Voja wrote:Ivan Guti Jovanovic se vratio iz Kine i kaze da jos nije odlucio,Azija ili Evropa.... dakle
Odgovarao bi iz dosta razloga.Na levoj strani brzina, realizacija, iskustvo.Za našu ligu on je pojačanje za Vošu.
Umesto Laneta: Guti.Isto je.Nijedan ne navija za Vošu, ali u trenutnom nedostatku naših, boljih, zažmurićemo na jedno oko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja wrote:Ivan Guti Jovanovic se vratio iz Kine i kaze da jos nije odlucio,Azija ili Evropa.... dakle
Odgovarao bi iz dosta razloga.Na levoj strani brzina, realizacija, iskustvo.Za našu ligu on je pojačanje za Vošu.
Umesto Laneta: Guti.Isto je.Nijedan ne navija za Vošu, ali u trenutnom nedostatku naših, boljih, zažmurićemo na jedno oko.
100% tacno
Kandidati za trenera:
1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
kuzma liman wrote:cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
Ako je iz Sloge, onda može doći u obzir jedino Ružić.U pitanju je dobar fudbaler.Vezni i špic.Ali, mora se uzeti u obzir da momak preskače dva ranga i pitanje je da li će moći ispuniti velika očekivanja ODMAH.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi wrote:
Kandidati za trenera:
1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
Djumi, čiji su ovo kandidati za trenera?Tvoji ili naše uprave
kuzma liman wrote:cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
Ako je iz Sloge, onda može doći u obzir jedino Ružić.U pitanju je dobar fudbaler.Vezni i špic.Ali, mora se uzeti u obzir da momak preskače dva ranga i pitanje je da li će moći ispuniti velika očekivanja ODMAH.
Nebojsa Ruzic je negde 81-82 godiste.Maticni klub mu je Backa(Backa Palanka) bio je jos u Beceju,MTK(Budimpesta),a sada je ubedljivo najbolji napadac Sloge!Vredi pokusati...
Mogao bi biti interesantan i napadac Mladosti(L) Zoran Zukic, o njemu sam pisao vec u par navrata...
Dejane,imas li podataka o Vladimiru Rasicu? Igrao je prosle godine u Spartaku (S),ne znam gde je sad,ali je bio njihov ubedljivo najbolji igrac i strelac....
Dejan wrote:Nebojsa Ruzic je negde 81-82 godiste.Maticni klub mu je Backa(Backa Palanka) bio je jos u Beceju,MTK(Budimpesta),a sada je ubedljivo najbolji napadac Sloge!Vredi pokusati...
Mogao bi biti interesantan i napadac Mladosti(L) Zoran Zukic, o njemu sam pisao vec u par navrata...
Ako je za nas pojacanje covek koji sa dvadeset pet godina jos nije igrao u prvoj ligi onda jbg.
Treca sreca!! Dakle Dejane jel znas nesto o Slavenu Stjepanovicu iz Zete?
Sto se napadaca tice jedino Guti dolazi u obzir kao proveren igrac! Sloga Temerin?? come on get real.......
Sto se izbora trenera tice Beki mozda Vucicevic mozda ostali halt!
sta fali vermezovicu on je po meni jedan od boljih trenera u nasoj ligi u zadnjih 5 godina ! a sto se tice ruzica njegov trener mi je rekao da bi bio koristan u fkv !!