Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Ivan Guti Jovanovic se vratio iz Kine i kaze da jos nije odlucio,Azija ili Evropa.... dakle 8)
Odgovarao bi iz dosta razloga.Na levoj strani brzina, realizacija, iskustvo.Za našu ligu on je pojačanje za Vošu.
Umesto Laneta: Guti.Isto je.Nijedan ne navija za Vošu, ali u trenutnom nedostatku naših, boljih, zažmurićemo na jedno oko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:
Voja wrote:Ivan Guti Jovanovic se vratio iz Kine i kaze da jos nije odlucio,Azija ili Evropa.... dakle 8)
Odgovarao bi iz dosta razloga.Na levoj strani brzina, realizacija, iskustvo.Za našu ligu on je pojačanje za Vošu.
Umesto Laneta: Guti.Isto je.Nijedan ne navija za Vošu, ali u trenutnom nedostatku naših, boljih, zažmurićemo na jedno oko.
100% tacno :!:

Kandidati za trenera:
1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
kuzma liman

Post by kuzma liman »

cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
Turija

Post by Turija »

kuzma liman wrote:cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
Ako je iz Sloge, onda može doći u obzir jedino Ružić.U pitanju je dobar fudbaler.Vezni i špic.Ali, mora se uzeti u obzir da momak preskače dva ranga i pitanje je da li će moći ispuniti velika očekivanja ODMAH.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Djumi wrote: Kandidati za trenera:
1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
Djumi, čiji su ovo kandidati za trenera?Tvoji ili naše uprave :?: :?
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Turija wrote:
kuzma liman wrote:cuo sam negde da ce vosa doveti jednog napadaca iz sloge iz temerina ne mogu da se setim prezimena znam da je za njega zainteresovana i mladost iz apatina . inace on je prvi strelac srpske lige grupa vojvodina
Ako je iz Sloge, onda može doći u obzir jedino Ružić.U pitanju je dobar fudbaler.Vezni i špic.Ali, mora se uzeti u obzir da momak preskače dva ranga i pitanje je da li će moći ispuniti velika očekivanja ODMAH.
to je taj !!!!
Dejan

Post by Dejan »

Nebojsa Ruzic je negde 81-82 godiste.Maticni klub mu je Backa(Backa Palanka) bio je jos u Beceju,MTK(Budimpesta),a sada je ubedljivo najbolji napadac Sloge!Vredi pokusati...

Mogao bi biti interesantan i napadac Mladosti(L) Zoran Zukic, o njemu sam pisao vec u par navrata...
Anonimus

Post by Anonimus »

Dejane,imas li podataka o Vladimiru Rasicu? Igrao je prosle godine u Spartaku (S),ne znam gde je sad,ali je bio njihov ubedljivo najbolji igrac i strelac....
nboya
Administrator

Post by nboya »

Dejan wrote:Nebojsa Ruzic je negde 81-82 godiste.Maticni klub mu je Backa(Backa Palanka) bio je jos u Beceju,MTK(Budimpesta),a sada je ubedljivo najbolji napadac Sloge!Vredi pokusati...

Mogao bi biti interesantan i napadac Mladosti(L) Zoran Zukic, o njemu sam pisao vec u par navrata...
Ako je za nas pojacanje covek koji sa dvadeset pet godina jos nije igrao u prvoj ligi onda jbg.
UPRAVA NAPOLJE!!!
nboya
Administrator

Post by nboya »

1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
:? Sacuvaj Boze :x
UPRAVA NAPOLJE!!!
shecky

Post by shecky »

Treca sreca!! Dakle Dejane jel znas nesto o Slavenu Stjepanovicu iz Zete?
Sto se napadaca tice jedino Guti dolazi u obzir kao proveren igrac! Sloga Temerin?? come on get real.......
Sto se izbora trenera tice Beki mozda Vucicevic mozda ostali halt!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

sta fali vermezovicu on je po meni jedan od boljih trenera u nasoj ligi u zadnjih 5 godina ! a sto se tice ruzica njegov trener mi je rekao da bi bio koristan u fkv !!
max

Post by max »

kuzma liman wrote:sta fali vermezovicu on je po meni jedan od boljih trenera u nasoj ligi u zadnjih 5 godina !
Slazem se i mislim da je najbolje resenje birajuci izmedju te cetvorice
Cause

Post by Cause »

A Tumbakovic na nasem delu tribine? :lol:
" Dečko je pun zmajova! "
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:
1.Bekvalac
2.Vucicevic
3.Vermezovic
4.Krmpotic
Djumi, čiji su ovo kandidati za trenera?Tvoji ili naše uprave :?: :?
Turija ovo nisu moji kandidati.Moji kandidati su Sosa Babic ili Misa Kosanovic :!: Ali kako je Rajevac krenuo sve je moguce :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply