Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Transferi

Post by Cane »

Ako zaista postoji ta mogućnost Merija bi morali da dovedu kako znaju i umeju, posebno sada u ovoj situaciji. Neka rade šta god znaju, ne spavaju do petka, ali neka to završe. Bolje bi bilo da neki u klubu shvate da nečim moraju kompenzovati ovo što se dešava, vremena sad zaista nema mnogo. Nadam se da čitaju šta se piše ovde i da razumeju situaciju, nije baš najpovoljnija.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote: Tue Sep 12, 2023 10:23 pm Ako je mogao Vukic da se plati 100 soma, i plata mu je oko 150 soma godisnje, gde nema ko se nije ugradio onda mozete brate mili da se otvorite i za Merija, i ne treba vam bolji marketing od toga.
Koji marketing? Ko je to cuo za Merija sem par nas ovde? A tim ne cini jedan igrac. Ovde sem Carevica niko nema zagarantovano mesto ni na terenu ni pored aut linije. Ni plana ni programa. Sad vidim kako je Zeljku Panticu koji godinama kuka nad onim sto se radi Partizanu, a sve je vise ocigledno da smo krenuli istim putem
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja ne znam ko je nama lider u timu, ko su nam glavni igrači, oko kojih igrača se vrti igra. Od prvih 11 iz prošle sezone sada su ostali samo UN, Lazarević i Carević. Ako su Kajević i Brazilac predviđeni za prvih 11 onda će Zukić na klupu.
fare

Post by fare »

Onaj koji dobije traku taj je sledeći za prodaju a plus toga ako produži ugovor nema govora to je to, primer Top, sada Čuma sledeći je Zuka. Epilog svega ovoga Čuma odlazi sto posto milom ili silom mi više ne dovodimo nikoga i na kraju sezone uzimamo zadnje mesto koje vodi u Evropu i naravno kup finale ili polufinale. A taman sam mislio da će Gruzijac i Čuma malo kada se uigraju praviti haos po krilu ali jbg :o
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Tue Sep 12, 2023 8:14 pm
slanobarac wrote: Tue Sep 12, 2023 7:17 pm Znam da nema ništa od toga nego sam odgovorio na dva posta pre moga Canetu i Rabbi. Nije njegovo da objašnjava nego je na upravi. Nego da vas pitam sve ovako, zar vam se ne čini da nas ova uprava na čelu sa zbiljićem ne *ebe 3%?
Što meni, šta sam ja uradio?
Nisam ništa loše mislio već što si napisao da Čumić neće ništa da kaže u vezi ovih pisanja. *ebeš Dnevnik i njihovo novinarstvo. Isto važi i za Caneta. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... bin/461511

Kao što sam i juče napisao da po mojim informacijama nismo hteli da ga pustimo ali da je on hteo da ide.

Mislim da je najbolje za sve da se napravi dogovor i da se pruži ruka za odlazak na zimu i da se nađe adekvatna zamena do tada.
zime89

Post by zime89 »

Čita Zbilja forum :lol: :cheers:
ZIME89
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako igrač želi da ide i nije zadovoljan možda je bolje pustiti ga,videćemo kako će se završiti sve.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

A какве има користи играч од тога да сад на пример не одигра ништа и да га на зиму нико неће.

По мени Чумић није такав и мислим да ће наставити да даје 101%.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

E pa dobro, sad ipak znamo bar nešto određenije. Ono stanje od juče i takva neizvesnost je nedopustiva, moralo se reagovati ranije ali dobro, bolje i sad nego da se i dalje svi prave blesavi i ćute. Nikako ne bi valjalo da se slične stvari ponavljaju, ozbiljan klub tako ne sme funkcionisati.
Mislim da ima prostora, a nadam se i obostrano dobre volje, za dogovor u kojem će i klub i igrač biti zadovoljni transferom kad dođe vreme za to. A to po meni nikako nije ovaj momenat, ni konkretno pominjani klub, a svakako ni uslovi koji su navođeni.
Krle

Post by Krle »

Ajd da smo dočekali i neki dobar potez, samo da se ne ponovi Veljko Simić.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Turija

Post by Turija »

Ako ostane ovako, kako je receno (jer u Vosi nista nije izvesno do kraja prelaznog roka), mislim da je dobro za Vojvodinu i mora se jos pojacati tim, kako bi zauzeli to trece mesto. Cumicu i svim ostalim igracima bi skocila cena, a Vojvodina vratila ugled. Za sada smo suvise daleko od toga.

