Liga Evrope - sezona 2012/13
- Red Marquis
- Moderator
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1
Cene ulaznica za četvrtak su sasvim u redu, manje-više očekivane.
Nadam se da ćemo imati igriv rezultat nakon tog meča, pa da put Wien-a odemo u zavidnom broju.
Kakvi god da su bili ovi kilavi Litvanci, ipak smo uvalili 4 komada i to u gostima, a mi to ni Metalcu i sličnima nismo uspevali...Ne znam za vas, ali ja ću ovih 6 dana da provedem konačno sa osmehom kad pomislim na Vojvodinu, svestan sam da neće dugo trajati i to treba da iskoristim(o).
Nadam se da ćemo imati igriv rezultat nakon tog meča, pa da put Wien-a odemo u zavidnom broju.
Kakvi god da su bili ovi kilavi Litvanci, ipak smo uvalili 4 komada i to u gostima, a mi to ni Metalcu i sličnima nismo uspevali...Ne znam za vas, ali ja ću ovih 6 dana da provedem konačno sa osmehom kad pomislim na Vojvodinu, svestan sam da neće dugo trajati i to treba da iskoristim(o).
Io odio Belgrado
Nije mogla u boljem momentu da nam padne ova cetvorka. Nadam se da klub nece napraviti neku glupost u ovih par dana i da cemo u dobrom raspolozenju docekati Rapid.Red Marquis wrote:ali ja ću ovih 6 dana da provedem konačno sa osmehom kad pomislim na Vojvodinu,
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
da nisam rekao Pomozi Boze ne bi pobedili
brao momci konacno malo mira i osmeha

brao momci konacno malo mira i osmeha
500 i 400 dinara.
U najboljoj novosadskoj tradiciji sad ima da bude duplo manje gledaoca.
U najboljoj novosadskoj tradiciji sad ima da bude duplo manje gledaoca.
- PanonskiFantom
Iskreno ocekivao sam manje cene karata...
A sto se tice ovih sto mrace,kontam ja to... Posle kad se obistini mracenje bice " jesam rekao?".
Ja isto nisam preveliki optimista,zbog svih okolnosti koje nas prate, ali bar cutim, ne kvarim euforiju.
Iskreno najvise se radujem odlasku u Bec da im pokazemo sta je prava becka skola
A sto se tice ovih sto mrace,kontam ja to... Posle kad se obistini mracenje bice " jesam rekao?".
Ja isto nisam preveliki optimista,zbog svih okolnosti koje nas prate, ali bar cutim, ne kvarim euforiju.
Iskreno najvise se radujem odlasku u Bec da im pokazemo sta je prava becka skola

