Дневник wrote:ЗОРАН МИЛИНКОВИЋ: Нисам желео Војводину у Купу
У две утакмице полуфинала Купа Србије, вољом жреба, снаге ће одмерити фудбалери Војводине и ОФК Београда. Од како су изборили пласман међу четири најбоље екипе, из редова Новосађана и Београђана могу се чути оптимистички тонови, али ће место у финалу, наравно, обезбедити само један тим. У редовима Војводине надају се да би могли да изборе пласман у финале (други полуфинални пар чине Јагодина и Јавор), али уз пуно уважавање романтичара с Карабурме и њиховог шефа стручног штаба Зорана Милинковића. Управо је овај млади стручњак предводио тим из Новог Сада када је, 2011. године, играо с Партизаном у завршном сусрету и када је Војводина, незадовољна суђењем, напустила терен.
Искористили смо сусрет са Зораном Милинковићем у Анталији, где је био на припремама с ОФК Београдом, да направимо причу и управо од тог финала почели смо разговор.
- Финале с Партизаном је моја велика рана за коју ни сада не знам да ли ће моћи икада да се зацели - рекао је Милинковић и наставио: - Генерација играча Војводине коју сам тада водио остварила је две првенствене победе над Партизаном после дуго година и држала прикључак у борби за титулу шампиона све до пред сам крај првенства. Ушли смо у финале Купа Србије и освојили највише бодова у шампионату у историји клуба, тај податак лако може да се провери. Уз нас су били сјајни навијачи и њихову љубав најбоље смо осетили у финалу с црно-белима у Београду, када је на Маракани било присутно 8.000 људи из Новог Сада. Била ми је велика привилегија и част да припадам оном чувеном „Ћирибу-ћириба” и то је нешто што остаје за читав живот и што ми нико никада неће моћи одузети.
Иако сте имали резултате и наклоност навијача, ипак сте напустили Војводину на крају те сезоне. Због чега?
- Са свима у Војводини имао сам изузетну професоналну сарадњу, а отишао сам после одрађеног уговора, искључиво из приватних разлога.
И, судбина је тако хтела, 13. марта играте на „Карађорђу” први полуфинлни сусрет Купа Србије, управо с Војводином, док се реванш игра 17. априла на Карабурми?
- Искрено, најмање сам од свих ривала у полуфиналу желео да добијемо Новосађане, јер изузетно поштујем црвено-беле и њихов квалитет. Али, жреб је тако хтео... Мислим да су пред нама две интересантне утакмице у којима ће снаге одмерити две добре екипе из српског фудбала. Незахвално и тешко било би упуштати се у прогнозе ко би могао да уђе у финале и ја то нећу да урадим. Мислим да ће, као и у свим важним сусретима, пресудити детаљи.
Када анализирате данашњи тим Војводине, шта бисте издвојили као његове врлине, а шта као мане?
- Војводина, поново ћу то да подвучем, има квалитет и сувишно је о њему причати. Знам да је Мирослав Стевановић био доста важан за њену игру, али Новосађани имају потенцијал да без великих мука надоместе његов одлазак и не бавимо се тиме. Останак Абубакара Оумаруа пуно значи за нашег ривала и не бих даље ширио, јер би нам требало пуно простора. Знамо да нас чека јак противник и знамо колико је велика жеља код играча оба тима да уђу у финале. То је и нормално и заиста мислим да ће гледаоци моћи да виде занимљиве и квалитетне дуеле.
Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, 20. mart
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Kiza je isti kao i vecina. Kad je otisao dodvoravao se crnom blizancu ocekivavsi posao. Isto kao i sto se Djumi dodvoravao svima ovde i prosipao mudrosti dok je bilo koristi od toga. Gde je god radio su ga najurili. Jedino je Zaga na mene ostavio utisak iskrenog slaninara.
ПУШТАМ КИШУ!
A sta je Kiza ili Djumi lose izjavili za nas klub?
0.0625
Prvi je menjao i sam tumacio drugacije svoje izjave, drugi je ovde i na stadionu bio najveci slaninar, preko ovog foruma dobio drugu sansu, a sad kada zna da ne moze vise imati koristi zaboravio na sve i lize se sa raznim.
ПУШТАМ КИШУ!
Moze neki konkretni primer?Nikola wrote:Prvi je menjao i sam tumacio drugacije svoje izjave, drugi je ovde i na stadionu bio najveci slaninar, preko ovog foruma dobio drugu sansu, a sad kada zna da ne moze vise imati koristi zaboravio na sve i lize se sa raznim.
0.0625
Za Kizu nadji izjavu u temi o trenerima kad se pisalo da treba da preuzme nkp, a za ovog drugog imas citavu arhivu foruma i skorije izjave o piksiju, plavom decku i cigancici dok je pomenuti Hrvat bio trener.
ПУШТАМ КИШУ!
- Schteph_F89
Zar se ne igra kup 13.-og a ne 20.-og... 

Jeste, tako piše na sajtu FSS. Prvobitan termin beše 20. mart, verovatno su zbog reprezentacije izmenili. Menjamo, fala.Schteph_F89 wrote:Zar se ne igra kup 13.-og a ne 20.-og...
- Tony Starks
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, 13. mart
Objavljena je i satnica polufinalnih utakmica, naš meč se igra u 18 h!
http://www.fss.rs/sr/news/newsArchive/s ... D1%83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fss.rs/sr/news/newsArchive/s ... D1%83.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toto Riina
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, 13. mart
Dobra je satnica, ja se vec pribojavao da ce biti u dnevnom terminu. Ne treba da nas zavaraju slabiji rezultati laznog stogodisnjaka u uvodnim kolima, odradili su pripreme i tempiraju formu za dvomec sa Vojvodinom!
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, 13. mart,
Zanimljivo, za sredu najavljuju sneg 

- Tony Starks
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h
http://www.fkvojvodina.rs/2013/03/pocin ... nale-kupa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zbog velikog interesovanja navijača, distribucija besplatnih ulaznica za prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Vojvodine i OFK Beograda počinje danas (četvrtak 07. mart) od 12 časova.
Zainteresovani navijači će svoje ulaznice moći da preuzmu na prodajnim mestima kompanije „Gigstix“ :
-„Pariski magazin“, Kralja Aleksandra 12, radnim danom od 10-18 časova, subotom od 10-15 časova
-Knjižara „Bulevar books“, Bul. Oslobođenja 60, radnim danom od 8-21 čas, subotom od 10-19 časova
-Knjižara „Serendipiti“ , Sutjeska 2, svaki dan od 8-21 čas
-Caffe MACCHIATO, TC Merkator, Bul. Oslobođenja 102, svaki dan od 8-22 časa
-Blagajne stadiona „Karađorđe“ na dan utakmice od 16-18 časova
Za prvu utakmicu ½ finala Kupa Srbije koja se igra na stadionu „Karađorđe“ u sredu 13. marta sa početkom u 18 časova, štampano je 9000 ulaznica.
FK “Vojvodina” i kompanija “Gigstix” apeluju na navijače da svoje ulaznice preuzmu ranije kako se na dan utakmice pred blagajnama i ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve.
-
Re: 1/2 finala Kupa Srbije: Vojvodina-OFK Beograd, sreda 18h
Predvece sam otisao do gigstiksa u pariskom kako bih podigao karte za utakmicu i gospodjica za pultom mi rece da tokom celog dana ljudi dolaze da pokupe ulaznice. Mirise na pun istok i zapad, a tek je petak...
POŠTO OBRAZ ???!!!