Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Marketinški Apija je bio mnogo jača figura, ali nikad do kraja iskorišten.
'Lebe mekani... Ovaj je neki futsalaš, jedva sam ga na Guglu našao. Taj nije uspeo sebe da ispromovišeProjekat će realizovati Umberto Catarraso, zvanični FIFA Agent i Akira Yoshida, bivši japanski fudbaler koji već radi sa nekoliko velikih klubova širom sveta, a sve u cilju promocije klubova i mladih igrača.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sledeće sezone očekujem bar 2000 hiljade Japanaca na svakoj našoj utakmici,otkupljena tv prava za minimum deset zemalja u Aziji i prihod od istih barem 10 miliona godišnje.budababa wrote:'Lebe mekani... Ovaj je neki futsalaš, jedva sam ga na Guglu našao. Taj nije uspeo sebe da ispromovišeProjekat će realizovati Umberto Catarraso, zvanični FIFA Agent i Akira Yoshida, bivši japanski fudbaler koji već radi sa nekoliko velikih klubova širom sveta, a sve u cilju promocije klubova i mladih igrača.
Ideja je odlična,ali mislim da je kompas otišao u qur.. već odavno.
Malo vise detalja o agenciji - http://www.fifa-agents.com/about_us.html
Bila pre neko vreme ovde na forumu pustena neka slicna prica o "medijskoj ofanzivi" Vose na azijskom trzistu (mislim da je konkretno Koreja bila u pitanju) gde se pricalo o re-brendiranju i menjanju simbola kluba (grb, dersovi pola belo pola crveno), pisem po secanju mozda se ne secam dobro, jel' ovo sad ista ta sema ili je nesto novo u pitanju?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ugovor je potpisan na godinu dana, koje ce ujedno biti i probni period posle cega ce se videti u kom pravcu je eventualno moguca dalja saradnja. Ugovor podrazumeva dolazak igraca sa azijskog trzista starosti 18-21 godinu na odredjeni vremenski period u nas klub gde ce trenirati sa omladincima, odnosno prvim timom. Klub nema nikakvih troskova, osim koriscenja postojecih resursa, hrana i smestaj. Klub ce po ovom osnovu prihodovati, nista specijalno, ali je prihod. Agencija se naplacuje od Japanaca. Klub ima opciju da ponudi ugovor igracu ako proceni da mu je potreban. Niko ne gaji lazne iluzije, ali neka vrata su odskrinuta, videcemo gde ce nas ona odvesti..
Hvala na podrsci.
Hvala na podrsci.
Vojvodina danas sve zivo radi, osim onog sto jedino treba da radi - IGRA FUDBAL.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Ako je ta agencija sa kojom saradjujemo iole ozbiljna ovo je dobar potez ,Azijsko trziste je jedno od najacih i cak i mali udeo u njemu bi nam znacio. Ako se dobro odigra to sa Japancima mogu se privuci sponzori ,mladi igrac itd ,ne treba ocekivati odmah neke velike rezultate ali ako vec imamo veoma mali rizik sto ne probati
Prica deluje sasvim zanimljivo!
Ta priča odavno postoji i nije ništa novo... Japanci koji nisu dobri za njihovu ligu idu u slabije lige evrope da se uče fudbalu.. Pa ih tako već ima preko 20 u Crnoj Gori.Dejan wrote:Prica deluje sasvim zanimljivo!
http://www.vijesti.me/sport/japanci-oku ... oru-109817
- kafe bagdad
Gordon Benett, Rodney!
Priča bi bila ozbiljna, kada bi mi bili ozbiljan klub i ozbiljno se prihvatili posla.
Evropa je atraktivna za Aziju, pa onda i Novi Sad i Vojvodina su dosta atraktivni (lokacijski) za njih.
Verujem da bi takvim marketingom dobili tamo više navijača, nego bilo kakvim spektakularnim u Novom Sadu - na sramotu Grada i Novosađana, starih i novih.
Evropa je atraktivna za Aziju, pa onda i Novi Sad i Vojvodina su dosta atraktivni (lokacijski) za njih.
Verujem da bi takvim marketingom dobili tamo više navijača, nego bilo kakvim spektakularnim u Novom Sadu - na sramotu Grada i Novosađana, starih i novih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Да ли може неко од упућенијих да каже шта се дешава са клупским шопом? Пре месец дана најављено је пресељење клупских сектора (изузев спортског) и отварање шопа у просторијама на западној трибини. Да ли су почели радови, и ако јесу докле су стигли 

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad kad nam uzmu Vujadina, sve ce se preseliti na stadion 

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....