Vidi se koliko je izbor u Jugi bio bar normalniji, po tome koliko je Velez dao igraca i lista klubova je bar malo sarenija, nego poslednje dve decenije.
Posle ovoga ocekujem u najmanju ruku Anderleht...Mehelene da li te je bar malo sramota?recni galeb wrote:Pozeli to od Deke Mraza, jebo cokolade!![]()
Eto i ja se mojih odricem...![]()
Mehelene, milu li ti majku!
Tadic je prvotimac Sautemptona, a Katai bivsi ofanzivac Crvene Zvezde...the Gari wrote:"Anketa Novosti: Kapiteni odlučili - niko nije igrao bolje od Kataija i Tadića"
http://www.mozzartsport.com/vesti/anket ... ica/155349
Izabran je i idealni tim Superlige.
Sa gotovo erotskom tenzijom očekuje se zvanična reakcija Red Marquiza po pitanju golmana.
A kad neki igrač iz blizanaca pređe u Vojvodinu, onda, po sto puta, bude napominjano bivši igrač zvezde ili bivši igrač partizana.Ne, ništa namerno, jel da?PZS wrote:Tadic je prvotimac Sautemptona, a Katai bivsi ofanzivac Crvene Zvezde...the Gari wrote:"Anketa Novosti: Kapiteni odlučili - niko nije igrao bolje od Kataija i Tadića"
http://www.mozzartsport.com/vesti/anket ... ica/155349
Izabran je i idealni tim Superlige.
Sa gotovo erotskom tenzijom očekuje se zvanična reakcija Red Marquiza po pitanju golmana.
ne daj Boze da se spomene FK Vojvodina
Ernesto, ko je to dosao u Lucane?Nekako mi vise lici da ce ostati bez Jovanovica, nego se pojacati?ernesto wrote:Mladost Lucani prave pravi dream team za nase uslove!
Na kraju ce oni biti treci...
A mi cemo se boriti sa Napretkom i Radnickim za 4. mesto!
Pokusavaju da dovedu Alivodica, verovatno kao zamena za Jovanovica. Moje misljenje je da nema nista od toga, da ce Ali samo u inostranstvo ali bih ga u svakom slucaju pokusao dovesti kod nasTurija wrote:Ernesto, ko je to dosao u Lucane?Nekako mi vise lici da ce ostati bez Jovanovica, nego se pojacati?ernesto wrote:Mladost Lucani prave pravi dream team za nase uslove!
Dobro, nemojmo sad od par isluzenih superligasa, jednog talentovanog momka i jednog dobrog veterana da pravimo galaktikose.ernesto wrote:Mladost Lucani prave pravi dream team za nase uslove!