Pripreme
Ја ко да нисам био на истој утакмици на којој сте би били.Како смо играли претходних година пријатељске ово је одлично.Сасвим сам задовољан,а од новајлија бих издвојио Павловића и Мијатовића.Први је продоран по левом боку и одлично се слаже са Тадићем,док је Мијатовић прави фајтер,онакав какав нам треба.Издвојио бих још и Панту,Алексића,Тадића,Вукајловића.
STOP MAFIJI!!!
Dobro je da ćemo Sepuju gledati da sedi na tribinama, koliko je pokazao u predhodnom periodu ni tamo za njega nema mesta.Red Firm wrote:Od sad ćeš i Sepuju gledati na tribinama pošto Beki ima bolju poziciju za njega - poslednjeg igrača odbrane!
P.S. Kako li samo sme da igra na istoj poziciji na kojoj igra Lazetić
Pa ako je i tako kao što kažeš, takav razvoj događaja je rukovodstvo kluba moglo na vreme da predvidi, jer je Sepuja bio više od tri meseca na probi pre nego što je potpisao ugovor.
Mada, poenta onoga što sam ja hteo da kažem je sasvim druge prirode. Kako može od jednog reprezentativnog špica da se pravi half?!?! I to baš sada kada je na klupi Bekvalac, a govorili smo već o tome šta sledi njegovim dolaskom na mesto šefa struke.
Mada, poenta onoga što sam ja hteo da kažem je sasvim druge prirode. Kako može od jednog reprezentativnog špica da se pravi half?!?! I to baš sada kada je na klupi Bekvalac, a govorili smo već o tome šta sledi njegovim dolaskom na mesto šefa struke.
Pa covek je napadac, i daje golove za Ugandu. I ne mogu da verujem, imam osecaj da ce se onaj smesni Lazetic, biti guran do jaja. Meni je Sepuja dobar igrac, igra za reprezentaciju i postize golove. Najvaznije od svega je sto moze sam sebi sansu da stvori, a ne kao neki Lazetici (promasuje sa 5 metara, realizacija u poslednjih 2 godine mu je -140)Bata wrote:Želja je da zajedno sa Kizitom predstavlja stub odbrane.
-
Baš sam se slatko nasmejaoZeljafcv wrote:Pa covek je napadac, i daje golove za Ugandu. I ne mogu da verujem, imam osecaj da ce se onaj smesni Lazetic, biti guran do jaja. Meni je Sepuja dobar igrac, igra za reprezentaciju i postize golove. Najvaznije od svega je sto moze sam sebi sansu da stvori, a ne kao neki Lazetici (promasuje sa 5 metara, realizacija u poslednjih 2 godine mu je -140)

Opisao si ga kao da igra i daje golove za reprezentaciju svetskih prvaka. Koliko je postigao golova pošto vidim da si dobro obavešten? Ako je Sepua dobar igrač ja sam onda Ronaldinjo

Ne znam šta si se uhvatio za tog Lazetića, ja ga nisam spominjao. Ako treba da biram između njih dvojice uvek bi pre stavio Lazetića da igra. Rekao sam već da za Sepuju po svemu što je do sada prikazao nema mesta ni na tribinama, toliko je odličan!021 wrote:Izvini molim te, a koliko je uopšte igrao taj Sepuja? Bio je konstantno u drugom planu kod Brzića i s obzirom na sve prikazao je puno. I u pravu si, Sepuja nije dobar igrač već odličan.
P.S. Važno je da Lazetić valja...