Jelen Super Liga 2011/2012
- Red Marquis
- Moderator
Ljudi, ovo je nasa sansa, vazno je da to svi shvatimo! Dva drzavna projekta su u nokatu, u Evropi nisu zasticeni kao beli medvedi i zato su se ovako ponizili! Pritisak je mnogo veci na njima, moramo biti pametni i pruziti nasim igracima 100% podrsku. Ako nam se ove sezone ne otvori put do trofeja, nece u narednih 10!
Koliko mi je drago posle izjava splavara Bajka da ce on resiti u penal seriji, Kaludjerovica da ako je Monpelje pobedio 4-0 Ren zasto ne bih i oni i plavog decka koji je rekao da ima sanse.
Murinja Stanoje kaze da su za klasu bolji, to potvrdjuju Vukic i Teletabis Ilic. Strajnic u nemoci vice Babovicu padni, i konstatuje trebao je da padne. A mali burzuj na nekih 25 metara od gola, a oko njega nikog. Zaboravio Strajnic da nije ovo JSL!
Koliko sam srecan nemate pojma, dva truleza srpskog fudbala su ponizena! Predvidjam trodnevnu zalost i brzu pomov drzavnim projektima vec za vikend.
ps. Na jna kao na Sabackom vasaru sa mikrofonom, samo je Vendi nedostajala
Koliko mi je drago posle izjava splavara Bajka da ce on resiti u penal seriji, Kaludjerovica da ako je Monpelje pobedio 4-0 Ren zasto ne bih i oni i plavog decka koji je rekao da ima sanse.
Murinja Stanoje kaze da su za klasu bolji, to potvrdjuju Vukic i Teletabis Ilic. Strajnic u nemoci vice Babovicu padni, i konstatuje trebao je da padne. A mali burzuj na nekih 25 metara od gola, a oko njega nikog. Zaboravio Strajnic da nije ovo JSL!
Koliko sam srecan nemate pojma, dva truleza srpskog fudbala su ponizena! Predvidjam trodnevnu zalost i brzu pomov drzavnim projektima vec za vikend.
ps. Na jna kao na Sabackom vasaru sa mikrofonom, samo je Vendi nedostajala

- etxeberria
- slanobarac
- novosadjanin
Kako lep dan, kako lepa noc!
Ajmo sad svi da nastavimo zapoceto: Subotica, Uzice, Kragujevac, Cacak, Smederevo...NOVI SAD, ajmo da ih zgazimo!!!
OTETO-PROKLETO!

Ajmo sad svi da nastavimo zapoceto: Subotica, Uzice, Kragujevac, Cacak, Smederevo...NOVI SAD, ajmo da ih zgazimo!!!

OTETO-PROKLETO!
Last edited by novosadjanin on Thu Aug 25, 2011 11:26 pm, edited 2 times in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
-