Vise nista nije isto!
Ovo je jako bitno, samo da bude kako-tako aktivan rezultat u prvoj utakmici, biće dosta ljudi koji će želeti na utakmicu. Već sad se priča o putu za Beč.Red Marquis wrote: Nadam se da ćemo imati igriv rezultat nakon tog meča, pa da put Wien-a odemo u zavidnom broju.
Imam par drugara, koji nikad nisu išli na gostovanje, prate Vošu sa Zapada već godinama, a sad samo pričaju o gostovanju u Beču. Ovo i klub mora da iskoristi, bilo bi dobro da se napravi neka organizacija kao za finale kupa. Znam da je nemoguće da nas ode 7000 u Beč, ali sa dobrim rezultatom iz prve utakmice, dobrom propagandom, povoljnim cenama ulaznica i prevoza, ni cifra od 1000 ljudi nije nedostižna.
Iskreno, mogu i ljudi sami da se organizuju, to nije tako daleko (5-6 sati), u svaki auto vas petorica može da stane, ne treba vam više od 1000 dindži za prevoz (još ako je na gas - idi begaj), karte će možda biti preko kluba, još koji evrić za pivce i kobaju i eto te u Beču sa ekipom i gledate Vošu u kupu Uefa.
1. Voša na gostovanju
2. Beč
3. Kobaja
4. Pivo
5. Ekipa
NEPROCENJIVO
Fer cene karata.
Cenim 10 000 Slaninara na Karađorđu sa iskeženim zubima, žednih krvi. Posle Atletika prvo evropsko ozbiljnije ime koje dolazi.
Gladni smo ozbiljne fuce, pa setite se finala kupa, ne treba puno da proključa slaninarski vulkan!
Samo hrabro!
P.S: Red je da nam se vrati za krađu i kikseve protiv Austrije, stvarno nismo imali sreće.
Cenim 10 000 Slaninara na Karađorđu sa iskeženim zubima, žednih krvi. Posle Atletika prvo evropsko ozbiljnije ime koje dolazi.
Gladni smo ozbiljne fuce, pa setite se finala kupa, ne treba puno da proključa slaninarski vulkan!
Samo hrabro!
P.S: Red je da nam se vrati za krađu i kikseve protiv Austrije, stvarno nismo imali sreće.
Hiljadu puta sam rekao i ponoviću: ne možeš zameriti ništa starom klubu kad ispraši nekoga u gostima sa 4:0, makar to bila humanitarna utakmica sa radnicima treće smene iz fabrike za preradu kozijih iznutrica. Ono smo juče bili mi, gubitnici koji oderu još veće gubitnike, uz TV prenos sa jednom kamerom, oratorski sadizam Laze Bakmaza i stručni komentar kralja seoskih terena (Kodžo, izvini, ovo je samo moje mišljenje) Saše Drakulića. Ostaje još da mi/nam neko razjasni Trajčetov potez, koji ozbiljno dovodi u pitanje sposobnost procene njegovog školskog psihologa za upis u prvi razred osnovne. Kako god, mislim da nam je Karan u ovom trenutku bolja opcija, jer su Trajka počeli da pretrčavaju kao da osamnaestobrzincem prolaze pored njega. Medicinska sestra Mo je konačno odigrala jednu dobru partiju u našem dresu, ali džangrizavi ološ sa Zapada se ne može lako zavarati i trebaće da prolije još puno krvi, znoja i životnih sokova da bi dobila status "neutralan". Vuk i Poletanović su solidno odigrali, Boske bolje u odnosu na prethodne ali može to bolje, Abu lepo prodro kod trećeg i četvrtog gola, Škuli kesa, odbrana se nije nešto ni preznojala, Supa je komotno mogao da uzme laptop i da surfuje naslonjen na reklamu iza gola.
Pitanje cene karata ne treba postavljati, jer svako ko se smatra Vojvodinašem treba da bude u četvrtak na "Karađorđu", a po mogućnosti i onaj tamo četvrtak u Beču. Zamerka ide i na račun uprave što još nije pustila godišnje karte u prodaju, a sezona je počela utakmicom sa Suduvom u Novom Sadu. Kao da prave hologramske propusnice, pa da marketing tim treba da se izbori sa dizajnom u AutoCad-u 3D, a ne da (kao što verovatno i rade) u MS Paint-u smanje sliku i ispišu jednostavan tekst ispod i plastificiraju to u ne više od 1000 primeraka.
Pitanje cene karata ne treba postavljati, jer svako ko se smatra Vojvodinašem treba da bude u četvrtak na "Karađorđu", a po mogućnosti i onaj tamo četvrtak u Beču. Zamerka ide i na račun uprave što još nije pustila godišnje karte u prodaju, a sezona je počela utakmicom sa Suduvom u Novom Sadu. Kao da prave hologramske propusnice, pa da marketing tim treba da se izbori sa dizajnom u AutoCad-u 3D, a ne da (kao što verovatno i rade) u MS Paint-u smanje sliku i ispišu jednostavan tekst ispod i plastificiraju to u ne više od 1000 primeraka.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- gospodinFKV
http://www.sportal.rs/news.php?news=79304" onclick="window.open(this.href);return false; mozda je off topic, ali je tako lepo konacno cuti trenera nekog naseg da tako fiiiino raaaasteeeze laaalinski 

Ne slazem se,... prenos je radjen sa pet kamerabudababa wrote:...

