Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Да ли је тај Савић у неком сродству са Дулетом Савићем :?: Јако ми личе, онако физички... :D Мислим да је добра ствар што смо довели резервног левог бека, јер Пековић се није показао као адекватна замена за Кизита.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
smor

Post by smor »

Ali vreme nam istice, kiza je malo, malo pa povredjen a pekovic je veoma xmmmmm nesiguran na poziciji beka, prosto je pod moranje da se neko dovede.....

Sta znam, pa valjda je taj gvozedovic dovoljan za nasu smesnu ligu.....ovaj iz cuke neka tamo i ostane....ako je sa 29 godina zaglavio u cuki neka hvala....

Sigurno je jedno, moramo dovesti jos pojacanja.....bojim se da ovi nasi kalkulisu kako ce do januara biti sve ok, a da se u zimskom prelaznom pojacamo......videcemo
Milan

Post by Milan »

Kakav crni Gvozdenović!!?? Pa ako u ovoj raspaloj zvezdi nije mogao da obezbedi mesto u timu, koji če nama ..rac...

Manite me takvih pojačanja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Savić dolazi iz Čukaričkog, onda je verovatno Stepijev izbor. Što se tiče Gvozdenovića ako je fizički spreman i zdrav biće veliko pojačanje za naš tim.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Iako sam skeptik po pitanju ovakvih pojacanja, ovaj put apsolutno podrzavam podbarin post!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Petrovic.B

Post by Petrovic.B »

E, ovako u Vosi je veliki problem napadac! Kako vi kazete razbijac! Uprava se trudi al tesko ide kada su jako teski na novcima! Valjda im je dosta hvalisanja i neuspeha pa sada to rade u maloj tajnosti sto je za svaku pohvalu i mnogo profesionalnije!

Igraci koji se traze ili ajde da kazem da su samo trenutno interesantni;

Leando Costa Miranda
26 leta
preko 190 visok
klub Esporte club Vitoria

sada moja pomoc ljudima za dovodjenje je da su mu menadzeri Malik Halil i Sakic Muhamed koji imaju agenciju pod nazivom New-Srar-Sport Promotion!

adresa B.P. 1720 Lome
mail halil.malik@gmx.com
tel. +228/905 72 89
mob. +49-174/597 62 66
fah +49-236/920 05 86

Oni na ovim prostorima zastupaju puno juznoamerickih fudbalera, pogledajte samo Tavaresa-napadaca Maribora kako je odigrao proslu sezonu!

Drugi je Jael Ferreira Vieira
visina oko 185
20 leta
klub je drugoligas- Bahia
agencija koja ga vodi je doppelpass, Taube Holger i Lazaro Leon

I moj predlog je da se otvori za jednog napadaca sa kojim garantujem da bi se sklopile kockice za toliko godina cekanu titulu! Samo ako smes da rizikujes i ulozis, mozes ocekivati da dobijes i visetruko da ti se vrati! Ovaj igrac je tu negde u ceni Clea, ali je za njega kompletan igrac i za dve klase bolji!

Roger Rodrigues Da Silva - ili samo Roger
24 leta
190
Vitoria
www.europesports.com.br
Covek je razbijac-ubica!

Dosta je sa Bastom, Raskovicem, Joveticem, Nadjom, Kraljem, Rnicem, Songom, Olemebom, Da Kostom, Trajkovicem, Gasicem, Batakom, Simicem, Markovicem, Pavlovicem, portugalcem iz cvajte, brazilcima, gvatemalcima, nkeoliko senegalaca, hertinim brazilcima, Ndukom Rumunom i jos dva brazilca, dva argentinca...

Nije ozbiljno, neprofesionalno je u menadzerskoms svetu i niko nece upravu za ozbiljno uzeti, vec vise izgledaju kao hvalisavci.

Gvozdenovic i Savic su stari i losi igraci bez priprema, koji dolaze samo zato sto ih Zvezda ni o uvoj situaciji nije nikako zelela!!! Dovoljno vam je onad sami da ukapirate sto!
Turija

Post by Turija »

Ne znam u kakvom su fizičkom stanju Savić i Gvozdenović, ali realno je pretpostaviti: u zapuštenom. A kada se možda i spreme, neće nam više trebati.
No, generalno sam protiv dovođenja bekova starijih od 28-29 godina, jer tada niti mogu, niti žele da špartaju duž aut linije, u klubu kakav je danas FK Vojvodina (jedan je Maldini koji je vrhunski fudbaler i koji je u poznim godinama igrao na rezon i prebogato fudbalsko iskustvo.Međutim, ne dovodimo mi Maldinija za beka, već neke zvezdine rezervine rezerve).
Dakle: ja apsolutno protiv takvih ,,pojačanja" :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Gradjanski list wrote:Gvozdenović za gvozdenu odbranu

U Vojvodini zaista rade kao najpreciznije mašine. Odmora u ovom klubu nema, kao da je tek početak priprema. Čvrsto su Novosađani rešili da se pakleno pojačaju za borbe na domaćoj sceni. U crveno-beli tabor doveden je niz igrača i većina su pravi pogodak. Pre svih ovo se odnosi na Miroslava Vulićevića, Naemakea Ađurua, Alina Stojku i Marsela Pleča, koji su već pokazali da su pojačanja u pravom smislu reči. Međutim, novosadski crveno-beli još nisu zaključili listu novajlija.

Juče je potpis na ugovor stavio iskusni Ivan Gvozdenović, koji igra na poziciji levog beka.

– Gvozdenović je igrao sa mnom u Crvenoj zvezdi – istakao je sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić. – Bio je i kapiten tima i zaista je pravi. Igrao je u belgijskim i ukrajinskim klubovima, pa se vratio na "Marakanu".

Gvozdenović je juče odradio i popodnevni trening, a možda će se naći na spisku trenera Dragoslava Stepanovića za duel s Metalcem iz Gornjeg Milanovca. Ova utakmica na programu je u subotu od 17.30 sati.

– Ivan je proveren fudbaler – nastavio je Pantelić. – Igrao je u dobrim klubovima. Morali smo da ga dovedemo jer još ne znamo koliko će zbog povrede pauzirati Džozef Kizito.

Voša je po Pantelićevim rečima zainteresovana i za Nemanju Savića, levog beka Čukaričkog, ali sportski direktor kluba nije želeo da iznosi detalje u vezi s eventualnim transferom ovog fudbalera. Savić je stigao u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, ali još uvek nema papire da je slobodan igrač jer je u sporu s Čukaričkim, što bi trebalo da reši Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Inače, pored Džozefa Kizita, koji je već duže van pogona, ne trenira ni Naemake Ađuru, pošto mu je u duelu u Kuli slomljena ušna školjka, a u Vojvodini veruju da će s laganim treninzima početi za dan-dva.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Па ако већ траже играча из Чукаричког зашто не доведу најбољег, који нема обавезе према ниједном клубу и који је вољан да се врати ако га позову... 3 лева бека, мислим да нема потребе више доводити леве бекове, довољни су Киза и Гвоздени. Нама треба Сепуја, нападач разбијач који зна гол дати :!:
Milan

Post by Milan »

budababa wrote:
Gradjanski list wrote:Gvozdenović za gvozdenu odbranu

Gvozdenović je igrao sa mnom u Crvenoj zvezdi – istakao je sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić. – Bio je i kapiten tima i zaista je pravi. Igrao je u belgijskim i ukrajinskim klubovima, pa se vratio na "Marakanu".
Nadam se da ovo nije bio presudan faktor u dovođenju Gvozdenovića...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Гвозденовић је искусан интернационалац(Oн и Стојка су били саиграчи у Брижу). У звезди није добио шансу због међусобних трвења у управи. Могао би да буде огромно појачање за овај тим!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

podbara wrote:Гвозденовић је искусан интернационалац(Oн и Стојка су били саиграчи у Брижу). У звезди није добио шансу због међусобних трвења у управи. Могао би да буде огромно појачање за овај тим!
Потписујем :!: п.с. Сетимо се Шарца...
Dejan

Post by Dejan »

Ivan Gvozdenović iz Zvezde u Vošu
Petak, 21. avgust 2009. 09:35

Još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde nosiće dres Vojvodine u narednom periodu.

Ivan Gvozdenović, koji se prošle sezone vratio u Zvezdu, ali bez značajnijeg pečata u njoj, potpisao je dvogodišnji ugovor sa novsadskim crveno-belima.

"Sportski žurnal" prenosi da je Gvozdenović dobio prednost u odnosu na Nebojšu Savića iz Čukaričkog koji je takođe bio u kombinaciji da pojača levu stranu odbrane Vojvodine.

Gvozdenović je ponikao u Boru, gde je i rođen pre 31 godinu, a pre odlaska u inostranstvo, igrao je za pirtoski Radnički, Napredak, Milicionar, a afirmisao se u Crvenoj zvezdi. Igrao je za belgijski Briž, francuski Mec...

Osim Gvozdenovića, od bivših igrača Zvezde u Vojvodini trenutno igraju napadač Dragan Mrđa i vezista Mario Đurovski.

(MONDO)
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Zeljafcv wrote:Па ако већ траже играча из Чукаричког зашто не доведу најбољег, који нема обавезе према ниједном клубу и који је вољан да се врати ако га позову... 3 лева бека, мислим да нема потребе више доводити леве бекове, довољни су Киза и Гвоздени. Нама треба Сепуја, нападач разбијач који зна гол дати :!:
Ja stvarno ne znam gdesu njima oci,covek bre kroz zid prolazi,al kolko ja vidim nije tu u pitanju sport izgleda se on zamerio nekom iz uprave npr Rabrenu ili...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
etxeberria

Post by etxeberria »

Usudjujem se da kazem da nam ne treba, imamo Grozdanoskog koji solidno moze da zameni Kizu, a i Pekovica. Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom u vezi njega, ali je on po meni sasvim dobro odigrao tog levog beka sto se tice defanzivnih zadataka, u ofanzivi ionako nista nisam ocekivao od njega.
sam svoj najveci neprijatelj
Post Reply