WestSide wrote:Pridruzujem se pokretu "Intervju sa kapitenom"!
Traka i poštovanje - KAPITEN
- lala sa Istoka
20. maj 2010. | 13:10 | Izvor: B92 | http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=432652
Izgleda da ne misle svi isto:Mare wrote:20. maj 2010. | 13:10 | Izvor: B92 | http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=432652
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Superlige
- Red Marquis
- Moderator
- Red Marquis
- Moderator
Nikako da prokomentarišemo da je novi kapiten Vojvodine, sasvim zasluženo, postao Željko Brkić! Verujem da je ovaj izbor po volji svima i da ćemo se svi mi ovde makar jednom složiti da je ovaj put pravi čovek na pravom mestu, ili možda grešim? Ne znam ko je njegov zamenik, ali po meni tu mogu da dođu samo dva imena u obzir Janko Tumbasević i Slobodan Medojević.
- novosadjanin
Svaka čast Vuletu, čovek je za primer, ali mislim da je Tumba zaslužio da bude pre Vuleta. Ne samo što je duže u klubu nego je pokazao da je spreman da se žrtvuje za klub (igrao levog beka u delu prošle sezone) i sve ove godine je igrao maksimalno ne štedeći ni sebe ni protivnike. Često su igrači u lošijoj formi imali prednost u odnosu na njega, ali Tumba nikad svojim ponašanjem i izjavama nije osramotio klub, pljuvao po trenerima, svađao se sa njima preko novina ko neki (npr. Aleksić). Po trenutnoj formi zaslužuje da bude u startnih 11 pre Mede!novosadjanin wrote:Ja bih dodao i Vulicevica u krug zamenika kapitena.
Mozda ovim redom u zavisnosti od toga ko je na terenu: Brkic - Medojevic - Vulicevic - Tumbasevic
- Grof Žekula
- Administrator
Pred kraj utakmice sa Napretkom na "Vujadinu Boškovu" kada je jedan vremešni gospodin krenuo kući (spremala se kiša, je l') prišao je Brki iza gola sa rečima: "Takvog te volim" i uglavnom ga pohvalio što puno priča, viče, komanduje odbranom... Brka se nasmejao, pokazao na svoju levu ruku i rekao: "To je zbog trake". Bio je srećan kao malo dete.
Jedno su izjave za novine da su svi oni ekipa i da nije važno ko je kapiten, ko daje golove, ko asistira etc. ali, videlo se da mu je baš stalo. Lepo je kada traka ide onom koji je ne uzima zdravo za gotovo! Obaška, što ju je odavno zaslužio.
Jedno su izjave za novine da su svi oni ekipa i da nije važno ko je kapiten, ko daje golove, ko asistira etc. ali, videlo se da mu je baš stalo. Lepo je kada traka ide onom koji je ne uzima zdravo za gotovo! Obaška, što ju je odavno zaslužio.
Najzad da se ispravi jedna velika nepravda - sportska i ljudska.the Gari wrote:... Brka se nasmejao, pokazao na svoju levu ruku i rekao: "To je zbog trake". Bio je srećan kao malo dete.
Brkić sa trakom, i sa normalnom odbranom u Voši, biće sigurno No1 i u našoj Reprezentaciji.
Prošla sezona i prošla ,,odbranbena" linija u postavi Vojvodine otele su mu najmanje 2 godine karijere.
Jedan je Brka Kapiten

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov