Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Marketing kluba

Post by 1892 »

Kako jednostavan način da se uništi lepa tema, najpametnije bi bilo da admin uzme i pobriše sve a nek dečko koji je pitao skupi predloge i stavi na glasanje ali verujem da je i njemu preselo od ovih iluzornih rasprava....
Come on you Reds!
borrissey

Post by borrissey »

Klasika kod nas. Što kaže jedan moj prijatelj, najpre dođu fašisti pa urlaju smrt pederima, ciganima i psima, a onda dođu antifašisti i urlaju smrt fašistima. Ljudi, manite se ćorava posla, nemojte da zaboravite činjenicu da ljubav prema klubu treba da nas spaja, pogotovo ideja pravljenja piva na temu FKV.

Elem, da, počeli smo glasanje :) Ovo su finalni predlozi.

1. Stari Vujadin - Voša Red Ale (malo sam izmenio Ogijev predlog)
2. Ponos nizije - Voša Red Ale
3. Praški student - ?
4. Slaninarsko - večito treće
5. Stara dama - ?

Vojvođansko sam isključio iz predloga, kako ne bismo imali povoda za novim podelama.

Moj glas: Ponos nizije - Voša Red Ale
johnny

Post by johnny »

Moj glas ide za Praški student.
Originalno, novo, nije postalo fraza kao neki predlozi.
ssnigd

Post by ssnigd »

Glas za Vecito trece - tipicno slaninarski :thankyou:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

laki wrote:Da li je moguce da neki navodno ne kontaju da VOJVODJANSKO, nije izvedenica od FKVOJVODINA?! VOJVODINASKO bi bila prava izvedenica. I sad nece da odstupe od toga, kao da je pitanje zivota i smrti.

Baj d vej, ne znam da li smo poceli da glasamo, ali Stara dama je po meni mozda najbolji predlog. Zvuci bas onako sa stilom i smekerski.
Ja ne znam šta nije jasno. Predlog je bio Vojvođansko, a ne Vojvodinaško. Jel neko rekao da naziv mora strogo imati veze sa klubom? Nećeš ni ti da odstupiš kao da je u pitanju opstanak Republike Srbije!
Vise nista nije isto!
N13

Post by N13 »

Moj favorit je Stari Vujadin :)

Ako se ikad odlučiš na širu proizvodnju, već mogu da zamislim cenovnik "Lav", "Jelen", "Zaječarsko", "Stari Vujadin"... sam naziv privlači ljude da se opredele za Vujadina pre svih :)
Turija

Post by Turija »

Mislim da je Brick dao pravi zaključak ove diskusije.
Predloga je sasvim dovoljno, pa neka Borrissey bira.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

PanonskiFantom wrote:
laki wrote:Da li je moguce da neki navodno ne kontaju da VOJVODJANSKO, nije izvedenica od FKVOJVODINA?! VOJVODINASKO bi bila prava izvedenica. I sad nece da odstupe od toga, kao da je pitanje zivota i smrti.

Baj d vej, ne znam da li smo poceli da glasamo, ali Stara dama je po meni mozda najbolji predlog. Zvuci bas onako sa stilom i smekerski.
Ja ne znam šta nije jasno. Predlog je bio Vojvođansko, a ne Vojvodinaško. Jel neko rekao da naziv mora strogo imati veze sa klubom? Nećeš ni ti da odstupiš kao da je u pitanju opstanak Republike Srbije!
Nema ja sta da odstupim. Lik nije rekao da ce da pravi pivo i da mu trebaju bilo kakvi predlozi, nego predlozi koji imaju veze sa FKV. Ali masovno su ljudi poludeli za necin sto nema veze sa FKV. Ima veze sa delom nase drzave. Ja sam rekao da je iz tog razloga jako glup predlog, a rekao sam i da znam zasto su svi zapenili oko naziva VOJVODJANSKO. Nije tesko zakljuciti. Ali onda su se javili neki neverovatno nebulnozni komentari kako ce uskoro da nam smeta i naziv naseg kluba i slicno. Pa koliko znam, naziv kluba je izveden od reci VOJVODSTVO, ne vidim zasto bi mi smetalo. Sad mozemo da izvodimo besne gliste, i da nazivamo jedni druge dusmanima, ali ja bih pre nazvao dusmanima one koji zele VOJVODJASNO a ne VOJVODINASKO pivo. Jer ovo treba da bude navijacko pivo a ne politicko.

Zao mi je sto se boriseju ne dopada Stara dama, jer, kao sto sam rekao , zvuci bas prefinjeno, otmeno i gospodski. Ali ok, on pravi pivo, neka sam odluci o imenu, pa makar to bilo i ono nebulnozno VOJVODJANSKO.

Ajde uzdravlje svima. :cheers:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Smorili ste najuzasnije... :roll:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
borrissey

Post by borrissey »

Ljudi, pliz bez daljeg komentarisanja i svađanja na ovu temu. Ko hoće nek glasa za predloge, ko neće, nek isprati glasanje i uživa u pivu kad stigne.

Hvala.
Milan

Post by Milan »

laki wrote:Nema ja sta da odstupim. Lik nije rekao da ce da pravi pivo i da mu trebaju bilo kakvi predlozi, nego predlozi koji imaju veze sa FKV. Ali masovno su ljudi poludeli za necin sto nema veze sa FKV. Ima veze sa delom nase drzave. Ja sam rekao da je iz tog razloga jako glup predlog, a rekao sam i da znam zasto su svi zapenili oko naziva VOJVODJANSKO. Nije tesko zakljuciti. Ali onda su se javili neki neverovatno nebulnozni komentari kako ce uskoro da nam smeta i naziv naseg kluba i slicno. Pa koliko znam, naziv kluba je izveden od reci VOJVODSTVO, ne vidim zasto bi mi smetalo. Sad mozemo da izvodimo besne gliste, i da nazivamo jedni druge dusmanima, ali ja bih pre nazvao dusmanima one koji zele VOJVODJASNO a ne VOJVODINASKO pivo. Jer ovo treba da bude navijacko pivo a ne politicko.
Poludeli su prvo oni koji su zapenili zbog predloga VOJVODJANSKO, pa su se onda ovi drugi javili. Nije mi jasno samo kako velikosrbima ne smeta da navijaci Radnickog Kg nesto nazovu Šumadijsko-to je bas kul, ali zato pene kada se nesto imenuje kao Vojvodjansko. Pogotovo sto bi nas klub svojim imenom trebao predstavljati celu Pokrajnu, koja je pritom i ustavno definisana (za razliku od Sumadije).

Navijanje za Vojvodinu, nekog kome su politicari za poslednjih 25 godina ocigledno lepo urezali u glavu paralelu Vojvodjansko= Separatističko, definitivno predstavlja žestoki nonsens...
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

borrissey wrote:Ljudi, pliz bez daljeg komentarisanja i svađanja na ovu temu. Ko hoće nek glasa za predloge, ko neće, nek isprati glasanje i uživa u pivu kad stigne.

Hvala.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Admini nek postave neku sticky temu, ili na vrh aktuelne sve predloge, da glasamo dok se i Borrisseyu ne smuči i digne ruke od svega.
Io odio Belgrado
rula

Post by rula »

Image
recni galeb

Post by recni galeb »

a i on posto ce praviti 300 flasa neka svaku nazove drugim imenom, e i aj onda majcin sine meni daj to "Vojvodjansko" pa makar crkao od njega... :mrgreen:
Post Reply