Velik je, i preskup, propust uprave bio to sto se ispalo iz Evrope i sto nismo bili treci prosle sezone.
Kakvi su tu novci i ugled time izgubljeni, tako da ovaj 1,5 milion bi bio samo kusur.
Dozvolili su da ih preteknu Cukaricki i TSC, nekadasnji bg ligas i treceligas ( povremeni drugoligas).Neverovatno i za svaku osudu.

PS
Mislim da se transfer Cumica stopirao naknadno, samo zato sto se digla velika frka i osuda u komentarima na Mozzartu. Oni ne trpe ni najmanju kritiku, koja im utice na rejting, a ona se prosirila i izvan ovog foruma i to vise nego opravdano.
Last edited by Turija on Wed Sep 13, 2023 10:27 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Voja wrote: Tue Sep 12, 2023 11:22 pm
Stexman wrote: Tue Sep 12, 2023 10:23 pm Ako je mogao Vukic da se plati 100 soma, i plata mu je oko 150 soma godisnje, gde nema ko se nije ugradio onda mozete brate mili da se otvorite i za Merija, i ne treba vam bolji marketing od toga.
Koji marketing? Ko je to cuo za Merija sem par nas ovde? A tim ne cini jedan igrac. Ovde sem Carevica niko nema zagarantovano mesto ni na terenu ni pored aut linije. Ni plana ni programa. Sad vidim kako je Zeljku Panticu koji godinama kuka nad onim sto se radi Partizanu, a sve je vise ocigledno da smo krenuli istim putem
Mislio sam da bi samo dovodjenje Merija bila dobra reklama za klub, sigurno bi privuklo neke ljude. A to da nije jedan igrac TIM se slazem, ali jedan igrac koju ume, moze mnogo igraca da povuce za sobom i tako podigne nivo cele ekipe.
Sad je pravi momenat da se dovede. I njegov menadzer se slaze jer je video da ovaj bas zeli da dodje.
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Deep Purple wrote: Wed Sep 13, 2023 9:02 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... bin/461511

Kao što sam i juče napisao da po mojim informacijama nismo hteli da ga pustimo ali da je on hteo da ide.

Mislim da je najbolje za sve da se napravi dogovor i da se pruži ruka za odlazak na zimu i da se nađe adekvatna zamena do tada.
Nije dobro ako je sada Cumic nezadvoljan sto nije otisao kad je vec htio da ide! Izvjesno je da ce da ode na zimu i kao sto kazes treba traziti adekvatnu zamjenu...
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Питање је ако Чумић жели да иде,зашто жели да иде и то у не баш перспективну руску лигу.Ако је код нас капитен,пројекат клуба,вођа ове генерације,нов уговор,држимо га ко мало воде на длану.Ономад смо кренули за Атину да откупимо другу половину уговора,па ћутање,па вест да пола трансфера иде Олимпијакосу.
Чумић је као и ми поверовао у приче о европској Воши,ал канда се разочарао,па и ми прихватамо да оде,да је залутао у овакву Вошу,иако смо свесни да би без њега били 30% слабији.
Шта год Чумић одлучи ја се не би љутио на њега,имао је одличан однос према нашем грбу и дресу,одличне игре,по мени један одличан играч који је сконтао да му овде није место,да нема леба од нас.
На клубу је да изради имиџ да овакви играчи желе да остану код нас,тако што ће доводити играче сличне њему,што неће одлазити играчи ко на траци,то би значило да се ради добро у клубу,овако само приче и један импотентан прелазни рок.
Post Reply