Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ne znam šta da mislim o ovom Rumunu. Igrač iz prosečne ekipe iz lige koja je verovatno slabija od naše. Da je barem reprezentativac.
Uz to koliko vidim ove sezone nije imao produkciju u napadu, za razliku od prošle.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

Mihail Butean čini mi se kao ok igrač. Sigurno je bolji od Lazarevića
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri May 31, 2024 8:42 pm Ne znam šta da mislim o ovom Rumunu. Igrač iz prosečne ekipe iz lige koja je verovatno slabija od naše. Da je barem reprezentativac.
Uz to koliko vidim ove sezone nije imao produkciju u napadu, za razliku od prošle.
Skautiran je on i to dobro toliko sam čuo, hteli smo ga prošle zime i na kraju nije stigao.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Srbendinho wrote: Fri May 31, 2024 8:40 pm Је ли неко некада гледао овог Румуна или му је једина преференца то што је слободан и што не треба обештећење?

Је ли се од Бјелоруса дефинитивно одустало? (онај дефанзивни везни о којем смо странице исписали у прошлом прелазном року)
Defanzivno je bolji od Lazarevića, pismeniji, ne zaleće se, ne ostaje visoko mnogo i sa te strane nije divljak, ali ofanzivni doprinos dosta tanak. Ima dugu loptu dobru, a centarsuti uglavnom baloni.
SlaninarIzNS

Post by SlaninarIzNS »

ElMaestro13 wrote: Fri May 31, 2024 8:46 pm
Srbendinho wrote: Fri May 31, 2024 8:40 pm Је ли неко некада гледао овог Румуна или му је једина преференца то што је слободан и што не треба обештећење?

Је ли се од Бјелоруса дефинитивно одустало? (онај дефанзивни везни о којем смо странице исписали у прошлом прелазном року)
Defanzivno je bolji od Lazarevića, pismeniji, ne zaleće se, ne ostaje visoko mnogo i sa te strane nije divljak, ali ofanzivni doprinos dosta tanak. Ima dugu loptu dobru, a centarsuti uglavnom baloni.
Dobro je to što igra defanzivno bolje od Lazarevića i Bjekovića , Al ja mislim da će biti i ofanzivno dobar ali po snimcima je skroz okej ali može i bolje.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

SlaninarIzNS wrote: Fri May 31, 2024 8:52 pm
ElMaestro13 wrote: Fri May 31, 2024 8:46 pm

Dobro je to što igra defanzivno bolje od Lazarevića i Bjekovića , Al ja mislim da će biti i ofanzivno dobar ali po snimcima je skroz okej ali može i bolje.
Iz mog iskustva ne treba verovati u hajlajte posebno za ofanzivni segment igre, jer veruj mi da je moguce i treceligaskom fudbaleru napraviti da izgleda kao Dani Alves. Defanzivno je bolji 100%, a ofanzivno cemo videti, nesto nisam siguran da ce to biti bolje od Lazarevica, ali zivi bili pa videli :)
djoks

Post by djoks »

Па овај бек на 38 утакмица има 1 асистенцију сачувај Боже
VošaNS

Post by VošaNS »

VOŠA KRENULA UDARNIČKI: MARKO VELIČKOVIĆ STIŽE NA “KARAĐORĐE”

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ore/483622

I mozzart preneo vest.
Last edited by VošaNS on Fri May 31, 2024 9:13 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Сланинари полећемо!
Креће летњи прелазни рок,Румун ми изгледа пристојно видећемо.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Po imenima koja su u opticaju ovih dana cini mi se da trazimo pojacanja Super ligu, a ne za Evropu
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Прва позитивна ствар су појачања пре почетка припрема.Друго куповина бонуса је залог за будућност где ћемо зарадити сигурно,уз то следеће године два бонуса.Цена за Величковића је реална,Лучани су продали Гордића,Јојића и Сремчевића за велику лову,пуни су ко брод,тако да неће код њих бити черупања.Нек нам је срећан прелазни рок,за доброг играча увек има места.
Karlsson

Post by Karlsson »

Koliko vidim Rumuni su baš tanki sa desnim bekovima. Mogli bi mi od ovog i reprezentativca da napravimo.
VošaNS

Post by VošaNS »

Treba nam sad još levi bek, veznjak ili dva i desno krilo. Ukoliko ode Ivanović onda i špic.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply