Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Ovaj Kabel ima idealno poljanče za novi Karadjordje.
Onda sam ja previše idealista. Zaista mislim da ako se mi postavimo kao zdravo okruženje za jednog igrača da će samim tim i hteti drugi/mlađi igrači da dođu kod nas bez mačovanja sa onim izmetima. Ako im je zaista zinulo dupe za lovom i ostalim mazanjem očiju, onda neka bolje i idu tamo.
Šta će nam pojačanja kada je mašina počela da radi? Čak smo počeli i bodove da osvajamo i prečke i stative da pogađamo. Sledeću utakmicu verovatno pada i gol.
Majdevac i Zličić će uskoro potpisati za Napredak iz Kruševca

-
Ja uvek govorim da tu treba graditi novi stadion

Da li smo sa završili ovaj prelazni rok ili?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- churguzijanac
Verovatno se razočarali igrom i zalaganjem protiv Kiprana pa odustali. Garant mu se traži neka alternativa već kad su rešili da se proda.
- Deep Purple
Ja još ne mogu da shvatim to da ljudi u struci ne vide da nama trebaju samo dva kvalitetna vezna fudbalera i da bi se ovaj tim podigao za preko 50% mogućnosti…
Pricalo se da ce se odkupiti preostalih 50% prava na Cumica od Olija, da li je to otkupljeno i ako nije sta cekaju sad imamo love.
- Deep Purple
Isključio sam se ljudi totalno pa nemam ni ja neke informacije. Trener hoće veznog i dobiće ga. Traže neki instant kvalitet koji će praviti dobru razliku u ligi.
Sanogo u pregovorima sa Željom iz Pančeva