Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: Marketing kluba

Post by budababa »

Ako dobro čuh, ovako će biti ukrašeno 18 stajališta u Novom Sadu.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Djisa

Post by Djisa »

Udjem pre neki dan u bebi radnju da kupim klincu portiklu, pitam devojcicu sto radi da mi pokaze sta imaju, a ona ko iz topa, imamo portikle zvezde I partizana :evil: :evil: :evil: !!!
Kup je nas!
Marcello

Post by Marcello »

Djisa wrote:Udjem pre neki dan u bebi radnju da kupim klincu portiklu, pitam devojcicu sto radi da mi pokaze sta imaju, a ona ko iz topa, imamo portikle zvezde I partizana :evil: :evil: :evil: !!!
Najnormalnija stvar u Novom Sadu. Na našu sramotu!

Btw. verovatno je ranije bilo pisanija na tu temu, ali, da sad ne babram. Da li iko od forumaša, koji je blizak klubu, zna koji je j.b.ni razlog, da se ne prodaje makar franšiza za pravljenje rekvizita malim preduzetnicima? U čemu je fora, ko koči sve ove godine? Meni su u "Murketu" rekli da gomila stranaca traži suvenire FKV, ljudi ne žele blizanačke gluposti da kupuju u Novom Sadu i, naravno, ostaju u neverici kad čuju da toga nema...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
lazarr

Post by lazarr »

Marcello wrote:
Djisa wrote:Udjem pre neki dan u bebi radnju da kupim klincu portiklu, pitam devojcicu sto radi da mi pokaze sta imaju, a ona ko iz topa, imamo portikle zvezde I partizana :evil: :evil: :evil: !!!
Najnormalnija stvar u Novom Sadu. Na našu sramotu!

Btw. verovatno je ranije bilo pisanija na tu temu, ali, da sad ne babram. Da li iko od forumaša, koji je blizak klubu, zna koji je j.b.ni razlog, da se ne prodaje makar franšiza za pravljenje rekvizita malim preduzetnicima? U čemu je fora, ko koči sve ove godine? Meni su u "Murketu" rekli da gomila stranaca traži suvenire FKV, ljudi ne žele blizanačke gluposti da kupuju u Novom Sadu i, naravno, ostaju u neverici kad čuju da toga nema...
Vladu (Murketa) znam jako dugo i pitao sam ga baš o tome.
Reče mi čovek da bi rado prodavao Vošine stvari ali jednostavno nema odakle i od koga da nabavi.

Ono što mu ponekad dođe je vrlo lošeg (piratskog) porekla i radije ga ne bi ni prodavao.
Znači, problem je što klub nema način da distribuira bilo kakvu vrstu suvenira.
Uostalom, da može, radio bi to klub sam bez posrednika.....
rula

Post by rula »

U narednih 10-20 dana počinju radovi u prostorijama na zapodnoj tribini u koje se sele svi sketori kluba izuzev sportskog. U prizemlju se planira da se otvori klupski šop. Prvobitni plan je bio da se deo ispod velikog juga koji je vidljiv sa bulevara, zatvori i od njega napravi blagajna, šop i muzej. Ipak, uzevši u obzir da je to preveliko ulaganje, a da klub nije u najboljoj finansiskoj situaciji, ta ideja je ostala da sačeka stabilizaciju kluba. Dakle kao privremeno rešenje je uzet prizemni deo prostorija na zapadu u koje se klub seli. Uporedo sa radovima na uređenju prostora, klub će poraditi na problemu prodaje jer trenutno ne može da obavlja tu delatnost. Šop bi počeo da radi na leto kad se budu uradili novi dresovi. Do tada će se osmišljavati i praviti proizvodi koji će biti u ponudi.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako nekada na jug planiramo da prebacimo cigane\grobare, ja tamo ne bih nista otvarao od muzeja, shopova itd... Dovoljne bi bile 2 utakmice godisnje sa njima, da ceo trud bude uzaludan. Zapad mi je sasvim logican izbor. Ali i dalje mi nije jasno, zasto se prebacujemo na stadion pored onolikih zgrada koje imamo u Veterniku i za koje placamo Dubroji dug.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:Ako nekada na jug planiramo da prebacimo cigane\grobare, ja tamo ne bih nista otvarao od muzeja, shopova itd... Dovoljne bi bile 2 utakmice godisnje sa njima, da ceo trud bude uzaludan. Zapad mi je sasvim logican izbor. Ali i dalje mi nije jasno, zasto se prebacujemo na stadion pored onolikih zgrada koje imamo u Veterniku i za koje placamo Dubroji dug.
Slažem se da je mnogo bolje da te prostorije budu ispod Zapadne tribine, a isto tako mislim da je veoma dobro što se Administracija seli na Stadion.Neka sport (odnosno Struka i igrači) ostane u FCVB, ali Administracija ne treba da je na periferiji grada, već u njegovom Centru.
Time bi mnoga pitanja, ovde postavljana (npr oko prodaje godišnjih karata, suvenira, konferencija za štampu i slično), ovakvom seobom bila automatski rešena na pravi način.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Ljudi o svemu se picalo na sastanku, svi imate pitanja za sop i o tome se govorolio.Cak je i predsednik rekao da je ocekivao vise ljudi. Momci koji rade na svemu od sajta pa do sopa su zamolili na strpljenje jer rade 1000 poslova trenutno. A finanskijski znate i sami kako stojimo. Uglavnom vise ljudi,vise pitanja za predsednika sledeci sastanak i polako nece ovo moci preko noci! Evo i rime al korak po korak. Za sada meni zvuci ovo kao prica za koju smo se borili! I moju podrsku momci imaju!
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

U kom topiku je isao onaj predlog da se jedna ulica u gradu nazove po Vujketu?

Sad citam na 021 da postoji mogucnost da Somborski bulevar dobije ime po Patrijarhu Pavlu.
Red Firm Telep

Post by Red Firm Telep »

jel postoji jos uvek mogucnost da se preko sajta naruci dres sa stampom?
Marcello

Post by Marcello »

Red Firm Telep wrote:jel postoji jos uvek mogucnost da se preko sajta naruci dres sa stampom?
Pa, ti pokušaj! :mrgreen:
šalim se....nema nikakve šanse! Na žalost!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Stefke

Post by Stefke »

Чекамо клупски шоп :cheers:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Cika Zika

Post by Cika Zika »

Image
rula

Post by rula »

Bilbordi se nalaze na 20 pozicija u gradu.
ristoo7

Post by ristoo7 »

Лепо је видети билборде, али ми се то нешто не уклапа у причу да клуб нема пара. Да ли се зна тачно колико пара иде за билборде и коме иду?
Post Reply