Transferi
Re: Transferi
Ne znam šta da mislim o ovom Rumunu. Igrač iz prosečne ekipe iz lige koja je verovatno slabija od naše. Da je barem reprezentativac.
Uz to koliko vidim ove sezone nije imao produkciju u napadu, za razliku od prošle.
Uz to koliko vidim ove sezone nije imao produkciju u napadu, za razliku od prošle.
-
Mihail Butean čini mi se kao ok igrač. Sigurno je bolji od Lazarevića
- Deep Purple
Skautiran je on i to dobro toliko sam čuo, hteli smo ga prošle zime i na kraju nije stigao.
-
Defanzivno je bolji od Lazarevića, pismeniji, ne zaleće se, ne ostaje visoko mnogo i sa te strane nije divljak, ali ofanzivni doprinos dosta tanak. Ima dugu loptu dobru, a centarsuti uglavnom baloni.Srbendinho wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:40 pm Је ли неко некада гледао овог Румуна или му је једина преференца то што је слободан и што не треба обештећење?
Је ли се од Бјелоруса дефинитивно одустало? (онај дефанзивни везни о којем смо странице исписали у прошлом прелазном року)
-
Dobro je to što igra defanzivno bolje od Lazarevića i Bjekovića , Al ja mislim da će biti i ofanzivno dobar ali po snimcima je skroz okej ali može i bolje.ElMaestro13 wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:46 pmDefanzivno je bolji od Lazarevića, pismeniji, ne zaleće se, ne ostaje visoko mnogo i sa te strane nije divljak, ali ofanzivni doprinos dosta tanak. Ima dugu loptu dobru, a centarsuti uglavnom baloni.Srbendinho wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:40 pm Је ли неко некада гледао овог Румуна или му је једина преференца то што је слободан и што не треба обештећење?
Је ли се од Бјелоруса дефинитивно одустало? (онај дефанзивни везни о којем смо странице исписали у прошлом прелазном року)
-
Iz mog iskustva ne treba verovati u hajlajte posebno za ofanzivni segment igre, jer veruj mi da je moguce i treceligaskom fudbaleru napraviti da izgleda kao Dani Alves. Defanzivno je bolji 100%, a ofanzivno cemo videti, nesto nisam siguran da ce to biti bolje od Lazarevica, ali zivi bili pa videliSlaninarIzNS wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:52 pmDobro je to što igra defanzivno bolje od Lazarevića i Bjekovića , Al ja mislim da će biti i ofanzivno dobar ali po snimcima je skroz okej ali može i bolje.ElMaestro13 wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:46 pmDefanzivno je bolji od Lazarevića, pismeniji, ne zaleće se, ne ostaje visoko mnogo i sa te strane nije divljak, ali ofanzivni doprinos dosta tanak. Ima dugu loptu dobru, a centarsuti uglavnom baloni.Srbendinho wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:40 pm Је ли неко некада гледао овог Румуна или му је једина преференца то што је слободан и што не треба обештећење?

Па овај бек на 38 утакмица има 1 асистенцију сачувај Боже
VOŠA KRENULA UDARNIČKI: MARKO VELIČKOVIĆ STIŽE NA “KARAĐORĐE”
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ore/483622
I mozzart preneo vest.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ore/483622
I mozzart preneo vest.
Last edited by VošaNS on Fri May 31, 2024 9:13 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Сланинари полећемо!
Креће летњи прелазни рок,Румун ми изгледа пристојно видећемо.
Креће летњи прелазни рок,Румун ми изгледа пристојно видећемо.
Po imenima koja su u opticaju ovih dana cini mi se da trazimo pojacanja Super ligu, a ne za Evropu

-
Прва позитивна ствар су појачања пре почетка припрема.Друго куповина бонуса је залог за будућност где ћемо зарадити сигурно,уз то следеће године два бонуса.Цена за Величковића је реална,Лучани су продали Гордића,Јојића и Сремчевића за велику лову,пуни су ко брод,тако да неће код њих бити черупања.Нек нам је срећан прелазни рок,за доброг играча увек има места.
Koliko vidim Rumuni su baš tanki sa desnim bekovima. Mogli bi mi od ovog i reprezentativca da napravimo.
Treba nam sad još levi bek, veznjak ili dva i desno krilo. Ukoliko ode Ivanović onda i špic.
Stojim u mestu gubim vreme