bez kluba.
Dakle ipak ni Ze Turbo nije bio finansijski nerealna prica. Inace evo statistiske kroz karijeru:

Bolingi

Image

Ze Turbo

Image

Deep Purple wrote: Tue Jul 25, 2023 2:08 pm Sviđa mi se što nikome od medija ne puštaju informacije.

Niko ne zna od medija detalje. Svi prepisuju jedni od drugih i navode samo da smo blizu.
A sta da se pusta? Pa Partizan placa te egzoticne igrace, imaju ugovor pa pojma nemaju gde su im igraci kada se izgube, a kako mi da znamo kuda luta igrac bez kluba!? :mrgreen:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

@Voja
Ali Ze Turbo je napadač, a ovaj Bolingi je ofanzivni krilni igrač. Šta će nam napadač, mi to ne koristimo godinama. Stosedmo krilo, eeee to nam fali.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Tue Jul 25, 2023 11:57 pm a ovaj Bolingi je ofanzivni krilni igrač. Šta će nam napadač, mi to ne koristimo godinama. Stosedmo krilo, eeee to nam fali.
A opet,realno kad sagledamo struka je ta koja odlucuje. Oni kad sednu za sto i prelistaju svu dokumentaciju i video zapise verovatno mnogo bolje od nas mogu da procene sta klubu treba
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ma koje krilo ljudi čovek je napadač to što je igrao možda na Tajlandu krilo ne znači da je krilo. Čovek je centarfor i to je igrao kroz karijeru.

Image

Evo sve crno na belo.

Znači 108 mečeva je odigrao kao najistureniji i postigao 40 golova i namestio 10.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep mi te to palimo malo.Nemoj mnogo da se sekiraš :mrgreen:
Samo nek stigne i parafira!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

I odmah ga na Left Midfield... tamo je najubojitiji :wink:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Wed Jul 26, 2023 12:20 am I odmah ga na Left Midfield... tamo je najubojitiji :wink:
Prodiskutovaćemo sutra na temu Ze Turbo i Bolingi.

@churguzijanac

Nadam se da će sutra i zvanično biti predstavljen.

Inače kad smo kod Bolingija :mrgreen: :

The Congolese forward scored both goals but his heroics were marred by his dismissal for grabbing an opponent's neck during a brief altercation towards the end of the match.

"Jonathan Bolingi is a good player but he will not be continuing his career with the team next season because of his behaviour," said Buriram chairman Newin Chidchob.

He said this was not the first time that the player did something like this in friendly and competitive matches.

"He cannot control himself and we cannot control him. He cannot stay here because of his behaviour. He has tarnished the image of the club in particular and Thai football in general.

"I told him to change his behaviour but it seems he cannot do it."

Ovaj ne j**e silu :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Jul 26, 2023 12:29 am
Voja wrote: Wed Jul 26, 2023 12:20 am I odmah ga na Left Midfield... tamo je najubojitiji :wink:
Pa vec je sutra! :mrgreen: Nema sta da diskutujemo, kupili smo (bar se nadam) igraca i to je to. Da l je bolji ili losiji, to sad vise i nije toliko bitno. Znam da bio Ze sigurno bio atraktivniji, zanimljiviji publici, posebno mladjoj, dobili bi sigurno jos novih navijaca, a i verovatno ostvarili solidan transfer posle. Al to sad nista nije bitno. Ostaje samo da se nadamo, da smo uboli :cheers:
Image
student

Post by student »

Sad bacih pogled taj Jonathan ima skoro 800,000 pratilaca na Instagramu. Ako nista bar mozemo da dobijemo na popularnosti na Tajlandu.

Sledece zimske pripreme Bankok > Antaliua 🤣
fare

Post by fare »

Karlsson wrote: Tue Jul 25, 2023 3:52 pm 10 minuta Bolingija u Tajlandu. Video od pre 5 dana.

Odlična igra glavom napokon da budemo opasni posle prekida sjajno se služi obema nogama ,brz .dobar dribler sve u svemu ok :lala:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Deep Purple wrote: Wed Jul 26, 2023 12:29 am

@churguzijanac

Nadam se da će sutra i zvanično biti predstavljen.

Inače kad smo kod Bolingija :mrgreen: :

The Congolese forward scored both goals but his heroics were marred by his dismissal for grabbing an opponent's neck during a brief altercation towards the end of the match.

"Jonathan Bolingi is a good player but he will not be continuing his career with the team next season because of his behaviour," said Buriram chairman Newin Chidchob.

He said this was not the first time that the player did something like this in friendly and competitive matches.

"He cannot control himself and we cannot control him. He cannot stay here because of his behaviour. He has tarnished the image of the club in particular and Thai football in general.

"I told him to change his behaviour but it seems he cannot do it."

Ovaj ne j**e silu :mrgreen:
Ovakvi nam trebaju,zamislite 93 minut on daje gol na marakani prva utakmica u sezoni za pobedu i srednji prst ka severu.
Pa istetovirao bih ga odmah,ali dosta maste do sada videcemo jos.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Трансфермаркт је додао Болингија и Јаблонског у секцију "Трансфер гласине" везане за преласке у Војводину, без навођења вероватноће доласка.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote: Wed Jul 26, 2023 8:04 am Трансфермаркт је додао Болингија и Јаблонског у секцију "Трансфер гласине" везане за преласке у Војводину, без навођења вероватноће доласка.
Obični ljudi registrovani na sajt Transfermarkta mogu da dodaju to. Neko je dodao Bolingija i Jablonskog tu i kao izvor naveo Mozzart Sport.
Post Reply