Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ako su mogli momci iz RWS-a danima krvnicki da crtaju od jutra do mraka, najmanje sto moze svako od nas da uradi je da se danas pojavi ispred istoka! Stalno kukamo da se nista ne radi, a kada mi treba da pomerimo guzicu, nigde nas nema...
Vidimo se na pivu kod istoka u 17:30!!!
Vidimo se na pivu kod istoka u 17:30!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Сви до Истока, нећете зажалити! 

Ljudi, cimajte, vucite za rukav, šerujte ovo, tvitujte, postavljajte statuse svuda gde god možete. Bilo bi sjajno da se ovo što bolje isprati danas!
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-V ... -dame.html
http://mondo.rs/a738256/Sport/Fudbal/St ... -FOTO.html
http://mondo.rs/a738256/Sport/Fudbal/St ... -FOTO.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Video sam kratki izveštaj o tom događaju na RTV u Novosadskim razglednicama.
Izgleda sjajno.Bravo za ideju i realizaciju.Kratku izjavu povodom predstavljanja murala dao je i Mladen Jovanić.
Zaista lepo i nesvakidašnje
Izgleda sjajno.Bravo za ideju i realizaciju.Kratku izjavu povodom predstavljanja murala dao je i Mladen Jovanić.
Zaista lepo i nesvakidašnje

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Имам два питања.Ово изгледа величанствено.Шта ће бити кад угостимо цигане и гробаре?Друго,о реконструкцији источне трибине се говори већ две три године,шта ћемо кад нам УЕФа забрани да играма на Карађорђу,пошто источна трибина нема адекватне излазе и улазе,кад она стварно буде морала да се реконструише.?
Izgleda svetski! Sad ga treba sacuvati...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ne znam o kakvom cuvanju je rec, ali samo mentolski i maloumnici mogu da presaraju ovako nesto. Jedini i osnovni razlog za to je taj sto ovo nije navijacki grafit. Samo najordinarnija budaletina moze da upropasti tako nesto.
Mada, cekaj... pa Radoje je verovatno i mislio na te poluljude bez grama mozga kad je konstatovao da ga treba sacuvati...
Mada, cekaj... pa Radoje je verovatno i mislio na te poluljude bez grama mozga kad je konstatovao da ga treba sacuvati...

- severozapad
Svaka čast momcima koji se trenutno cimaju oko marketinga u klubu. Ovde pravimo pomake koje nismo imali još od, po meni, Vislavskog-Kostića i tog vremena kada se to ipak radilo preko marketinške agencije i ljudi koji o tome znaju malo više.
Šteta je što i dalje najviše ideja, realizacije ide od navijača a ne od ljudi koji su valjda za to plaćeni..ali ko zna zašto je dobro.
Velika je šteta što ništa nije bilo od tih dresova retro, tj. što je samo mali broj ljudi došao do njih. Trebalo bi to ponoviti do kraja godine.
Predlog upravi kluba i momcima koji se trenutno cimaju oko tih stvari.
Mogao bi da se napravi neki komplet za 100god (dres, vino, knjiga, bedž...) i da ide po nekoj ceni koja bi pokrila troškove proizvodnje uz malu zaradu. Ne znam, nek košta recimo 4000din (jasno mi je da je za mnoge ovo previše ali neka onda idu i pojedinačno).
Takodje, dajte da se konačno odradi i okej online shop sa normalnim stvarima za naručiti bez stres loptica i sindikalnih upaljača, otvarača, frizbija.
Samo nastavite sa dobrim radom.
Šteta je što i dalje najviše ideja, realizacije ide od navijača a ne od ljudi koji su valjda za to plaćeni..ali ko zna zašto je dobro.

Velika je šteta što ništa nije bilo od tih dresova retro, tj. što je samo mali broj ljudi došao do njih. Trebalo bi to ponoviti do kraja godine.
Predlog upravi kluba i momcima koji se trenutno cimaju oko tih stvari.
Mogao bi da se napravi neki komplet za 100god (dres, vino, knjiga, bedž...) i da ide po nekoj ceni koja bi pokrila troškove proizvodnje uz malu zaradu. Ne znam, nek košta recimo 4000din (jasno mi je da je za mnoge ovo previše ali neka onda idu i pojedinačno).
Takodje, dajte da se konačno odradi i okej online shop sa normalnim stvarima za naručiti bez stres loptica i sindikalnih upaljača, otvarača, frizbija.
Samo nastavite sa dobrim radom.
Bitno je da konacno ima sluha u klubu za navijacke ideje i da se ovaj marketing koji gledamo u zadnje vreme radi sa sarmom i u onom pravom slaninarskom duhu a ne seljana i kopiranje...Šteta je što i dalje najviše ideja, realizacije ide od navijača a ne od ljudi koji su valjda za to plaćeni..ali ko zna zašto je dobro.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- PanonskiFantom
Ovo je odlično!
Za početak i više nego odlično! Oseti se da su marketing uzeli da rade mlađi ljudi sa svežim idejama.Činjenica je da će trebati još mnogo para i cimanja oko marketinga da se narod vrati na stadion, ali nije nemoguće. Samo rad, rad i rad. Super, samo tako nastavite.
Za početak i više nego odlično! Oseti se da su marketing uzeli da rade mlađi ljudi sa svežim idejama.Činjenica je da će trebati još mnogo para i cimanja oko marketinga da se narod vrati na stadion, ali nije nemoguće. Samo rad, rad i rad. Super, samo tako nastavite.
Vise nista nije isto!
-
Mural odlično izgleda, iskreno se nadam da ga bezmozgaši neće oskrnaviti...
Svaka čast ljudima koji su osmislili i odradili sve ovo!
Realno, skoro nikada ne prolazim kraj istočne tribine ali nikad nije kasno za zdrave navike!
Još jednom BRAVO!
Svaka čast ljudima koji su osmislili i odradili sve ovo!
Realno, skoro nikada ne prolazim kraj istočne tribine ali nikad nije kasno za zdrave navike!
Još jednom BRAVO!