Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sat Sep 09, 2023 1:01 pm I onda će jedan čovek da filtrira pitanja kao što je već radio. Zaboravite to.
Neka filtrira, nesto ce i proci, a mi znamo sta nije proslo ( a, i to je odgovor).
Jasno mi je da ce tesko Beba citati direktno sa Foruma, ali nece proci konferncija bez pitanja.
@ Slanobarac, ako imas neki predlog napisi.

Prvo da vidimo da li Klub, uopste, zeli direktnu komunikaciju sa navijacima? Do sada je to samo Djumi prihvatio u Vosi i kasnije dosta nasih igraca. I sve je proslo kulturno i bez problema.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Sat Sep 09, 2023 1:14 pm
slanobarac wrote: Sat Sep 09, 2023 1:01 pm I onda će jedan čovek da filtrira pitanja kao što je već radio. Zaboravite to.
Neka filtrira, nesto ce i proci, a mi znamo sta nije proslo ( a, i to je odgovor).
Jasno mi je da ce tesko Beba citati direktno sa Foruma, ali nece proci konferncija bez pitanja.
@ Slanobarac, ako imas neki predlog napisi.

Prvo da vidimo da li Klub, uopste, zeli direktnu komunikaciju sa navijacima? Do sada je to samo Djumi prihvatio u Vosi i kasnije dosta nasih igraca. I sve je proslo kulturno i bez problema.
Ne Turija, nemam predlog već sam samo izneo mišljenje da je to zaludan posao. Oni su isključili komentare na društvenim mrežama a dozvoliće na kzn da tamo neki forumaši propituju trenera, sd ili upravu? Probajte i videćete. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

Nekako mislim da, ako bi pitanja bila jasno artikulisana i odnosila se na temu konferencije, ne bi bilo otpora za postavljanje i verujem odgovore na njih. Trebalo bi tražiti tako nešto pa da vidimo hoće li biti bilo kakve reakcije iz kluba. Čak i ako ne prođe odmah takav predlog mogu se pitanja "kandidovati" u konkretnom topicu pred utakmicu pa možda neko od prisutnih novinara skupi kuraži pa ih postavi na konferenciji.
A što se tiče ukidanja komentara na društvenim mrežama, par puta sam čitao razna polupismena lupetanja koja su bila ispod svakog nivoa pristojnosti da bi takve stvari i ja cenzurisao. Ne mislim pri tome na "nezgodna" pitanja, njih nikako ne bi trebalo brisati ako su formulisana na pristojan način, bez obzira da li će neko odgovoriti ili ih ignorisati.
Maki

Post by Maki »

Prošlo je tačno 3 dana i 11 sati otkako su Mozzart i Deep objavili dolazak Teteka. O čemu se radi?
Duplof

Post by Duplof »

Maki wrote: Sat Sep 09, 2023 9:17 pm Prošlo je tačno 3 dana i 11 sati otkako su Mozzart i Deep objavili dolazak Teteka. O čemu se radi?
Štampaju mu dres, da se ne brukaju opet :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Maki

Post by Maki »

Duplof wrote: Sat Sep 09, 2023 9:52 pm Štampaju mu dres, da se ne brukaju opet
Možda čekaju i slobodan helikopter, da ga spuste na Karađorđe kao Pazarci Sumu.:)
Cane

Post by Cane »

Očigledno da od ovog Teteka nema ništa. Neko pustio patku ko zna iz kog razloga.
Firma kej

Post by Firma kej »

Čumić je prodat u Rusiju. Hvala i srećno :thankyou:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Неки шири инфо?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
aleksafkv

Post by aleksafkv »

Firma kej wrote: Mon Sep 11, 2023 9:40 pm Čumić je prodat u Rusiju. Hvala i srećno :thankyou:
Da se obesim pištoljem
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Firma kej wrote: Mon Sep 11, 2023 9:40 pm Čumić je prodat u Rusiju. Hvala i srećno :thankyou:
To u kontekstu ovog Teteka, ili...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Bio je na Zlatiboru…
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Tetek je valjda na probi, za Čumića još uvek nije prihvaćena ponuda.
Maki

Post by Maki »

Prošle godine smo odbili ponudu Krila Sovjetov za Simića od valjda 800.000, a bio je u poslednjoj godini ugovora. Znamo kakvog smo Simića gledali posle...
Firma kej

Post by Firma kej »

Nikoli Čumiću je juče ujutro saopšteno da su se dva kluba dogovorila oko njega i da su izrazili da idu na njemu je samo da ode i da potpiše. Nema nikakve veze sa drugim igračima. O njegovom odlasku pričao sam davno i sada se završava.
Hteli vi da prihvatite ili ne Čumiću je igra opala da li zbog umišljenosti i napunjenosti glave da bez njega se ne može ili zasićenja u Voši. Svakako Hvala na prethodnoj sezoni u ovoj je po mom mišljenju doneo više štete nego koristi
Post Reply