Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Firma kej wrote: Sat Aug 19, 2023 1:59 pm Sanogo u pregovorima sa Željom iz Pančeva 8)
Pa realno kvalitetima i pripada takvoj ekipi
Image
Firma kej

Post by Firma kej »

Jedna zanimljivost našeg bivšeg igrača Vitasa jeste ta da će nastupati zajedno sa Inijestom u Emiratima, a Mamadu Traore u novom klubu ima mesečnu platu 30000€, a kod nas imao 5000€
Kakve smo mi štopere imali :P
slanobarac

Post by slanobarac »

Firma kej wrote: Sat Aug 19, 2023 2:27 pm Jedna zanimljivost našeg bivšeg igrača Vitasa jeste ta da će nastupati zajedno sa Inijestom u Emiratima, a Mamadu Traore u novom klubu ima mesečnu platu 30000€, a kod nas imao 5000€
Ja sam čuo da kod nas nema nikog ispod 10k. Izvor iz Skupštine kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
slanina

Post by slanina »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... J9dwk14Efg

I idemo dalje, malo se stišalo... :frown:

Ne vidim ja izlaz iz ovoga, ako ovako nastavimo postaćemo prava filijala, možemo da se zovemo i tim za razigravanje zvezdica :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

slanina wrote: Sat Aug 19, 2023 3:21 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... J9dwk14Efg

Ne vidim ja izlaz iz ovoga, ako ovako nastavimo postaćemo prava filijala, možemo da se zovemo i tim za razigravanje zvezdica :mrgreen:
Bojim se da su zbog toga doveli ovo Gruzina na levog beka ...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

SrpskaAtina wrote: Sat Aug 19, 2023 3:44 pm
slanina wrote: Sat Aug 19, 2023 3:21 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... J9dwk14Efg

Hoćeš da kažeš da je to gotova stvar :deal:
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

churguzijanac wrote: Sat Aug 19, 2023 4:27 pm
SrpskaAtina wrote: Sat Aug 19, 2023 3:44 pm

Hoćeš da kažeš da je to gotova stvar :deal:
Napisao sam da se "bojim" da su doveli Gruzina da bi mogli Bukinca da prodaju ispod radara. To je licni osecaj, sto ne znaci da je tako ... :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Antonijević je sigurno bivši…
Mada me ne bi iznenadilo i jednog i drugog da prodaju.

Znam da je razlika između Bukinca i Kabića ta što Bikinac i pre malo jače od mesec dana kad su baš cigani jako zagrizli da ga dovedu nije hteo da ide dok je Kabić odmah i jasno rekao da želi da ide nakon što su nas obavestili iz njegove agencije da imaju ponudu i da hoće da se realizuje.

Od tada Kabić 11 min a Bukinac 225. Verovatno će mu pasti minutaža nakon dolaska Gruzijca ali će se rotirati i imati dovoljno minuta a Kabić ništa…

EDIT: Milošević i zvanično debitovao, ušao u 83 min. Vodili su u tom trenutku 5:0 protiv Bochuma. :cheers:
draganas

Post by draganas »

Igrao je redovno prijateljske; dao je i gol.

Debitovao zvanično prošle nedelje u kupu.

Dobar je Milošević, dobija šansu 8) :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Антонијевић на Карађорђу са женом и децом, да л' се чека трансфер или је повреда
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Firma kej

Post by Firma kej »

slanobarac wrote: Sat Aug 19, 2023 2:50 pm
Firma kej wrote: Sat Aug 19, 2023 2:27 pm Jedna zanimljivost našeg bivšeg igrača Vitasa jeste ta da će nastupati zajedno sa Inijestom u Emiratima, a Mamadu Traore u novom klubu ima mesečnu platu 30000€, a kod nas imao 5000€
Loš ti izvor Bato dosta njih je ispod 10k ima nekih kojima stoji na papiru sigurno 10k ili jače ali daju dio nekome pa primaju ispod nisu svi te sreće da primaju 10k ili više
slanobarac

Post by slanobarac »

Firma kej wrote: Sat Aug 19, 2023 10:03 pm
slanobarac wrote: Sat Aug 19, 2023 2:50 pm
Loš ti izvor Bato dosta njih je ispod 10k ima nekih kojima stoji na papiru sigurno 10k ili jače ali daju dio nekome pa primaju ispod nisu svi te sreće da primaju 10k ili više
Bato nikome ne gledam u novčanik, govorim o papirima i ugovorima. Ko se tu sve ugradio nije me briga ali svi novci idu sa računa FK Vojvodine. :mafia:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Sta je bio problem sa Antonijevicem, kada je imao tako los status u Vosi?

Voja ga je dosta pratio i hvalio ga za ranije nastupe, ali u Vosi nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca. Ja imam neki osecaj da je imao kapacitet za to mesto levog beka, bar dok smo selili Lazarevica levo, a Jelicica na desnog beka.

Sada se situacija dosta izmenila sa Bukincem i dolaskom Gruzijca, pa mozda je i bolje za Antonijevica da napusti Vosu?
S druge strane, ako prodaju Bukinca, onda ponovo nemamo popunjenu tu poziciju levog beka, tako da ne znam sta bih rekao.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Cane

Post by Cane »

Nije tačna ova računica za SMS, manje je, a pri tome tu će verovatno postojati jedan ozbiljan problem da bi se zaista i došlo do tih para. Voleo bih da nisam u pravu ali bojim se da će biti tako.
Post Reply