Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Lepe vesti iz Jagodine 

Voja wrote:Posto se Jagodinci redovno sklanjaju Zvezdi ne bi me ni malo zacudilo da svim silama napadnu Partizan u sledecem kolu..... tako da.... u 10 dana Partizan moze i do ocekivana 3 poraza

Ono kad ni 5 tj. 7 minuta nadoknade ne pomaze

- madda fakka
Zanimljivo je da je FK Vojvodina trenutno prva u super ligi, omladinskoj ligi i kadetskoj ligi

I Bog je Slaninar...
Njima dosta akcija ide preko desnog beka koji je sad povredjen,vidi se da im fali u igri i to bi morali da iskoristimo Mijat i Nastic mogu da ih umistavaju po toj strani
Момци згазите ову крш екипу
САМО БОРБЕНО
ПС:

САМО БОРБЕНО

ПС:
Voja wrote: Ono kad ni 5 tj. 7 minuta nadoknade ne pomaze
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво момци!!! Ово треба медијски експлоатисати. Зашто сам убеђен да ћемо за викенд да пошаљемо николића на шалтере Националне службе за незапослене!madda fakka wrote:Zanimljivo je da je FK Vojvodina trenutno prva u super ligi, omladinskoj ligi i kadetskoj ligi![]()

0:4 protiv Bešiktaša, 0:1 protiv Jagodine... Kanda će stari klub "malom Napoleonu" da izvadi kartu za St. Helenu u jednom pravcupodbara wrote:Зашто сам убеђен да ћемо за викенд да пошаљемо николића на шалтере Националне службе за незапослене!

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- churguzijanac
Boze ako te ima, ocekujem u sledecem kolu da nas pogledas i pomognes da poravnamo racune koje imamo sa moralnim pigmejcem i sektasima!
Vreme je da mu urucimo otkaz onako kako smo cinili i sa njegovim prethodnicima!
Mi smo bolji tim i to je najvaznije od svega sto Dzimi treba da prenese nasim momcima u pripremi ove utakmice. Ocekujem tri poljupca, kao onomad u polufinalu kupa.
Vidimo se na JNA
Mi smo bolji tim i to je najvaznije od svega sto Dzimi treba da prenese nasim momcima u pripremi ove utakmice. Ocekujem tri poljupca, kao onomad u polufinalu kupa.
Vidimo se na JNA

Mislim da i sredu moramo rezultatski maksimalno iskoristiti,jer rekao bih da imamo protivnika dostojnog za 5 komada u mrezi,a OFKa em mora da se vadi zbog cetvorke od juce ,em mora da grize zbog svog Terze. Imamo odlican vetar,treba samo da maksimalno rasirimo jedra
Sloboda,Partizan,Donji Srem,Rad,Cukaricki,Radnicki 1923.... idemo momci jos ovo da odradimo.... BEZ POPUSTA!!!!

Sloboda,Partizan,Donji Srem,Rad,Cukaricki,Radnicki 1923.... idemo momci jos ovo da odradimo.... BEZ POPUSTA!!!!

Da ovo je sjajnopodbara wrote:Браво момци!!! Ово треба медијски експлоатисати. Зашто сам убеђен да ћемо за викенд да пошаљемо николића на шалтере Националне службе за незапослене!madda fakka wrote:Zanimljivo je da je FK Vojvodina trenutno prva u super ligi, omladinskoj ligi i kadetskoj ligi![]()

PS
Mene uopšte nije briga za nikolića, bitno je da mi njih opletemo, kao Bešiktaš, sa par komada u mreži.Zreli su ko kruške.
Moramo samo dobro i hrabro otvoriti utakmicu, dalje neće biti problema.Odbrana im je šuplja kao svajcarski sir, samo ih stisnuti i sami će pogrešiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac wrote:Boze ako te ima, ocekujem u sledecem kolu da nas pogledas i pomognes da poravnamo racune koje imamo sa moralnim pigmejcem i sektasima!
Vidimo se na JNA

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
-
Mr ProperMinja wrote:...Taj Nikolic ce proklinjati dan kada nas je napustio...

GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Nikolić: Nismo zaslužili poraz:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=916277
Gari u zivotu nije imao utakmicu u kojoj je zasluzeno porazen ili je, ne daj Boze, on krivac za to...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=916277
Gari u zivotu nije imao utakmicu u kojoj je zasluzeno porazen ili je, ne daj Boze, on krivac za to...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vec satima nikako da se otmem utisku da samo jos 5 pobeda deli ovu generaciju do ispisivanja novih stranica istorije (jesenji prvaci),a mozda nam i manje bodova bude dovoljno.I sto je najvaznije,sami odlucujemo 

Mislim da nasim momcima stvarate nepotreban pritisak tim svim komentarima. To bi bilo opravdano kada bi svako od vas koji komentarisu kako smo blizu jesenje titule i kako ne smemo to propustiri, disli u pavor sledeci vikebd. Medjutim, znam da ce nas bii 150 i jako me je unapred sramota zbog toga. Ja sam pre za to da s vec pozabavljamo time kako da svako povede na silu u nedelhu svakog ko je ikad isao na bilo koju vosinu tekmu, time cete svi mnogo visedoprineti pobedi nad govnima nego ovim opterecujucim komentarima nasim klincima. Znaci sa puno euforije ali bez nabijanja tenzije i uz maksimalno cimanje prvo samih sebe pa onda svih onih koje poznajete. Da nas bude bar 700 u nedelju u kavetu lavora!! Utopija ili ostvarenje sna?!