UPRAVA NAPOLJE!!!
neznam zasto se toliko baroniše,ali moje mišljenje je da ce stadion biti duke pun kao onomad protiv Werdera kad su pod moranjem otvorili i Sever par minuta pred početak...
Vreme je da mrtvi marketing krene i odradi bilo sta po pitanju tekme,majica i dresova...
Mene je vec iscimalo par likova koji nisu isli na tekmu godinama...tako da je ona moja koja se proteze po forumu ,da samo jedan hebeni uspeh ustalasa sve...Sad ili nikad!!!
Pozdrav svima !
Vreme je da mrtvi marketing krene i odradi bilo sta po pitanju tekme,majica i dresova...
Mene je vec iscimalo par likova koji nisu isli na tekmu godinama...tako da je ona moja koja se proteze po forumu ,da samo jedan hebeni uspeh ustalasa sve...Sad ili nikad!!!
Pozdrav svima !

moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Ako je verovati transfermarkt-u , mi imamo skuplji tim od Rapida... Jel' neko gledao malo ovih dana utakimice Rapida iz prosle sezone, kako igraju ?
Ja mislim da je cena karata previsoka. Nas 5 je bilo prosle nedelje, za 500 dindzi plus 1000 dindzi za gorivo.
Sad ce nam trebati preko 3500 din. i bojim se da cemo morati propustiti. A taman smo krenuli da vodimo klince(500 dindzi karta za klince? EJ!!!) jer su poceli da naginju ka "onima", da ih malo vaspitamo i uspeli smo u tome.
Nemam pojma, meni je to mnogo para. Da igramo sa nekim atraktivnim protivnikom pa da kazes, ovako...
A evo i golova iz prvog kola austrijske lige:
Terence Boyd je igrac koga treba da se plasimo!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=IvZ475IUXKo[/video]
Sad ce nam trebati preko 3500 din. i bojim se da cemo morati propustiti. A taman smo krenuli da vodimo klince(500 dindzi karta za klince? EJ!!!) jer su poceli da naginju ka "onima", da ih malo vaspitamo i uspeli smo u tome.
Nemam pojma, meni je to mnogo para. Da igramo sa nekim atraktivnim protivnikom pa da kazes, ovako...
A evo i golova iz prvog kola austrijske lige:
Terence Boyd je igrac koga treba da se plasimo!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=IvZ475IUXKo[/video]
Cene karata su OK. Rapid je atraktivan protivnik za bilo koji klub iz ove deponije od lige. Ova utakmica svakako vredi više od barem dva jelensuperligaška košmarna meča, pa cena i treba da bude ovolika.
Kome je puno 500 neka ide na istok za 400. Kome je puno 400 neka ide na sever za 200, pa neka sedne sa strane ako neće da navija. Kome je puno 200.. taj baš i ne daje veliku važnost utakmici.
Kome je puno 500 neka ide na istok za 400. Kome je puno 400 neka ide na sever za 200, pa neka sedne sa strane ako neće da navija. Kome je puno 200.. taj baš i ne daje veliku važnost utakmici.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Imam utisak da i kad bi pobedili nekog protivnika iz ozbiljnijih liga od litvanske da bi nasi navijaci trazili dlaku u jajetu .Sve se slazem,da mora bolje,da nemamo neki zavidan kvalitet ali ,aman,zadrzite to malo u sebi.To svako ko ima malo mozga i razume se u fudbal vidi iz aviona ali ,obzirom kako je organizovan nas klub,liga,drzava...svaka pobeda ,a pogotovo na gostovanju od 4:0 je vredna i vazna.Ne mislim da je Rapid favorit u sledecem dvomecu.Mislim da sve i dalje zavisi samo od nas - ako broj napravljenih gresaka a pogotovo gluposti (tipa Trajkoviceve) svedemo na razumnu meru,proci cemo i becke "konjusare" (izvinite na poredjenju,nisam mislio nikog da vredjam,tako mi se namestilo).Imamo kvalitet vise da je ovo tim koji je prilicno uigran (vise od polovine igraca je tu vec nekoilko sezona) i uz pravilan pristup (citaj,davanje svog maksimuma svakog u ekipi) mozemo proci i ovo kolo.