Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Firma kej wrote: Tue Sep 12, 2023 7:39 am Nikoli Čumiću je juče ujutro saopšteno da su se dva kluba dogovorila oko njega i da su izrazili da idu na njemu je samo da ode i da potpiše. Nema nikakve veze sa drugim igračima. O njegovom odlasku pričao sam davno i sada se završava.
Hteli vi da prihvatite ili ne Čumiću je igra opala da li zbog umišljenosti i napunjenosti glave da bez njega se ne može ili zasićenja u Voši. Svakako Hvala na prethodnoj sezoni u ovoj je po mom mišljenju doneo više štete nego koristi
Ja sam došao do drugih informacija, kažu da hoće da ide ali mi još ništa nismo prihvatili. Videćemo šta je istina.

O Čumiću nema potrebe pisati na taj način, da li igra sa sto posto ili ne, to ne znam ali znam da je sigurno najkvalitetniji igrač u ekipi makar trenutno i da bi njegov odlazak u ovom trenutku ma za koje obeštećenje bilo ozbiljan udarac za nas. Mislim da ni za njega ovo nije idealno rešenje i da je najbolje da se sačeka polusezona, izabere prava sredina za njega koja ispunjava naše zahteve i dovede mu se adekvatna zamena. Ovako on ide u sredinu sa kojom nije odradio pripreme a mi nemamo zamenu. Nikome ne ide pod ruku ova situacija.

Svi smo bili svesni da će pre ili kasnije ovaj trenutak doći i da će Čumić otići, jer je igrač koji je trenutno iznad ove lige.
A nije u zvezdi i partizanu (izuzev ove sezone) koji bi mogli novcem i evropom da ga zadrže.

Ako nema spremne zamene dolazimo u situaciju da na poziciji krilnih napadača gde smo pre samo mesec-dva bili prepunjeni da “danas” sa jednom povredom ili suspenzijom ulazimo u ozbiljan problem.

Nikoli ako se odluči za odlazak, želim sve najbolje u karijeri, bilo je zadovoljstvo gledati ga u našem dresu.
I hvala mu na svemu, pa da ga opet gledamo u našem dresu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Očigledno nas očekuje buran završetak prelaznog roka u Rusiji(traje do petka, kao i kod nas), a verujem da ukoliko Čumić ode ćemo gledati panično gašenje požara sa nekim superligaškim prosekom, najbolje nekim blizanačkim otpatkom(neko reče Jović, Katai?).

@Firma kej - Hteo ti da prihvatiš ili ne, Čumić je naš najuticajniji i ponajbolji igrač u ovom timu i verovatno jedini igrač kojeg ćemo jako teško zameniti. Što se pada u formi tiče, fudbal pratiš, verujem da si viđao da čak i igrači vrhunskog nivoa imaju povremene oscilacije. Što se umišljenosti tiče, iskren da ti budem, ima svako pravo da postane umišljen, mada to ne deluje kao njegova karakterna osobina. Protiv Kiprana je praktično jedini izgledao kao profesionalni fudbaler, a i trenutno stanje u glasanju za igrača sezone ti može podosta reći. Ako postoji jedna pozitivna stvar u ovoj situaciji, to je da Čumić (ako ode) odlazi sada, a ne na zimu, kada bismo trebali već da vidimo konture i snagu tima koji će nas predstavljati u Evropi. Loša stvar je što u našem fudbalu je tanka granica između idenja u pravom smeru i u rikverc, a ovaj potez se ne može nikako okarakterisati kao korak unapred...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Taman kad bi se ekipa malo postavila, dođe do ovoga. Nažalost, da smo zaista ozbiljni i konkuretni za nešto, Čumke bi ostao do kraja (polu)sezone. Ali ne mogu ga kriviti ako već sad želi da ode, tako da, ne treba ga minirati u toj želji.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Ne znam kome se zuri, Cumicu ili upravi, ali u svakom slucaju, Vojvodina ce biti jos vise oslabljena i jos dalje od Evrope.

Ne znam i koliko mu je dobar izbor za dalju karijeru?
Ako Cumic zeli da ide, nije dobro ni zadrzavati ga. Da je udarna igla napada Vose to je cinjenica i da taj gubitak Vosa ne moze nadoknaditi. Medjutim, nezadovoljan igrac je lose stanje po tim.

Hvala Cumicu za igru i golove i srecno u obe varijante - da ostane ili da ode.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Zna li se na kraju u kom procentu je Čumić naš, a kom Olimpijakosov, i ko je dogovarao transfer?
Ako je neki ozbiljan novac u pitanju (2 miliona+), mi tu ništa ne gubimo, jer nam treba bar tri igrača tog kvaliteta da bismo bili u top tri na tabeli, a novac je korisna stvar za nova ulaganja.
Nerealno je, znam, ali jedan Katai bi nam preko noći izvidao sve rane nanete odlaskom kapitena.
Tužno je što ne možemo da izgradimo ambijent u kome bi se igrači zadržavali duže od sezone, a povratnici rado završavali karijeru. Umesto toga, stvorili smo ambijent da smo prolazna stanica, kao Inđija na pruzi BGD-NS, gde ne stigneš ni da se popišaš dok voz čeka prijem putnika. Ambijent u kome nema života, u kome se niko ne razvija već samo tavori i propada. Ambijent u potpunom mraku, bez svetlosti javnosti i marketinga. Tuga, sve tužnija...
Turija wrote: Tue Sep 12, 2023 8:55 amHvala Cumicu za igru i golove i srecno u obe varijante - da ostane ili da ode.
Znam da nisi hteo baš to da kažeš, ali stiče se utisak da smo, kao i javnost u čitavom srpskom društvu, kao Kuvana žaba upali u defetizam i da nam postaje svejedno da li evo najbolji naš igrač i kapiten upravo odlazi ili ostaje. Dobro je i jedno i drugo. To je možda i pomak jer se većina nedavno radovala kada je otišao i najperspektivniji igrač, nigde drugde već u Zvezdu.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako igrač želi da ide možda bolje pustiti ga,ne zadržavati nezadovoljnog igrača u ekipi.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
zime89

Post by zime89 »

U sredu potpisujemo zlatni ugovor sa poštanskom štedionicom, kako smo krenuli tu kao blizanci sa državnim firmama :lol:
ZIME89
Milan

Post by Milan »

VošaNS wrote: Tue Sep 12, 2023 9:49 am Ako igrač želi da ide možda bolje pustiti ga,ne zadržavati nezadovoljnog igrača u ekipi.
Jako opasno razmišljanje, koje može lako da se obije u glavu i da veoma loš primer svima.

Maki wrote: Tue Sep 12, 2023 9:39 am Tužno je što ne možemo da izgradimo ambijent u kome bi se igrači zadržavali duže od sezone, a povratnici rado završavali karijeru. Umesto toga, stvorili smo ambijent da smo prolazna stanica, kao Inđija na pruzi BGD-NS, gde ne stigneš ni da se popišaš dok voz čeka prijem putnika. Ambijent u kome nema života, u kome se niko ne razvija već samo tavori i propada. Ambijent u potpunom mraku, bez svetlosti javnosti i marketinga. Tuga, sve tužnija...
Turija wrote: Tue Sep 12, 2023 8:55 amHvala Cumicu za igru i golove i srecno u obe varijante - da ostane ili da ode.
Znam da nisi hteo baš to da kažeš, ali stiče se utisak da smo, kao i javnost u čitavom srpskom društvu, kao Kuvana žaba upali u defetizam i da nam postaje svejedno da li evo najbolji naš igrač i kapiten upravo odlazi ili ostaje. Dobro je i jedno i drugo. To je možda i pomak jer se većina nedavno radovala kada je otišao i najperspektivniji igrač, nigde drugde već u Zvezdu.

Sa gore navedenim se u potpunosti slažem, dok Čumića ne bih dao ni za 3 Kataia.

U svakom slučaju, prodajom najboljeg igrača samo potvđujemo svu neozbiljnost i amaterizam u rukovođenju klubom.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ru ... ic-463374/

Смешна сума за пустити најбољег играча и капитена тима (још ако нам иде само 50%)... Јако неозбиљно се ради и никвог помака резултатског нема, а изгледа га неће ни бити са овом управом... Толке паре зарађене нико није купљен, доводе се повређени, слободни играчи које нико неће... Следи борба за опстанак у Тополи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ајде што га пуштају, заслужио је, без обзира на пад форме и остало велики човек и фудбалер, али да ми већ колико месеци откупљујемо осталих 50% Чумића и да ћемо због неозибиљности управе добити суму од 750.000€?!?!? Срамотно
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
zime89

Post by zime89 »

Mi smo na prirpeme trebali na kraju roka,jer ovako nikad necemo uigrati tim, to je rekao i naš kondicioni. Otišli na pripreme sa jednim timom vratili se sa drugim,a prelazni rok završiti sa trećim, tu da imamo i najbolji stručni štab teško je...
ZIME89
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Tue Sep 12, 2023 10:02 am
VošaNS wrote: Tue Sep 12, 2023 9:49 am Ako igrač želi da ide možda bolje pustiti ga,ne zadržavati nezadovoljnog igrača u ekipi.
Jako opasno razmišljanje, koje može lako da se obije u glavu i da veoma loš primer svima.

