Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Danas sam video dva velika razocarenja-Vasas i novi c-for Lazetic! Za pohvalu je zalaganje igraca a posebno je zanimljivo da tim koji je zapoceo drugo poluvreme je pokazao mnogo vise na terenu! Sve pohvale za dedu Pantelinja i mladjanog Aleksica!

p.s. Dupla kruna? Kada bi se za.....
limanfkv

Post by limanfkv »

Fantasticna predstava!Uspeo sam da izdrzim 45 minuta.Narocito bih pohvalio fantasticnu igru lazetica.Ne smem vise dolaziti na zapad,mnogo se bolje vidi...
0.0625
lesa

Post by lesa »

skenj
...ti si nasa prva ljubav...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:p.s. Dupla kruna? Kada bi se za.....
Sta, zar se usudjujes da sumnjas u Bekija, R&R dvojac i novu/staru upravu? Simpatizeru jedan, sram te bilo! :wink:
Milan

Post by Milan »

Znači, kako stoje stvari, sreća moja što nisam bio u mogućnosti da doputujem sa posla na utakmicu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Anonimus

Post by Anonimus »

Ја ко да нисам био на истој утакмици на којој сте би били.Како смо играли претходних година пријатељске ово је одлично.Сасвим сам задовољан,а од новајлија бих издвојио Павловића и Мијатовића.Први је продоран по левом боку и одлично се слаже са Тадићем,док је Мијатовић прави фајтер,онакав какав нам треба.Издвојио бих још и Панту,Алексића,Тадића,Вукајловића.
STOP MAFIJI!!!
Jan

Post by Jan »

VOŠA ZAUVEK !!!
Bata

Post by Bata »

Red Firm wrote:Od sad ćeš i Sepuju gledati na tribinama pošto Beki ima bolju poziciju za njega - poslednjeg igrača odbrane! :shock:

P.S. Kako li samo sme da igra na istoj poziciji na kojoj igra Lazetić :!:
Dobro je da ćemo Sepuju gledati da sedi na tribinama, koliko je pokazao u predhodnom periodu ni tamo za njega nema mesta.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Pa ako je i tako kao što kažeš, takav razvoj događaja je rukovodstvo kluba moglo na vreme da predvidi, jer je Sepuja bio više od tri meseca na probi pre nego što je potpisao ugovor.
Mada, poenta onoga što sam ja hteo da kažem je sasvim druge prirode. Kako može od jednog reprezentativnog špica da se pravi half?!?! I to baš sada kada je na klupi Bekvalac, a govorili smo već o tome šta sledi njegovim dolaskom na mesto šefa struke.
Bata

Post by Bata »

Želja je da zajedno sa Kizitom predstavlja stub odbrane.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Bata wrote:Želja je da zajedno sa Kizitom predstavlja stub odbrane.
Pa covek je napadac, i daje golove za Ugandu. I ne mogu da verujem, imam osecaj da ce se onaj smesni Lazetic, biti guran do jaja. Meni je Sepuja dobar igrac, igra za reprezentaciju i postize golove. Najvaznije od svega je sto moze sam sebi sansu da stvori, a ne kao neki Lazetici (promasuje sa 5 metara, realizacija u poslednjih 2 godine mu je -140)
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

Mesto se pravi za Lazetica, dobili smo novog igraca poput Maradone i Ronalda! Morace da igra, i igra ce zbog toga trpeti!
Beki, razmisli sta radis!
Bata

Post by Bata »

Zeljafcv wrote:Pa covek je napadac, i daje golove za Ugandu. I ne mogu da verujem, imam osecaj da ce se onaj smesni Lazetic, biti guran do jaja. Meni je Sepuja dobar igrac, igra za reprezentaciju i postize golove. Najvaznije od svega je sto moze sam sebi sansu da stvori, a ne kao neki Lazetici (promasuje sa 5 metara, realizacija u poslednjih 2 godine mu je -140)
Baš sam se slatko nasmejao :lol:
Opisao si ga kao da igra i daje golove za reprezentaciju svetskih prvaka. Koliko je postigao golova pošto vidim da si dobro obavešten? Ako je Sepua dobar igrač ja sam onda Ronaldinjo :roll:
021

Post by 021 »

Izvini molim te, a koliko je uopšte igrao taj Sepuja? Bio je konstantno u drugom planu kod Brzića i s obzirom na sve prikazao je puno. I u pravu si, Sepuja nije dobar igrač već odličan.

P.S. Važno je da Lazetić valja...
Bata

Post by Bata »

021 wrote:Izvini molim te, a koliko je uopšte igrao taj Sepuja? Bio je konstantno u drugom planu kod Brzića i s obzirom na sve prikazao je puno. I u pravu si, Sepuja nije dobar igrač već odličan.

P.S. Važno je da Lazetić valja...
Ne znam šta si se uhvatio za tog Lazetića, ja ga nisam spominjao. Ako treba da biram između njih dvojice uvek bi pre stavio Lazetića da igra. Rekao sam već da za Sepuju po svemu što je do sada prikazao nema mesta ni na tribinama, toliko je odličan!
Post Reply