Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Firma kej wrote: Tue Aug 29, 2023 10:46 am Busnić napušta Vojvodinu i potpisaće za Vizelu iz Portugala :deal:
Све најбоље у даљој каријери, мислим да код нас није показао колко заиста може, играо је од сјаја до очаја.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Jedna solidna, tri očajne. Crveni karton, direktan krivac za penal i tako u krug. Sretno u Vizeli pa možda nešto i nauči.

Za Brazilca, šta znam. Mač sa dve oštrice, imamo opciju za otkup ugovora ako se pokaže. Velika prednost što je mlad igrač, može i dalje se razvije. Znam da nije ono što smo svi mi priželjkivali, igrač koji će odmah doneti razliku. Ali opet nama je bio fokus na zadnjem veznom koji očigledno predviđen za defanzivne zadatke, a ne kao kreator igre.
zime89

Post by zime89 »

Uvek sa tobom wrote: Tue Aug 29, 2023 11:45 am
Firma kej wrote: Tue Aug 29, 2023 10:46 am Busnić napušta Vojvodinu i potpisaće za Vizelu iz Portugala :deal:
Све најбоље у даљој каријери, мислим да код нас није показао колко заиста може, играо је од сјаја до очаја.
Gledao sam Vizelu par puta prosle sezone bili gornji deo, on nema tamo šanse,ali srećno.
ZIME89
Deep Purple

Post by Deep Purple »

E sad se na ovog mladog Brazilca dovodi Sanogo ako već ide Busnić. Ako smo pametni. Jer će nam trebati još igrača.

Taman da nauči od Sanoga nešto, a onda dobijamo širinu, dodatan kvalitet i iskustvo. Da bude mix mladosti i iskustva, samo da smo pametni.

Onda lepo U.N i Zukić se rotiraju na polušpica. Kajević, Sanogo, Indiu, Miletić i Milosavljević na ostalim veznim pozicijama.

Mislim ja bih tako uradio i onako smo tu najtanji.
A ovaj mali Brazilac je svakako kocka.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Deep Purple wrote: Tue Aug 29, 2023 12:42 pm E sad se na ovog mladog Brazilca dovodi Sanogo ako već ide Busnić. Ako smo pametni. Jer će nam trebati još igrača.

Taman da nauči od Sanoga nešto, a onda dobijamo širinu, dodatan kvalitet i iskustvo. Da bude mix mladosti i iskustva, samo da smo pametni.

Onda lepo U.N i Zukić se rotiraju na polušpica. Kajević, Sanogo, Indiu, Miletić i Milosavljević na ostalim veznim pozicijama.

Mislim ja bih tako uradio i onako smo tu najtanji.
A ovaj mali Brazilac je svakako kocka.
Ako misliš na zvezdinog Sanogoa on je otišao u Pariz.

Kupujemo i prodajemo po Portugalu. Dakle, našli smo neku vezu tamo 8)
Što nije loše jer tamo ima uvek nekih solidnih igrača, samo što ovi naši nisu baš zainteresovani za solidno.
Više vole besplatno uz koju ugradnju.
hvylarn

Post by hvylarn »

To je bila pozajmica to kraja prošle sezone. Jedino ako im se nije ponovo pridružio.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

hvylarn wrote: Tue Aug 29, 2023 3:32 pm To je bila pozajmica to kraja prošle sezone. Jedino ako im se nije ponovo pridružio.
U pravu si, moja greška. Slobodan je igrač.
Možda se ipak Deep-u ispuni želja :)
Milan

Post by Milan »

Velika većina članova foruma je prilično argumentovano pisala protiv dovođenja istog, tako da ne bih voleo da ga dovedu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Tue Aug 29, 2023 5:05 pm Velika većina članova foruma je prilično argumentovano pisala protiv dovođenja istog, tako da ne bih voleo da ga dovedu...
Ja koliko se sećam jedina argumentacija je bila da je grub i da tako ne bi mogao da igra kod nas i godine ako se varam?

Mislim i da je @Voja rekao da ga ne voli ili ne gotivi ?

Ispravite me ako grešim ali mislim da niko nije argumentovao.
Milan

Post by Milan »

Dosta njih je reklo da je mesar i da bi kod nas, za razliku od cigana, crveneo svaku drugu utakmicu. A pritom i mator. Kontam da se moze naci bolje resenje.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Треба искуства на том месту свакако, поготово јер нам је генерално колко толко млада екипа,Бускетс са 36-37 година држао везни ред у Барселони, Тијаго Силва са 40 држи одбрану Челзија, игра ко са 20, опет не можеш поредити њих и једног Санога, али свакако треба искуства поготово на том месту и генерално да квари игру противника, нама генерално требају појачања, стар је преко 30 и још слободан таман за нас :mrgreen: , ми немамо адекватну замену за Росића и Црномарковића, а сезона је дуга, картони, повреде... Ко ће их мењати Јеличић, Тањга? Прошле сезоне смо имали Љубисављевића Траореа и Витаса, реално не толико квалитетни али су сличног квалитета, треба нам адекватна замена за Лазаревића, Бјековић ту и тамо, дефанзивно танко, идеалан је за винг бека, физички слаб, ал трчи, теби поред овог Бразилца сигурно треба још једно појачање на задњем везном, још једно на штоперу и можда десни бек али ајде да кажеш да можемо да рачунамо на Бјековића...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Ja sam za dovođenje jednog "rasnog" strelca. Odbrana nam je šuplja i ne treba se oko toga mnogo potresati. Treba gledati da dajemo bar 2,3 gola po utakmici i izvadimo fleke iz odbrane.
To vam je ona priča iz Nemačke i njihovog obrazovnog sistema. Uzaludno je terati neko dete da uči dobro iz svih predmeta i da sve zna. Ako mu ne idu npr. prirodne nauke, pusti ga, neka uči jezike ili možda ima talenat za neki manuelni rad. A ne kao kod nas, bubaj sve i ništa ti ne ostane u glavi.
Elem, imamo dobar potencijal za napadačku, ofanzivnu igru i daj da gledamo ono zbog čega i dolazimo na stadione.

PS:Što više kiksamo u odbrani moraćemo biti efikasniji u napadu. (nije citat iz "Alan Forda" ) :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slanobarac wrote: Tue Aug 29, 2023 7:33 pm PS:Što više kiksamo u odbrani moraćemo biti efikasniji u napadu. (nije citat iz "Alan Forda" ) :mrgreen:
Samo da ne bude da nam se napad i odbrana takmice ko ce vise da kiksira... ono, balans i ravnoteza na dva kraja... a i sredina s njima...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Tue Aug 29, 2023 6:16 pm Dosta njih je reklo da je mesar i da bi kod nas, za razliku od cigana, crveneo svaku drugu utakmicu. A pritom i mator. Kontam da se moze naci bolje resenje.
Zamisli da su Bolingi i Sanogo krenuli da dele vaspitne u Lučanima…

Šalu na stranu Sanogo je jako pismen igrač i mnogo zna sa loptom za igrača takvih fizičkih predispozicija. Fizički za klasu najsnažniji igrač u našoj ligi. U dva ili tri navrata je u našoj ligi imao “horor” startove ali je fizički prejak pa projevaja mišljenje da je bezobrazan i mesar a recimo ona copina Belić ima tri takva starta po meču.

Ma mešavina Kessie-a i Partey-a za našu ligu a i proveren za evropu. Kod njega samo uvideti u kakvom je fizičkom stanju i odmah ga pakovati. Pa Sanogo je za ovog Kanute-a iz partizana lično mešavina Makelele-a i Viere. Dve klase iznad.

Za Hamido-u Traore-a za kog sam navijao da ga potpišemo Sanogo je za klasu bolji igrač a sad zamislite Traore bi pravio veliku razliku kod nas, kakvu bi pravio Sanogo samo ako je zdrav.
Ono što je Sanogo radio Milanu u dvomeču je bilo sprdnja, pojeo je ceo vezni red Milana.

Plus ima naše državljanstvo tako da nije stranac a i trenutno je u Srbiji gde održava formu. On je za našu ligu “Murga drot” hapsio bi i delio vaspitne u ligi.

Miriše mi da će ga uzeti Čuka ako ga mi propustimo. A Ako se to desi najebali smo osim ako ovaj Brazilac nije neki sleeping doktor fudbala koji je prošao ispod nekoliko radara.
Uz tog malog Brazilca bi bio idealno rešenje. Možeš i da ga štediš na nekim mečevima, da se dopunjuju itd…

Malo sam pogledao Brazilca onako u ofanzivi mi je kao Topić neće biti nekih poteza za divljenje, tehnički je bolji od Topa ali mi je Top delovao stabilnije na terenu. Mada je Brazilac bolji defanzivno i deluje mi da može da dobro pokriva po ovoj našoj ligi. Doduše to je na osnovu siromašnih snimaka. Voleo bih da nađem meč iz kupa protiv Benfike dok je igrao za Trofene u toj utakmici je odigrao 120 min (ispali posle produžetka 1:2) pa da vidim kako on izgleda protiv takvih rivala
Krle

Post by Krle »

Po pregledu te utakmice nije se baš proslavio, pretrčavali ga ko semafor...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Post Reply