Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

limanfkv wrote:Ne bih ja bas potcenjivao nase menadzere.Cak sta vise neki od njih su medju najboljima u svom poslu :wink:
E vidis,ja mislim suprotno.Jedino tako umem objasniti razliku izmedju transfera igraca iz nase lige i iz Hrvatske lige recimo.Svi njihovi transferi su visemilionski,a nasi za sicu.Moje misljenje je da ej to bas zbog menadzera,jer uvaljuju cesto skart robu.I onda bolje uvaliti 10 losih i jednog dobrog za recimo 5 miliona,nego cekati jednog dobrog i zaraditi 10 miliona. To je moje vidjenje.Malo je nasih menadzera koji prodaju vise dobrih nego losih igraca.
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

Vojo, uvaljuju i Hrvati "skart" i to sakom i kapom. Mi smo sirovinska baza i zato su nasi igraci toliko ispod cene. Kvalitet nase lige je slab, i naucna je fantastika da neki nas igrac ode iz Srbije u veliki ino klub. Samo ako briljira u reprezentaciji, ili klub napravi odlican rezultat u Champ. league moze da ocekuje ozbiljan transfer. Dinamo je imao seriju odlicnih rezultata u Evropi i uspeo da uvalja par igraca za velike novce. Mi to nemamo vec godinama. Nasi najbolji igraci prvo moraju da odigraju sezonu-dve u nekoj od liga srednjeg kvaliteta (Holandija, Portugal, Francuska, Rusija...) da tamo pokazu kvalitet, pa tek onda pojedini zavrse u nekom ozbiljnom klubu. To je realnost, i nece se promeniti dokle god nasa liga bude ovako jadna.

p.s.

Juce sam popunjavao tabelu na sajtu. Pa, ja ne znam odakle su Mladi radnik, Metalac, BSK (ja mislio onaj predradni BSK, ono sipak).... Sram da me bude. Svaka cast svakome, ali u ozbiljnoj zemlji u elitnu ligu, u najboljem slucaju, moze da zaluta jedan mali klub, pa da na krilima poleta odigra iznad mogucnosti. Trenutno, kod nas su u ovu nasu Jelen superligu zalutali Vojvodina, partizan, zvezda, OFK... Gospoda iz FSS su svojim briljantnim potezom da prosire ligu spustili cenu nasih igraca za bar jos cetvrtinu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:BSK (ja mislio onaj predradni BSK, ono sipak)....
Taj predratni BSK je OFK - ili se varam?

A mislim da je nama bolje da ulazemo u nasu mladost jer do skora Krasic, pa Lane, zatim Kacar i mnogi drugi, a danas primeri Aleksica, Medojevica, Tadica, Mitosevica nam pokazuju gde treba vise paznje posvecivati.
Tako je!

Samo, imamo li mi ceo tim takvih igraca u nasem omladinskom pogonu pa da ne moramo gledati "u komsinske avlije" da bismo kompletirali tim?

Kad je, u zadnjih 20-tak godina, bilo zadnji put da su SVI u nasih prvih 11 prosli sve nase omladinske selekcije, kad nije bio nijedan igrac doveden sa strane...?
ice

Post by ice »

Pavlovic je namestio gol za Javor danas protiv grobara.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Koral

Post by Koral »

Nase pojacanje kaze da bi igralo za Zvezdu i za dzabe :lol: :roll: http://www.mojsport.net/blog/ivan-gvozd ... cu/75.html
Koral

Post by Koral »

Evo prilike da uzmemo jos jednog dobrog igraca, moze nam biti od velike koristi u ovom trenutku, a uz to sansa da se jos jedna pobeda u prelaznom roku ostvari nad Zvezdom http://www.sportske.net/vest/fudbal/spa ... -5782.html
Dejan

Post by Dejan »

Spasojevicu je dovoljan samo poziv i da tog trenutka krene za Novi Sad!
Turija

Post by Turija »

Mislim da je svaka priča o drugom špicu razbijaču (ili bilo kakvom) iluzorna.
Nije nama problem drugi špic (imamo mi tu već Aleksića i Hucišvilija), problem je što taj drugi špic neće (tj ne može) igrati doklegod je Mrđa u Voši.Jednostavno, Mrđa može biti u startnoj postavi, jedino ako je sam u napadu.Pošto Mrđa nije Lazetić, daleko je iznad tog nivoa, i može igrati u Voši (ali ne šampionskoj).
One asistencije u Kuli, kao kontra argument, teško piju vodu. Jer, to su situacije koje se dešavaju jednom na 10 utakmica, i koje lako rešava svako ko se iole bavi fudbalom (kad ispadnu oba centarhalfa iz igre), na širokom slobodnom prostoru.
Kad vidim asistencije Mrđe ispred protivničkih 16m, i u šesnaestercu, kada ima ispred sebe odbranu, onda ću da se izvinim čoveku i kažem:
jeste, Mrđa ume da asistira i može da razmeni lopte (pas) sa svojim saigračima, da napravi šansu kad je teško.
Ali, to nažalost, ne može da se desi preko noći.
Međutim, najžalosnije je što mi imamo spremne napadače koji to mogu (Miša i Aleksić su to jako lepo radili protiv Rabotničkog, a Smiljanić može svojom brzinom i snagom probiti svaku prvoligašku odbranu Jelen Lige, pa makar igrali bunker sa 11 igrača ispred svoga gola.Međutim, izgleda, da baš zato i neće da im pruže prilku, pa da se u to svi uverimo, ili razuverimo, nego nas stalno, bezuspešno, uveravaju u ono prvo :cry: :twisted: .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
smor

Post by smor »

Mrdja je sasvim ok igrac za NASU ligu, pa pogledajte cigane u napadu neki Lekic ( zemunski papak ), za partizan brana-krme- ilic ( zemunski papak 2 )....dijara koji se stalno zali, a u skaldu sa tim i igra....za klea nemam komentar, drvo....za njih je Mrdja igracina, brz, otvara se na obe strane, nekada i dosadan, osica....igrac koji je nama dovoljan za sampionske nade....jednostavno kada blizanci nadju bolje, i mi cemo morati da se pojacavamo...za sada je sasvim dovoljan....gol, penal, asistencija u dva kola pa STA VISE momak/napadac da uradi ?

Sto se tice stranaca Stojka ce biti ubedljivo NAJjaci igrac lige, par poteza koje nisam video na nasim stadionima , odavno... Plec kao da je od stene odvaljen ( dobro jos ima viska, ali resice se ), vidi se da covek ZNA znanje, da je namazan....+ Aleksic u narednik nekoliko kola starter umesto stjepanovica....

Gledao sam i partizan/zvezdu pa ono je u rangu metalca, jad i beda.....mislim da sa dobrim trenerom/menadzmentom/pojacanjima u zimu imamo sansu za titulu.....barm koliko i blizanci....
Milan

Post by Milan »

smor wrote:jednostavno kada blizanci nadju bolje, i mi cemo morati da se pojacavamo...za sada je sasvim dovoljan....gol, penal, asistencija u dva kola pa STA VISE momak/napadac da uradi ?
Turija je lepo primetio (a toga su svi na ovom forumu svesni), nama nisu neophodna pojačanja, nama je potrebno da konačno zaigraju Danijel i Miša!!! Hajde bar da im damo poštenu šansu, pa ako ne ispadne kako treba, lako im se može vratiti sadašnji status. A ovako, kukamo da smo gladni, a pred nosom nam visi šunka koju ne vidimo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare

Post by Mare »

Uvek bih dao prednost Mrđi u odnosu na Mišu, mislim da je Mrđa najbolji špic domaće lige!!!Samo mislim da ga treba upariti sa Danijem, Miša tek kao njihova zmena!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Milan wrote:
smor wrote:jednostavno kada blizanci nadju bolje, i mi cemo morati da se pojacavamo...za sada je sasvim dovoljan....gol, penal, asistencija u dva kola pa STA VISE momak/napadac da uradi ?
Turija je lepo primetio (a toga su svi na ovom forumu svesni), nama nisu neophodna pojačanja, nama je potrebno da konačno zaigraju Danijel i Miša!!! Hajde bar da im damo poštenu šansu, pa ako ne ispadne kako treba, lako im se može vratiti sadašnji status. A ovako, kukamo da smo gladni, a pred nosom nam visi šunka koju ne vidimo...
Слажем се да треба Миша да добије шансу, али како кад је Драгана кренуло, реално гледано, Мрђа у прве 2 утакмице има задовољавајући учинак, мишљења сам да је у животној форми. Па зашто чинити неправду према Мрђи... Што се тиче Алексића, добијаће он већу шансу кад се "одмори", још је он млад па греши, али дотераће њега Степи. :lol: Не може се од тако премладог момка очекивати да предводи напад Војводине. То се нигде на овом свету не ради, са младим играчима сви практикују давање шансе кад је густо, или задњих 15 минута ако се има резултат. У овом тренутку је по мени Мрђа најбоље решење у нападу.

Та мене напад не брине, мене јако брине повреда Кизита, и позиција штопера, шта ћемо радити у случају да нам се неки од штопера повреди :?: А иовако је Плеч у годинама и врло лако се може десити нека повреда, а Ловрић и Пековић нису баш неке шампионске алтернативе...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
WestSide

Post by WestSide »

Mare wrote:Uvek bih dao prednost Mrđi u odnosu na Mišu, mislim da je Mrđa najbolji špic domaće lige!!!Samo mislim da ga treba upariti sa Danijem, Miša tek kao njihova zmena!
Poptuno se slazem...
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
021

Post by 021 »

Kako javlja SOS kanal, Danijel Aleksić je otputovao za Mančester i za očekivati je da će potpisati za City...
stefan

Post by stefan »

Nazalost, slutili smo tako nesto... I ko ce sada da odgovara sto prodajemo jednog od najvecih talenata, koje je klub ikada imao, za par miliona evra, a nismo iskoristili ni delic njegovih mogucnosti ? Ko ce da odgovara za price, koje su nam plasirali prethodnih nedelja, o vizi i umoru ? Ko ce da odgovara sto, nedelju dana pred kraj prelaznog roka, u sezoni u kojoj gajimo najvece ambicije, ostajemo na samo dva napadaca, od kojih jednom ( Misi ) mozda cak vise odgovara i neka malo povucenija pozicija ? Iskren da budem, pocinjem da sumnjam i u Kizinu povredu.
Jedem luka i slanine ...
Post Reply