Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ne znam kako se vi osecate ali mene vec hvata euforija. Svaka cast Firmi za oglas u "Dnevniku" i samom "Dnevniku" za objavljivanje istog.

Samo pobeda. Samo borbeno :!:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Kazu u Dnevniku da Bilbija nece biti spreman za cetvrtak.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Somborac

Post by Somborac »

Image

http://www.youtube.com/watch?v=mST_cOMg ... r_embedded

Kacite ovo svuda, da u sto vecem broju odemo na utakmicu sezone!
Шоп ће у среду радити од 12 до 20 часова због пријава за ову утакмицу !!!
ice

Post by ice »

Pred ovu važnu utakmicu brine i loša partija Ađurua na Karaburmi, nadam se da ništa slično neće ponoviti u četvrtak.
Takođe, mislim da je Slaven Stjepanović od kada je u Vojvodini dobio toliko prilika, a da nijednu pošteno nije iskoristio, niti je za jotu promenio njegovo shvatanje fudbalske igre i bio bih frapiran da njega vidim opet u početnoj postavi.Mislim da je na primer Novaković neuporedivo bolje rešenje, a ima ih još.
Last edited by ice on Mon Apr 12, 2010 11:23 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
KDA

Post by KDA »

Karte za Partizan-Voša na dan meča
Ulaznice za polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine prodavaće se na dan meča na blagajnama stadiona u Humskoj, saopštio je srpski šampion.

Meč Partizana i Vojvodine igra se u četvrtak od 18 sati, a prodaja ulaznica počeće istog dana od 10 sati na blagajnama stadiona. Karte za južnu tribinu prodavaće se po ceni od 200 dinara, dok će navijači koji budu želeli da posmatraju utakmicu sa istoka i zapada za ulaznice morati da izdvoje po 400 dinara. Sezonske ulaznice važe za polufinalnu utakmicu.

Pošto komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije predstojeći duel Partizana i Vojvodine nije proglasio utakmicom visokog rizika, kapije stadiona biće otvorene jedan sat pre početka susreta, od 17 sati.

Sa b92
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Moje misljenje je manjinsko na forumu, smatram da nam bunker nece nista dobro doneti u cetvrtak. Jednostavno, mislim da nas vezni red nije u stanju da odigra kompaktno u tzv. drugoj liniji odbrane. Daleko sam od srecne osobe kada zamisljam kako bi u defanzivnom delu igrali Tadic i Stjepanovic. Takodje, takav nacin igre je poguban u situaciji kada prvi primis gol, posle je jako tesko ekipu efektivno otvoriti i usmeriti ka napadu. Jos jedan minus po meni, za takvu taktiku moras da imas isturenog napadaca koji ima visoku realizaciju sansi jer se po prirodi stvari sa zatvorenom igrom dolazi do malo sansi. Znamo da nasem kapitenu treba 5 sansi da postigne 1 gol.

Uostalom, igrali smo mi prilicno defanzivno i jesenas protiv Partizana u Beogradu. Rezultat je izostao, gol Kesica je bio bombardovan ceo mec i samo zahvaljujuci sreci, primili smo samo 1 gol.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Hocel' biti bilo kakvog prenosa, TV ili radio svejedno, za nas gastarbajtere?
ice

Post by ice »

Pa RTS je obećao prenos obe utakmice tako da bi trebao da bude prenos, mada kada RTS nešto obeća to je jako nesigurno, a skupština na primer radi konstantno. :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Pa RTS je obećao prenos obe utakmice tako da bi trebao da bude prenos, mada kada RTS nešto obeća to je jako nesigurno, a skupština na primer radi konstantno. :lol:
Pitam zato sto na programskoj semi za RTS2 vidim samo zvezda - OFK a na satelitu ni toliko... :?

Ako opet budem imao samo livescore mislim da cu skociti sa balkona :roll:
WestSide

Post by WestSide »

Evo sad sam gledao. U cetvrtak u 17:55 RTS2 Partizan - Vojvodina prenos. Najveci fazon je sto ja uopste nisam video da prenose Zvezda - OFK, bar ne u cetvrtak... :?
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

WestSide wrote:Evo sad sam gledao. U cetvrtak u 17:55 RTS2 Partizan - Vojvodina prenos. Najveci fazon je sto ja uopste nisam video da prenose Zvezda - OFK, bar ne u cetvrtak... :?
Zato što cz-ofk igraju u sredu od 19:30h.
Obe utakmice će RTS2 direktno prenositi.
Prenosiće i u nedelju od 16:30h naš meč sa Spartakom.
WestSide

Post by WestSide »

Pa i pretpostavio sam tako nesto, samo me mrzelo da gledam program za sredu. :)
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Loše vesti stižu jedna za drugom Gorana Stevanovića. Povreda Fejse je veliki hendikep, a kako stvari stoje, u kupu protiv Vojvodine neće ponovo biti Mladena Krstajića.

Nadali su se u redovima šampiona da će biti spreman za Jagodinu, ali nije igrao. Još ne trenira punim intnezitetom i teško da će moći da pomogne u polufinalu kupa.

Neće biti ni Srđe Kneževića koji je suspendovan, pa će kraj desne aut linije Radenko Kamberovića. Pridošlica iz Sevojna nije odigrao nijedan meč ove sezone, izuzev nekoliko minuta na gostovanju u Kuli.

U odnosu na meč sa Jagodinom, vraća se Moreira, a da li to znači da će se Saša Ilić preseliti na klupu, ili će i jedan i drugi biti na terenu od početka videćemo u četvrtak.

sa sportske.net

Ne znam kakav im je taj Kamberovic,mozda je sansa po nasoj levoj strani,koja nam je slaba :lol:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Levu stranu bi trebalo lako da drze Tumbasevic i Tadic protiv Tomica i Kamberovica, tu nam je i sansa za napad. Na nasoj desnoj imamo Vulicevica, ako ispred njega bude bio Stjepanovic mogli bi da imamo problema sa Lomicem koji se cesto ubacuje. Mozda bi bolje bilo da i na toj poziciji imamo jednog trkaca npr. Novakovic? Jos jednom izdvajam trojicu od kojih nam preti najveca opasnost: Lomic, Moreira i Kleo. Moreiru bi trebalo da amortizuju Medojevic i Adjuru, a Klea Karan.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kinik

Post by kinik »

svi znamo da su to zajebane utakmice, igra se samo jedna, nema popravnog, nema druge sanse, najbitnije je dobro se odbraniti a napad je najbolja odbrana!!! Ko god bude igrao mora da da 110% da grize za svaku loptu i da zna da ce samo tako da pobedi!
Kao i uvek ja sam optimista! Ima da ih razbijemo kao p***e, vi se potrudite na terenu, a mi na tribinama smo dokazano bolji 8)
1966...1989...201x
Locked