Maki wrote: Tue Sep 12, 2023 9:39 am Tužno je što ne možemo da izgradimo ambijent u kome bi se igrači zadržavali duže od sezone, a povratnici rado završavali karijeru. Umesto toga, stvorili smo ambijent da smo prolazna stanica, kao Inđija na pruzi BGD-NS, gde ne stigneš ni da se popišaš dok voz čeka prijem putnika. Ambijent u kome nema života, u kome se niko ne razvija već samo tavori i propada. Ambijent u potpunom mraku, bez svetlosti javnosti i marketinga. Tuga, sve tužnija...

Sa gore navedenim se u potpunosti slažem, dok Čumića ne bih dao ni za 3 Kataia.

U svakom slučaju, prodajom najboljeg igrača samo potvđujemo svu neozbiljnost i amaterizam u rukovođenju klubom.
@Milan
Sve si u pravu, ali ko u ovom drustvu ceni kvalitet u profesiji?
I sad, takvog treba licno kazniti ( zabranom) da napreduje (ode) i da pun doprinos svojoj profesiji. Najbolje fudbalere, studente, inzenjere, lekare, medicinske sestre, zanatlije... da se profesionalno ne ostvare.Da ovde tavore ( jer nemaju uslove) i sastavljaju kraj s krajem. Moramo prvo stvoriti, iole priblizne uslove, da bi zadrzali takve ljude. U procesu, menjati svest i mentalitet. A, to ce biti kada?

Posle 2-3 slabe utakmice, opljuvace se (svugde) Cumic samo tako, a da ne govorim o mogucnosti da ga na nekoj livadi, neki ,,buzdovan" teze povredi. Vec ga peglaju zestoko, jer jedino je on opasnost za protivnika.
I sta, ode karijera i novac do vraga. Sta Cumic da radi posle? Karijera kratka, talenat neiskoriscen, to nesto vise novca, sto ima od ostalih, ulozeno u nesto, sto ne znas sta ce sutra vredeti?

Zato, ako Cumic zeli da ide, ne moze mu se zameriti. E sad, za navedenu sumu transfera, to je malo, pogotovo sto delimo sa Olimpijakosom. Medjutim i da je vise, sta to nama navijacima i Klubu ( ne i upravi) znaci, kad za te novce necemo kupiti nijednog valjanog igraca. To je glavni problem, a ne odlazak Cumica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Ne sećam da je ikada objavljeno da smo potpisali samo pola Čumića.
Eto, ja govorim stalno da se kapitenska traka ne daje tako olako. Ništa nam u vezi identiteta Vojvodine nije sveto, zato i zaslužujemo da se ovde svako zadrži tek da se zapiša da je bio i produži dalje sa obogaćenim CV-jem. Kakvu je taj napola igrač Vojvodine imao emociju prema Starom klubu da još bude i kapiten? Odakle mu drskost da sada ode? Zar nije produžio ugovor pre dva meseca? Gde mu je savest da posle svih promašenih zicera protiv Apoela sada napusti brod koji tone. Da nije kapiten, ne bih ovo napisao, ali odakle mu toliko nepoštovanja da uopšte zaduži traku ove Svetinje, kad mu to ne pripada?
Ako ništa, Zukić će izvesti ekipu u Subotici, bar neka satisfakcija za mene. Neko još uvek voli ili bar poštuje ovaj klub.
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Tue Sep 12, 2023 10:43 am

Zato, ako Cumic zeli da ide, ne moze mu se zameriti. E sad, za navedenu sumu transfera, to je malo, pogotovo sto delimo sa Olimpijakosom. Medjutim i da je vise, sta to nama navijacima i Klubu ( ne i upravi) znaci, kad za te novce necemo kupiti nijednog valjanog igraca. To je glavni problem, a ne odlazak Cumica.

Ne zameram je njemu ni najmanje, da se razumemo. Ako se pažljivo posmatra i analizira njegovo ponašanje od kada je došao u klub (a ja sam ga viđao i van utakmica (ne poznajem ga, već sam sticajem okolnosti bio nekoliko puta u njegovoj blizini)), tačno se može videti početni entuzijazam i vera u sve bajke koje mu je Zbiljić ispričao, a zatim i postepeno potonuće kada se suočio sa realnošću i video stvarno stanje stvari. Racionalizovao je u glavi, shvatio da ovde nema ništa od obećanog ostvarenja vizije, organizacije i napretka kluba, da je ostavljen sam na vetrometini i sad gleda da ode negde što pre. Kao što si i sam rekao, nikome se ovde u Srbiji ne može zameriti želja za beg iz mulja, ma koja životna sfera to bila...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Sve, sve ali otići u Rusiju u ovakvom trenutku..... :frown:
Tu nema ni s od sporta a ni a od ambicija. Čista lova i ništa drugo. Kao i kod marketinškog maga zbiljića.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply